Kvällsdag.

Hejhej, jag skrev aldrig igår så skriver idag istället haha. Jo igår var jag lite förskyld/febrig, så slappade mest hela dan med film (Sex and the city) och datan. Sen på kvällen skulle jag ju va med Ingrid så vi åkte in till stan. Där vi tänkte gå på bio, men alla skulle tydligen gå på bio just igår (?) så vi fick ingen film på ett bra tag. Men sen bokade vi in oss på High school filmen och fick vänta i TRE timmar tills den börgade! Men som tur var kom Sebbe dit, Ingrids gamla kompis. Haha han hade faktiskt blivit riktigt snygg.... Men iaf han underhöll oss med sina skämt (tråkiga) heheh. När det bara var typ en timma kvar gick vi och åt glass på macdonalds och köpte godis och tjockade i oss haha. Vi hade tvingat Sebbe att byta från en annan film till high school filmen så han gick med oss, fast han inte kände sig så manlig. Först satt vi och skratta och höll på halva filmen sen kl. halv elva- elva somnade jag och dom andra höll nog fortfarande på att skratta. Det vart så sent så Ingrids pappa kom och hämtade oss. Jag var hemma kl. halv ett och då kom jag på att jag inte kommit på vad jag ska ha på Josses fest, som är idag! Så jag rotade fram massor av kläder och testade och har kommit fram till ett par nu. Man ska ju se jätte läskig ut men det tror jag inte att jag gör heheh. Gick och la mig typ tre så är lite trött idag och förskyld, hoppas det blir bättre tills festen. Idag ska jag åka och lämna in en film rätt långt bort och sen göra mej i ordning. Och sen är det Josses fest. Sover ju där så skriver inte ikväll. Tror jag iallafall.

pusshej.


Rolig dag.

Hello, nu har jag ont i benen eftersom jag har gått runt så mycket idag. Nicole spelar ju in en film, så jag hon och Edwin åkte till Tumba (rätt långt) men iallafall där träffade vi Oliver, Nicoles kille. Också filmade vi in lite där, Oliver filmade. Jag var med i filmen rätt så mycket, men skrattade mest haha. Sen åkte vi tunnelbana runt i Stockholm och filmade mycket då. Rätt jobbigt att gå så mycket. Men det var kul! Sen på eftermiddagen skulle Edwin till nån undersökning eller nått, så jag och Nicole åkte och träffade massa kompisar inne i stan. Efter det var jag så himla trött, men då ringer mamma och säger att vi ska äta ute, alltid trevligt men jobbigt just idag. Men jag åkte med iallafall, och det var tur för det var verkligen en mysig restaurang. Tog min favorit mat haha spegetti och köttfärsås. Sen köpte jag en liten present till min kompis Josefine som är tills på fredag, längtar dit. Jag var ju så trött idag så det blev inget sovande hos Nicole. Imorn har jag inga planer för riktigt, snackade med Ingrid så kanske ska träffa henne. Men om nån har tråkigt kan ni alltid ringa för jag hittar gjärna på nått hihi. Justeja Nicole ska visa upp filmen för hennes klass (stolt).

Pusshej.

Idag.

Hejsan, idag har jag haft riktigt tråkigt faktiskt. Först vaknade jag tidigt sen låg jag i sängen och slöade i typ 3 timmar.... Eftersom att mamma tycker jag är för osocial mot henne så följde jag med henne till Tyresö Centrum, vilket var bra eftersom jag fick hyra tre filmer att ha under hela lovet heheh : ) Har alltid undrar hur mycket ett busskort kostar, eftersom jag aldrig har haft något så passade på att kolla upp det också. Han som jobbade där som jag frågade sa att det kommer bli rabatt nästa vecka på dom så tror faktisk att jag ska köpa ett då men vi får se. Sen åkte vi hem och då gjorde jag saker som jag inte brukar göra t.ex. städa mitt rum, läsa MYCKET och fixa en blogg. Har också saknat Jackie och Josse, som jag förhoppningsvis träffar´innan Josses fest på fredag. Imorn ska jag träffa bästavänn Nicole! Vi ska nog filma lite till hennes film som är basserad på hennes stora kärlek hon hade till en viss kille en gång för ett tag sen. Lydia och Edwin ska vara med imorn och göra filmen iallafall lite av den, och några fler ska också vara med men alla kan typ inte imorn. Edwin ska spela huvudpersonen, alltså killen. Lydia ska spela mig (?) men iallafall det blir nog kul, fast jag vet inte vem jag ska vara. Sover nog troligtvis hos Nicole efter det så vet inte om det blir något skrivande imorn, men kanske iövermorn eller nått haha.

pusshej.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0