Höstlov.

Hej! Jag vet länge sen jag skrev. Idag är det en äkta höst mys dag! Jag skulle egentligen ha klippt mig idag, men det blev inte så.. Istället sitter jag hos Josse nu, vi kollar på film och hoppas att vi går ut ett tag i det mysiga höstvädret sen!

De senaste veckorna i skolan har varit tuffa. Hoppas att alla alla inlämningsuppgifter och prov har gått bra så jag kan komma tillbaka till skolan med ett gott samvete om ungeför tre veckor. Det var verkligen skönt att det är höstlov nu, man kan sitta uppe sent på kvällarna, ta världens längsta sovmorgon om man har lust med det och sen bara låta dagarna rulla förbi. Härlig känsla det där. I helgen hade jag och Emmi en liten halloween middag för de närmaste, den blev lyckad tycker jag. Våran vindruvstårta var ju den coolaste på länge iallafall haha. Annars har jag hitils varit med Josse, Emmi och Amanda. Josse åker till London imorgon, där jag var i somras, så jag önskar henne en trevlig resa. Efter denna vecka är det ju prao i två veckor. Hotell blir det för min del, längtar faktiskt, även om jag börjar klockan sju varje morgon men slutar förhoppningsvis rätt så tidigt!

Imorgon blir det kanske bio, Michael Jackson, den filmen men jag får se om jag följer med måste snacka med några först. Sen får veckorna flyta på som de kommer. Jag lär nog blogga snart igen!

Puss!


Jag =)


Fin bild tagen av Josse =)


Ja på halloween festen jag och Ingrid håller på med någonting =)


Jag ramlade över Emmi typ några sekunder senare =)


Vi har det roligt =)


Agnes och Ingrid =)



Veckorna går och klockan slår.

Tja! Haha min vanliga hälsningsfras här i bloggen. Jag skulle ju skrivit i fredags men hade inte tid då eller något så gör det nu. Senaste veckan har varit helt okej.. Det känns som att jag har kommit på en massa saker som jag inte visste innan. Jag hoppas det har gått bra på alla skoluppgifter. Efter skolan, vad jag kommer ihåg, har det väl inte hänt så jätte mycket, eller jag och Ingrid har försökt hitta praoplatser men vi lyckas ju aldrig! Fast vi fixar nog någon den här veckan, sista chansen typ!

Helgen har varit lugn, men det var det jag längtade efter. I fredags efter skolan gick jag och Amanda hem till mig och kollade på film och lite sånt. Länge sen jag var med henne! Sen på kvällen såg jag självlart på idol. I lördags, eller ja igår, åkte jag ock mamma till skärholmen och shoppade hela dagen. Köpte lite nya grejer, fast alla var faktiskt nödvändiga, haha alltså jag brukar lägga pengarna på väldigt mycket saker så jag måste dra ner på det! Sen igårkväll efter shoppingen åkte jag och mamma till en jätte bra thairestaurang på söder, den är verkligen mysig! Idag har jag simmat, ska nog fortsätta göra det för det var riktigt bra. Det känns som om jag inte kommer komma upp ur sängen imorgon för har redan värsta träningsvärken i magen!

Ikväll blir det nog lite plugg och sånt där. Hoppas att det går något bra på tv sen. Jag är så sugen på att se en mysig kärlekskomedi, som jag inte har sett, har typ sett alla känns det som. nej nu är jag vrål hungrig så ka gå och äta snart om maten bara blir klar någon gång. Sen ska jag göra fruktsallad med apelsin, äpple, banan och vindrovor och någon vanilj grej till, gott. Här kommer blider på det senaste!

Puss!

Jag gillar verkligen den här bilder jag tog på Ingrid och Emmi förut haha =)

 


Jag och Emmi samma dag =)


Emmi som bowlar och Julia och Ellinor som sitter där =)


Haha Julia, Ellinor och Emmi, jag tar kortet då =)


Ja här har ni min helglista, har gjort de flesta punkterna =)


Lite helgkläder jag haft =)


Tagen igår när det var fint väder ute =)



Jag i skärholmen =)


Mums =)


Ja jag diggade globben i rosa =)




Kanelbullensdag.

Tjena! Idag är det söndag, en väldigt regnig söndag. Inatt somnade jag med kläder och smink och allting på för jag var så himla trött så det blev aldrig någon film igår kväll eller natt kanske jag bör säga. Såg den idag istället. Sen följde jag med mamma till haninge en snabbis och sen cyklade jag i spöregnet för jag var tvungen och hämta min cykel vid skolan och frös så in i bengen! Så när jag kom hem drack jag varm choklad framför filmen som skulle setts igår. Mysigt!

Ja sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Eller ikväll var jag ute och tog lite bilder, pluggade, sen hade mamma köpt kanelbullar och till dem såg vi sista avsnittet av mannen under trappan. Tyckte den var lite otäck ikväll!

Imorgon ska jag upp tidigt som vanligt och pallra mig till skolan, sen blir det plugg hela dagen lång eller snarare sagt hela veckan lång. Skriver här i bloggen när jag får tid, på fredag skulle jag tro. Därför får ni lite bilder nu!

Puss!


Jag idag =)




Ikväll när jag tog lite ute bilder =)



Utanför tant Argas grannes tomt =)



Ån =)



Jag =)



Mitt öga =)



Min kanelbulle i kväll =)


Oj.

Hej! Ja oj som sagt, det var riktigt länge sen jag skrev. Ursäktar det men det har varit så mycket saker i vägen också orkar jag inte. Fast nu så skriver jag så.. Mycket har hänt sen jag skrev, har nog mest pluggat, gymmat, umgåtts med mina fina vänner och kännt höstens kyla morgon till kväll. Visst är det jätte mysigt att sitta invirrad i en filt men varm choklad haha, men det är ju jobbigt att cykla till skolan och vara ute på kvällar när det är så kallt! 

Det var lite kortfattat om det senaste som hänt, igår sovde vi hos Ingrid några tjejer, vi hade jätte kul eller några av oss sovde inte så mycket då. Sen idag när jag om hem skulle jag och Emmi gymma, det var perfekt väder för det idag, alltså regn. Efter gymmet blev det jätte kallt för vi hade väldigt lite kläder på oss eller ja våra träningskläder, och det blev såklart krongel med bussarna hem så vi vandrde runt där i kylan. Sen var det bara att stressa igen! Eftersom att vi skulle till Nicole på fest, jag, Ingrid, Emmi och Lollo eller vi här bortifrån och massa flera från andra ställen. Det har varit en rolig kväll. Vi några åt och pratade på Mcdonalds efter det var mysigt!

Imorgon blir det bara att slappa, jösses, behöver verkligen det nu, vll ha lugna helger framöver för ett litet tag haha. Fast lite planer till nästa helg redan faktiskt. Prao jobb sökes också. Nej nu ska jag se på film, om jag inte somnar till så trött som jag är!

Puss!


Japp nu är det höst =)


RSS 2.0