Helg.


Åh, varför kan det inte bara bli sommar nu! Värsta värsta skilnaden på träden/buskarna, än nu på vintern =)

Hejhej, igår (fredag) var jag först i skolan som vanligt. Tvingad. men det har faktiskt varit en sjukt kul vecka. Jag, Felicia och Amanda har ju då mest tagit "roliga" kort på varandra, det är jätte roligt. Det var väl det vi gjorde hela dagen igår också så haha. Igår på träslöjden, hande det lite skumma grejer, enligt mig. Men jag har iallafall kommit riktigt långt med min ljushållaregrejs haha.
Efter skolan igår gick jag och Amanda hem till henne först och hämtade hennes sovgrejer. Och på vägen hem till mig från henne så halkade jag sen, det såg bara för knäppt ut, flög lixxåm bakot på något konstigt vis.. jaja. När jag och amanda väl kommit hem till mig åt vi mackor och slappade lite. Mysigt. Ungefär klockan kvart i fem började vi göra i ordning oss, eftersom att vi skulle på bio. Filmen I taket lyser stjärnorna skulle vi se. På vägen in till stan satt vi och garvade as mycket och tog våra bilder som vanligt. Haha och på tunnelbanan satte det sej en lustig kille/gubbe mittemot amanda och vi höllpå att dö! Well well. Bion var verkligen super bra. Alla borde se den. Visserligen var boken bättre, enligt mig. Men det är väl så det är, för det kanske blir lite svårt att klämma in allt från boken i filmen.
Men som synd ar satt den några asjobbiga tjejer brvid och bakom oss, värsta teamet typ, som var så störda i huvudet. Dom satt och snackade och upprepade allt i filmen och när det var som sorgligast kom några av deras kompisar upp från raden längst ner och typ la sig över dom med prasslande chipspådsar.. alltså gud, säger jag bara. Men till slut fick jag och Amanda nog och sa jätte odiskret att dom skulle hålla käften, men det var ju bara hon brevid mig som hörde det så hon slutade prata iallafall.
Efter filmen åkte vi hem till mig och satte på en till film haha. Amanda skulle ju sova här så fixade värsta brickan med söta muffinsar på. På den hade vi chokladbollar som vi hade gjort också gjorde vi jätte goda och fina drinkar med citron och drinkpinnar och allt med lite blandat med jordgubbar och loka m.m. Det var äkta tjejkväll haha. Gott. men i slutet av filmen vi såg var vi jätte trötta och somnade typ till den. men när vi tvättat ansiktet vart vi lite piggare igen och låg och snackade innan vi somnade om allt och alla, typ.
Idag vaknade vi kanske vid halv elva? Ja jag minns typ inte haha. Men fett skumma drömmar jag haft i natt alltså. Men pallar inte dra upp dom nu. Sen åt vi frukort iallafall och gjorde frukost på bricka och satt i mitt rum och åt. Mhhm. Lite senare gick Amanda hem. Men vi träffades snart därpå igen eftersom att vi skulle spela innebandy. Men det var bara hälften där idag, men det var jätte kul och jobbigt. Men lite får man väl tåla för att få en tränad kropp.. japp. Men kul var det. Det var en kille vis namn samuel som var där, han var lika gammal som oss och rätt så söt, endå. Satsa? haha. Nemen sen ska Amandas barndomskompis eller dom är ju kompisar nu ocksp men om var det när dom var små också, okej kongligt. Han heter adrian så vi gick fram och fråga vad han hette i efternamn och det visade sig vara han. Kul.

Ikväll skulle jag och mamma ha gått på bio och ätit på kebabkungen, favvisstället. Men det blev inte av så vi ska göra det nästa lördagskväll istället, typ. Justeja nästa fredag ska jag, Felicia och amanda ha en tjejkväll hos felicia. Gud va roligt vi ska ha, och mysigt. Så då sover jag och Amanda där efter. Okej, det är en vecka dit typ så skriver mer om det sen.

Imorgon är det konfirmation igen. Kul. men skriver mer om det också när det är gjort. Kul att träffa alla vänner igen iallafall. Justeja jag oh amanda träffade pauline och hennes kompis igår på King Burger, var bara tvungen att säga det.

men nu kan jag inte skriva mer eftersom jag ska ta bussen till Centrum och hyra en film. Tror det blir Sex and the city filmen. Ska även köpa massa godis, eller inte.. jaja får se, annars tar jag väl Amandas och mina chokladbollar som blev över, om inte pappa har ätit upp dom. Okej nu måste jag sluta skriva, ha en trevlig kväll alla puss från mig.


Okej, ser inte riktigt klok ut, jag vet. Men vi är bäst iallafall haha =)


Aw vad jag är kär i henne ;)


Amanda bästis, tycker bilden är skitsöt, men om du inte tycker det får du säja till :o <3


Jag =)



Dricker den just nu, skitgott =) <3



Onsdag.


Min och Amandas typ favvis glass? =)

Hejhej tänkte bara slänga in ett rätt så snabbt inlägg, för måste plugga igen haha. Men har ju inte skrivit på ett tag. Jag kan börja med att säga att vi åkte skidor i Romme i måndags ju. Det var kul. Fast precis fem minuter innan vi ska samlas vid bussen typ klockan kvart i sex på morgonen ringer Amanda  och säger att hon är sjuk, vilket betydde att hon inte kunde följa med. Jag bara NEJ. Men men. Visserligen hade det varit roligare om hon var med men jag överlevde iallafall haha. Nemen som tur var var ju Felicia med iallafall så. Men det var väl både roligt/jobbigt där, hehe.. men vi hade iallafall trevligt när vi väl åkte skidor och när vi åt mat på den typ lyxiga restaurangen? Plus att kladdkakan ägde där, den va så där jätte jätte kladdig där. Det var den dagen.

Igår var jag och Amanda i ett Centrum och tog ett till hål i öronen. Gud vi hade gått och oroat oss jätte mycket, iallafall jag, men sen kändes det typ inte ens när man väl tog hålet. Okej visseligen brände det på örat fem-tio minuter efteråt men endå. Nu tjatar jag på mamma att få ta ett till hål, allra längst upp =) Jag får för pappa men inte för mamma, det äe det som är problemet. Annars igår gick vi mest runt och kollade lite och köpte lite saker. Plus att vi åt på Donken såklart.
 
Jo jag, Felicia och Amanda har kommit på att vi borde ha typ ett program, som går varje lördag typ en halvtimme. För haha vi tar ju så himla mycker "roliga" skämtbilder på varandra hela tiden så ett program som heter typ "roliga halvtimmen med oss" skulle vi ju ha haha. Där man visar veckans värstingar och skolans lustigaste klädval m.m.

Hahahaha.

Idag var det ju skola som vanligt. Har inte skrattat så mycket på länge. Det var tillomed en klasskompis som bara " Haha ehmm Carro slutar du aldrig skratta eller? " Jag kan bara säga nej tyvär det gör jag inte. För det är ju typ sant. Men iallafall vi hade håltimme innan rasten/lunchen, så vi hade ju väldigt lång rast då. Så jag, Felicia och Amanda gick och åt på pizzerian. Vi hade bara för mysigt och kul. Vi tog typ as många bilder på varandra under hela måltiden, så han som jobbar där sa åt oss att han tyckte vi skulle vara sociala med varandra iatället vi bara jaha okej haha. Men han är verkligen fett läskig. Efter skolan åkte jag till stan och ghorde lite grejer och när jag kom hem skulle jag göra kycklingsallad, alltså jag är bara för bra, den blev verkligen lyckad. Wow. Sen tog jag ett bubbelbad och sen satte jag mig här och skrev och pluggade lite, men det äe omöjlogt så jag skiter i det nu.

Okej det här blev ett riktigt långt inlägg, igen, Jaja skriver väl kanske imorgon om något kul hänt puss.



Gud var ni är bra tack.




Söndag; imorgon Romme.


haha =)

Hejhej idag är det då söndag. Ja idag väckte mamma mig redan klockan åtta, för att jag ska kunna gå upp i tid imorgon till skidresan, måste ju gå upp redan klockan fem på morgonen..shit för min del. Men jag sovde endå till klockan halv tio idag, för mamma kom in i mitt rum och tände den fucking tak lampan en gång i minuten för att jag ska behöva gå upp och släcka den. Haha tillslut tog jag någon salva och kletade runt på hela  lampknappen. Men lite senare gav jag upp och gick upp iallafall.
Jag och Amanda skulle egentligen då ha träffats idag, men jag och mamma skulle på ett "museeum" så det gick inte. Eller museumet var riksstadshuset inne i stan men vi blev typ guidade där, jag tyckte det var riktigt intressant. Sen i det tråkiga gråa vädret gick vi och tog en fika på vårat favvis ställe, där jag även ska praoa, för hoppningsvis. För dom skulle säja på onsdag om det går. Sen ska jag ta den andra veckan på ett annat ställe jag också snart får reda på. Det har iallafall varit en mysig dag. Ibland kan det vara ganska bra att umgås med sin mamma och beräta det senaste, mammor kan komma med många bra råd!

Justeja igår var jag och Amanda hela dagen, vi åkte till godis svampen och köpte godis och såg filmen Låt den rätte komma in. Den var bra. Sen spelade vi vårat favvis bil spel haha.

Imorgon ska vi ju till Romme! Alltid roligt med skidor, men vi måste gå upp redan kockan fem!  Så ikväll måste jag packa. Det jag ska ha med är; två tidningar, massäck (haha typ macka och festis), GODIS! och musik. Utan musik är hela bussresan förtörd, enligt mig haha. Men skriver mer om skidresan när den är gjord.

Annars är veckan fullspeckad, haha säjer man så? Men i alafalll den är det. Imorgon är det ju skidor enda till kvällen. På tisdag studio besök i stan och eftre det ska jag och Amanda ta ett till  hål i öronen. På onsdag är det skola sen ska jag till stan och göra lite saker. På torsdag vet jag inte, jo plugga. På fredag ska jag och Amanda på bio igen, vi ska se I taket lyser stjärnorna på premiären då. På lördag börjar jag och Amanda på Innebandy för första gången. Och på kvällen ska jag och familjen typ äta på en jätte bra restaurang. På söndag är det konfirmationsträff, igen. Sen plugg på kvällen.

Men nu ikväll ska jag laga köttfärsgratäng, till familjen. Sen ska jag då packa sen ska jag läsa engelska för mamma, suck, men måste göras. Sen om jag hinner ska jag och Amanda vara. Men nu pallar jag inte skriva mera faktiskt. Men jag är riktigt arg på vissa saker, men ibland måste väl folk få smaka på sin egen medicin? A jag vet inte, men jag tycker det iallafall. Det har varit mycket problem på sista tiden. Men jag har bestämt mig för att sluta bry mig och sluta vara med folk som får en att må dåligt. Det är väl så det ska vara? Men jag vill endå tacka Amanda, du är verkligen en riktigt kompis. Och vad jag har fattat så är det svårare än man tror att hitta riktiga kompisar, faktiskt.

Skriver nog mera imorgon, puss från mig.


Vill ha.. =) <3


Jobbig fredag.


Bara en bild =)

Hejhej. Dagen idag ska föreställa en fredag, men det ar den tråkigaste frdsgen i skolan jag nånsin varit med om. Det börjar med att jag missar bussen, jag blev så arg, så var arg redan då. Sen är första lektionen engelska - den tråkigaste lektionen man kan ha! Sen tråkig matte.. Och Amanda fick ont i magen.. jag bara NEJ!
Innan lunchen var jag hur hungrig som helst - men fick reda på att det var äcklig mat så vart ennu surare. Då kommer jag på att vi ska snacka med f.d. kompisar innan lunchen också, så hungrig som jag var! Men jag försökte hålla mig lugn när vi snackade, fast jag nästan var så nära på att kasta böckerna i golvet och skrika, som kan hända när man pratar med mig, om jag är på dåligt humör.. men jag är ända glad att jag höll mig så lugn som jag gjorde. Plus att jag var hungrig då och då blir jag asarg.
Och eeuu, vad får vi till lunch? Torr lax? Jao det var det vi fick. Sen stressade jag med läxor i skolan och på spnska lektionen. Sen var det så jävla skönt, jag säjer det bara, jag skulle ha träslöjd och det var bara killar på den. Haha en helt annan miljö typ, så det var lungt och trevligt =) Och jag håller på att göra en ljushållare åt Amanda, typ haha om hon vill ha den.. hihi.

Efter skolan åkte jag till Nicole bästis och Jessika var med. Vi hade roligt och shoppade lite och sen bakade vi kokosbollar, som vi gjorde till en tårta istället hihi. Med rosa strössel på haha. Sen var det så mysigt för jag och Nicole hade så mycket att berätta för varandra båda två, så vi satt typ i två timmar och bara snackade. Jag berättade allt för henne och hon allt för mig, så vi typ hjälpte varandra på något vis.. jaja alltid trevligt och sitta och snacka vårat lilla "skitsnack" haha. B.la. annat hur vi saknar förra året så himla mycket, jag tror seriöst att förra vintern var den bästa tiden i mitt liv, hitills. Så här kommer några bilder;


Haha kommer ihåg "/


















Åh man kan ju bara sakna alltihopa "/ jaja ska nog sluta skriva nu och göra något annat, kanske kolla på film. Imorgon sa jag och bästavän vara. Pusssssss.

Lång torsdag.


Okej bilden är rätt gammal.. eller kanske för fyra månader sen men saknar "/

Idag var det ju då torsdag, men det kändes som fredag. Det började med att jag och Amanda missade mentorstiden, eller det vart lite missförstånd för Niklasjäveln sa att vi inte hade någon så ja.. Vi fick typ lite skäll men sen var det glömt, men Niklas hm.. jaja. Vi slutade klockan tio så jävla bra!
Jag och Amanda var typ lite onödiga, eller vi åkte till Centrum bara för att få äta på ben&Jerrys, haha äkta oss. Precis när vi gick in i centrumet så kommer en gammal klasskompis med sin nya kompis (rätt snygg haha) och han bor bland i området så man träffar ju på han sådär ibland, och han hälsar med typ en nickning och jag är så töntig och också ska göra det, men det gick ju  inte så bra för jag brukar inte hälsa så.. satt det såg helt sjukt ut, nickade typ neråt haha det såh sjukt ut iallafall. Amanda köpte även ett läppglans som luktade asgott, typ sånna där zoo godisar, enligt mig då.
Sen åkte vi hem, och åt lunch, var och en själva haha. Jag stekte pannkakor och dom blev bara för goda! Jag och Amanda skulle ju träffas sen igen, hemma hos mig var det då tänkt. Men jag tjatade till mig att vi skulle gå på bio så det gjorde vi. Den börgade kvart i sex, det var filmen Australia, den var jätte bra. Vi åt även på taco baren innan, haha vi kunde inte bästämma oss, Amanda ville tacos oc jag donken menmen.. Vi skrattade typ åt allt, eller jag iallafall, tillomed åt en stackare som ramlade i trappan. Men problemet var bara att filmen hölk på i typ tre timmar och fem minuter, vi trodde i en och en havtimma när vi bokade. men nej, så länge höll den på! Så vi blev riktigt trötta i slutet kan jag säga. Plus att det satt nån tant/gubbe? brevis mig och gjorde nånslags av grisljud ibland? Vi kom typ hem klockan kvart i tio så det blev en rätt så sen kväll. Men väldigt väldigt kul hade vi iallafall =)

När vi åkte hem tänkte jag bara på att jag ville sitta tunnelbanan hela natten, för jag pallar inte gå till skolan imorgon av flera orsaker. Plus att jag kommer vara så trött för kommer inte att sova så mycket i natt. Men det var endå så skönt att bara sitta där på tunnelbanan hem haha.

En väldigt kul sak har jag att berätta, JAG OCH MAMMA SKA ÅKA SKIDOR PÅ SPORTLOVET =) okej, inte hela men typ tre dagar, så kul. Hoppas det är många killar på hotellet.. haha. Åh jag vill att Amanda ska följa med, men det går typ inte.


Okej jag vet inte varför typ därför =)


Bästa bästa bästis :p <3  


Nä nu ska jag dricka te och äta macka mhmh =) <3333333

Puss och godnatt, fast ska plugga haha.


Onsdag.


Hallå =) okej lite egobild men jag har den bara för att.. ja för att haha.

Men idag är det ju onsdag, det betyder jobbig skoldag! Det började med att jag gick upp i tid, för att jag för en gångs skull vaknade i tid. Det var skönt att hinna göra sig i ording ordentligt, utan stress alltså. I skolan har det varit jätte kul för att vara en onsdag.. När vi skulle hem tog jag och Amanda bussen, fast hon kliver ju av på en station innan mig. Men iallafall, jag har blivit så slö, tar typ bussen varje dag nu.. Men när jag skulle gå från busshållsplatsen hem hit till huset, var det så slaskigt och kallt att jag tappade känseln i hela fötterna så jag sprang eller ja haha jogging kanske man kan kalla det, så jag var så blöt och kall när jag kom hem att jag satte fötterna i ett fotbad och satte på mig värsta mjukisdressen haha.

Har det varit tråkigare väder?

Jo det har det visserligen varit, men inte på länge iallafall. Nej så deppigt. Jaja om ja sådär fyra månader är det varmt.
Jag och Amanda skulle då varit i dag, men vi har tre läxor tills imorn, svenska, SO och engelska plus att jag måste läsa ut en bok i svenska och jag har typ 30 sidor kvar nu. Så vi bestämde oss för att gå hem och plugga själva istället, men vi ska kanske träffas ikväll, och då blir det nog roligare också för det är båda typ stolta över att vi har pluggat haha.

Just nu sitter jag och lyssnar på favvis låtarna, haha jag har verkligen fastnat för den där låten "I can be your hero baby" tycker den är så bra! Men nu måste jag nog sluta skriva och plugga istället. Kanske lägger in ett inlägg sen ikväll annars imorgon.




Kyss och kram hihi <3


Söndagskväll.



Hejhej, okej har egentligen ingenting att skriva om för jag har nothing att göra.
Haha tvättade precis av mig sminket och tyckte att kranen eller vattnet var rätt coolt så började ta asmånga kort på det!
Men vet någon hur man får 
flera besökare på sin blogg? Vill verkligen ha det! Okej, vem vill inte det..
Men om någon vet kan den ju alltid ge något tips eleer något haha. För det är ju mycket roligare att blogga isåfall. Har även läst att man kan käna pengar på det, fast det kanske inte jag ska börja inrikta mig mot ennu. 

Idag har jag och Amanda varit i stan. Eller vi visste inte riktigt vad vi skulle göra så vi åkte in dit och typ fönstershoppade lite, först. Sen åt vi glass, vi ville äta på King burger, men den var slut där? Så vi blev irreterade som vanligt och gick till donken istället haha. Jag hade nämligen inga pengar så kan ju inte köpa något, men Amanda köpte ett par trosor. Fast jag får pengar den 25, eftersom att det är "lön" då.. SÅ precis om en vecka ska jag och Amanda åka och ta ett till hål i öronen. Alltså så man har ett hål i ena örat och två i den andra, haha. Egentligen vill jag ha ennu flera, men börjar så här.. Hoppas att det inte gör ont bara!
Men jag skriver nog mera imorgon om dagens händelser?

Ciao.



Okej haha vet att jag tjatar om det här jävla håret men vill bara få naturligt långt hår.. nu =)


Dom ska jag köpa den dagen jag och Amanda ska åka och ta hål.


Jag vet vi är sötast.. <3

Godnatt =) <333333333333

Hejhej, nu har Ingrid hjälpt mig att lägga in bilder från mobilen så här kommer det lite från skiddagen m.m.


Okej, ursäkta ansiktet men jag älskade jackan =)


Så söt, enligt mig!


Jag och min bästa vän Amanda <3


Typ förr förra helgen, då jag och Ingrid åt världens godaste och största pizzor, mm :) <3



Haha pappa på pepparkaka :p


Julklappen från Nicole, det var seriöst den bästa <3


Fin bild från när jag och Ingrid var på ett mysigt ställe =)


Haha jag när jag och Amanda var på taco baren igår :D


Ni betyder <3



Tss haha ;)


Lilla jag åker skidor i den stora backen :D


Jag och bästavän åker skridskor :p


Sweetheart :) <3


Favoriten just nu :)


Vi <3



Ge mig långt hår :'( <3


Okej det var lite av det "senaste". Lägger kanske in flera någon annan gång =)
Men vet nån hur man gör för att man inte ska kunna kopiera bilder? haha skriv i kommentarer
pussssssssssss


Helg.

 Hihi vi är ju för bra :) <3

Hejhej. Okej igår kväll var jag och Amanda  på bio, det var riktigt mysigt. Vi åkte in vid fem och hämtade bijetterna vi eller haha hon hade bokat i typ onsdags. När vi hämtat dom gick vi och åt på taco baren, så gott. jag har kommit på att vi är lite smålustiga, haha eftresom att vi typ klagar på alla eller blir irreterade på många iallafall. Sen köpte vi massa godis och gick in på filmen. Den vi såg var ju Bröllopsduellen. Den var riktigt bra faktiskt. Den får fyra av fem plus av mig iallafall. Vi satt längs bak i salongen längst till höger? Och haha det satt några killar brevis oss, och jag satt närmast dom så jag trodde han brevid mig var i min ålder, och när våra ben "nuddade" varandra skulle jag såklart överdriva och gjorde så dom gjorde det mera, och så satte jag mig rätt nära han med huvudet ett tag. Menmen, när filmen är slut och alla ska ut, då ser jag det komiska haha, hur gammal kan killen ha varit? tio år? han hade en sån där "baby stol" tillomed eller ja vad det nu heter. Jag bara shit. Där har jag suttit och försökt typ flörtat med han. Jaja gjort är gjort. Vi hade riktigt kul iallafall, alltså jag och Amanda. När vi skulle hem på bussen var det värsta snuskiga gubben satt brevid oss ungefär som glodde på oss hela tiden. Usch. Haha och när vi skulle kliva av vis busstationen var det två killar från turkiet? kanske två år äldre än oss? men iallafall den ena av dom stannade ungefär mittimot mig och bubblade tuggummi typ och glodde på mig, sen när vi skulle över vägen kollade han hela tiden vi bara whatafuck. Och sen gick dom upp i skogen som vi typ brukade vara i förut, fett läskigt vi kan typ aldrig gå dit igen iallafall.. Fast jag känner igen den ena som glodde men vet inte från vad så det kanske var därför.. jaja. Efter bion var vi hemma hos Amanda och hade typ myskväll eller kollade på lets dance iallafall. Sen kom pappa och hämtade  mig för det vart  så sent. Och när vi promenerade hem tänkte jag verkligen på hur kallt det är. Det var igår det. Vill lägga in massa bilder men det går typ inte.

Idag har jag och mamma varit och typ shoppat och fikat lite. Mysigt. Ikväll kommer Ingrid hit och vi ska kolla på en film jag köpte idag. Den verkar jätte bra. Har även köpt godis till haha. Sen kommer vi nog spela fia med knuff med mamma och pappa, äkta oss. Vet inte alls hur länge hon stannar men skriver mer om det imorn iallafall.

Ciao.

Onsdag.



Haha tog en bild som jag tyckte var lite små söt, först Jackie, Josse och längst till höger jag ;P <3

Hejhej idag är det då onsdag.Tycker verkligen att tisdagar och onsdagar är dom jobbigaste dagarna i veckan! Eftersom att det är mitt i, lixxåm långt från helgen. Fast imorgon är det ju torsdag och jag älskar torsdagar! För dp är det fredag nästa dag haha..jaja, idag har det varit en helt vanlig dag i skolan. Vi hade sovmorgon till klockan nio, och jag skulle möta Amanda i skolan så skulle vi gå till skridskor-hallen tillsammans, och för en gångs skulle så var jag faktiskt riktigt tidig, till och med kom jag tidigare än Amanda. Ska nog börga gå lite tidigare till skolan..
Det var kul att åka sridskor och vi körde hockey-bockey, som det kallas? idag igen. Kul. Vi fick god mat, köttfärssås och spagetti. Mums. Jag, Josse, Felicia och Amanda anmälde oss även till skidresan till Romme som är snart. Det ska bi jätte kul. Synd att det är över en dag bara.

Detta är kanske inte så intressant haha, men när jag skulle ta bussen hem så satte jag mig ganska långt fram, effter några stationer går det på en så söt kille! seriöst, har aldrig sett sötare! Han satte sig mitt imot mig eller hur man ska säja. Jag ville bara gå fram till han och säga något, men jag visste inte vad, så chansen hade blåst bort.. haha låter säkert  lite löjligt men det var det inte då. Vi satt och kollade på varandra i typ en evighet eller fyra minuter kändes som det iallafall. Sen skulle vi gå av på samma "station" och vi gick brevid arandra, nästan, tills jag var tvungen att svänga.. aja haha.

Imorgon är det då torsdag, fett skönt. Jag ska till min lilla mormor efter skolan iallafall typ kl. fem och hämta biobiljetter hon fått (hon går aldrig på bio så jag får dom). Kl. sex är det även middag hos henne och mamma kommer dit, sen blir det nog fika så stannar nog där rätt så sent. Jag tar ju bussen själv efter skolan och jag tycker att det är lite läskkigt! Eftersom att det är så många fulisgubbar-tanter där hon bor, men det lösr sig nog.

På fredag ska jag och bästavän Amanda på bio! Gu så mysigt med bio haha. Vi ska se bröllopsduellen. Den tycker jag verkar jätte bra. Innan bion ska vi äta på Pizza-hut eller taco-baren där vi ska gå. Men skriver mer om det när det är gjort.

Vi ska även börga på innebandy hennes mamma ar anmält oss idag, roligt =)

Puss/
                                              Juste, här nedan är filmen jag och Amanda ska se på fredag.


Söndag.

 
Okej hade typ ingen passande bild så tog den här för ja vill va där =)

Idag vaknade jag rätt sent men endå tidigt. Gick upp ocg gjorde iordning mig och sen gick jag till Amanda. Det var kul! Fast kunde inte stanna där så länge eftersom att jag hade konfirmationsträff klockan tre. Vi spelade bilspelet som vanligt och det var kul så länge det varade, eftersom att jag var tvungen att gå sen haha.

Fast för en gångs skull var det faktiskt skit kul på konfirmationen. Ville verkligen inte att det skulle sluta! Det var jätte mysigt när alla hade skrivit varsinna typ berv till gud som vi skickade upp med helium balonger i luften. Min balong var ljusblå haha. Men min mage kurrade hela tiden typ västa maskinrummet där inne så jag höll på att dö så pinsamt..
När det äntligen var lunch eller fika kanske det kallas, åt jag hur mycket som helst. Fast jag var så jobbigt för skrattade hela tiden; det börgade med att jag krockade i killen jag stänkte smör på förut och sen krockade jag i han ennu en gång till.. Sen skrattade jag åt allt som Ellinor en tjej sa, lite taskigt egentligen haha. Efter fikat var det lekar och det var faktiskt super kul, men jag är klumpig som vanligt och snubblar när man ska leka den där "flört-leken", aja gjort är gjort. Det enda som var tråkigt var gudstjänsten eller messa kanske det heter?  Somnade seriöst nästan. Sen kom Emmis pappa och hämtade mig, Elli och Juli och han hade högsta volym i radion typ haha.

Ikväll har jag bara sappat och badat bubbelbad. Druckit te och kollat dokumentär filmen på tvåan om en läskig flygkrasch i Anderna. Det var den dagen skriver nog mer imorgon puss/
C.


Rolig lördag.



Hejhej, idag var det ju lördag då och jag och josse åkte in till stan. Haha först vart det lite krongel eftersom att vi hade tänkt att hoppa på samma buss fast jag på en station tidigare, men jag tog ennu en tidigare buss en vad jag skulle så Josse tog en som gick typ en kvart senare krongligt.. haha men vi möttes tillslut i gullmars iallafall. I stan gick vi runt och kollade lite och hade kul, vi fikade även då vi delade på en muffins och drack te på ett typ orange kafe? Plus att vi tog hem ett annat te från kafeet i kokossmak tror jag det var, drack det ikväll och det var iallafall jätte gott! Jag köpte ett läppglans och ögonskugga på rea och josse köpte tre par jätte snygga trosor för 149 kronor, det är rätt billigt. Ska typ också köpa dom nästa helg haha fast i andra färger då. Lite senare fick Josse huvudvärk och vi åkte hemmot. Haha det kändes verkligen som om alla ghlodde på oss hela dagen! Vi vart typ lite smårädda.. Det var den här dagen iallafall. Ikcäll har jag bara slappat framför teven och datan. Skriver nog mer imorgon puss/ C.


Vi haha ursäkta mitt ansikte på bilden menmen.. ;P <3


Jag vid några provdockor eller något? :O :D <3



Våra händer för ett tag sen men jag tycker att dom är riktigt fina :) <333333


Fredag.



Hejhej. idag är det ju som sagt fredag eller var klockan är ju typ lördag nu haha.. men i skolan var en het vanlig dag fast min spanska grupp hade håltimme, fett skönt! Så jag, Josse och Agnes gick hem till Josse och hade grymt kul. Vi åt även köttbullar och mackaroner mums! Sista lektionen (träslöjd) var så jävla tråkigt seriöst.. Så jag sa att jag väntade ett viktigt samtal från doktorn och gick ut typ en kvart haha. Efter skolan åkte jag buss hem (slö).

På kvällen eller kl. fem kom Ingrid och hennes pappa och hämtade mej. Vi skulle ju åka skidor i hammarbybackarna och det var verkligen kul. Första timmen var jag skit rädd, fattar inte varför egentligen menmen.. Sen åkte jag faktiskt rätt bra, enligt mig och Ingrid då haha. För jag kunde endå inte bromsa så det är klart att det gick rätt så snabbt, men proffsigt vet jag inte om det.. Vi ska typ göra om det nästa eller det var nästnästa helg. Så kul för då ska kanske pappa med och han har aldrig stått på ett par skidor haha. På sportlovet ska jag och mamma åka tll sälen och åka tror vi, då ska kanske Ingrid med, ëller jag vill det iallafall haha men hon kanske själv ska åka så ja det kanske blir så iallafall.

När vi åkte hem beställde Ingrids pappa pizza i bilen och vi åkte hem till Ingrid och åt den, så gott. Sen satt vi och skratta i tre timmar genomsnitt haha okej dedär lät tönigt. Sen kom pappa och hämtade mig halvtolv och jag var så trött och törstig för man förlorar ju vätska när man svettas, och det gjorde jag verkligen när vi åkte skidor. Har druckit sex glas vatten och fyra fanta och är fortfarande törstig? haha sjukt.

Imorgon ska jag och Josse kanske åka skridskor med henes familj. Eller jag ska kanske. Eftersom att jag kommer ha så jävla mycket träningsvärk i benen jag vet det. mrn det borde bli av. Men skriver mer om det imorgon för nu ska jag typ sova godnatt puss/
C



Några dagar.



Hejhej, idag är det ju torsdag, skolan började igen usch. Enligt mej då andra kanske tycker det är skoj. I skolan var jag med Amanda, Josse och Felicia det var kul. Efter skolan gick jag och Amanda hem till mej och mest slappade och kollade på Top Model. Vi drack varm choklad också för det är ju så himla kallt ute hm.. ikväll ska jag bada bubbelbad och "färga" håret lite till om det går.. sen ska jag väl ara slappa med tv och te. Imorn ska jag och Ingrid åka skidor, fast det är typ 98% säkert. Då ska hon lära mig lite haha, vi har ju valdag i skolan och då ska jag typ kanske välja det, tror det. Okej har inte så mycket och skriva om men endå så jätte mycket eftersom att jag inte har skrivit på flera dagar (förra datan var seg) men nu har jag hu en ny haha. Så därför skriver jag lite kortfattat om vad jag har gjort den här veckan sen i söndags;

söndag:  Skridskor med Josse och Felicia, vi åkte på sjön (stolt) :) <3

måndag: Shoppade i stan med Ingrid och vi åkte till ett ställe lite utanför stan och åt på en restaurang vi alltid har velat äta på :P <3

tisdag: skridskor med Ingrid och pappa på en mysig sjö. Fikade efteråt och jag tog varm choklad och en jätte god kaka. jag och Ingrrid hyrde den jätte braiga filmen "Linas kvällsbok" på kvällen och köpte godis och åkte hem till mig och kollade haha ;D <3

onsdag: Jag och Amanda åkte till Centrum och åt på Ben & Jerrys och kollade runt lite, haha alltid skoj. Sen var en jätte söt "datakille" hemma hos oss och hjälpte oss med datan. På kvällen var jag inne på datan och kollade på en jätte bra film som hette något med "vit orean" hur bra som helst iallafall :D <3

torsdag: skolan började igen "/ sen gick jag och Amanda hem till mig då :) <3

fredag: SKIDOR MED INGRID <333333 haha 98% säkert.

Det var det men skriver mer om helgen i helgen, plus att här kommer några bilder jag gillar-


Tyckte den var lite flummig faktiskt.



Haha lika flummig.



Jaa där skulle man sitta..



Fin bild.


Josefine, jag och Felicia när vi åkte skridskor.

Puss/ C

RSS 2.0