Lördag.

Hejhej, idag har jag och Amanda varit på bio, det var trevligt. Vi såg Twilight, den var verkligen jätte bra! Men jag vart faktiskt jätte uppskrämd för allt hände så plötsligt i den. När Amanda typ skulle viska något till mig vart jag skiträdd när jag kände henne, eftersom jag trodde det var en vampyr eller något haha så skrek jätte högt då! Plus att vi fick byta bio, eftersom att mitt i stan var det massor av demostranter och allt, så vi gick på ett annat ställe istället heheh. Filmen var rätt lång så vi han aldrig kolla runt i affärer efteråt. Men vi köpte blommor till våra föreldrar utenför bion, men det var asskumt eftersom Amanda köpte två blommor och jag en, men när hon kom hem var det bara en blomma i hennes inslagna papperspåse och i min också. Det tyckte jag var lite konstigt. Så mysigt när jag kom hem, då har mamma och pappa satt upp alla ljusstakar, lysen och allt det där.... Älskar den där julkänslan. Sen värmde jag en lasange haha och efter det har jag bara slappat vid teven hela kvällen, utom nu som jag satte mig vid datan och skrev i bloggen. Imorgon blir det konfirmationsträff igen då.... Men det ska bli kul, framför allt mysigt med adventmässa heheh. Fast den slutar ju redan tre så vet inte vad jag hittar på efteråt, om jag inte har något att göra så väntar ju alltid SO böckerna hemma. Jag börgar bli lite orolig, eftersom antingen jag eller Nicoles andra närmaste vänner har hört något från henne på länge. Hon svarar inte sms, när man ringer och hon är aldrig inne på datan. Jag vet ju att hon har flyttat, så har inte ens hennes nya hemtellefonnummer. Gu va ska jag göra, jag kan inte åka till henne heller, eftersom jag inte vet exakt vart hon bor. Får väl se om hon kommer på träffen imorgon. Hoppas det. Imorgon kväll ska jag ta fram pappas och mitt gamla snöhus som är byggt på massor av sockerbitar. Det är faktiskt rätt så stort, eller det får plats kanske 20 ljus i. Det står uppre på pianot varje jul haha. Jag ska också äta lussebullar då hihi. Men lägger in ett inlägg imorgon iallafall. Ha en bra fortsättnong på kvällen.


 
Haha
Amanda och jag ( yra ).... <3



Amanda så sööööt. <3


Heheh jag ;)


Jag och snön i Tallin för ca. ett år sen :) <333333

Pusshej.


Ganska många dagar.

Hej, det var ett tag sen jag skrev haha. Jag kan börga med att säga att jag hade utvecklingssamtal i torsdags, och det gick bättre än jag trodde. Fast det blev lite bråk menmen.... Jag ska ju få gå på extra engelska nästa termin, förhoppningssvis. Fast innan det måste familjen på något stort möte och massa skit, aja det löser sig. Och sen hade jag faktiskt rätt bra i några ämnen. Heheh kanske låter lite skrytande men trodde inte jag skulle få det. Efter samtalet var klockan runt halvåtta på kvällen, då åkte jag och ingrid till Centrum, det var ju någon sak där så allt var mycket billigare och affärerna hade öppet jätte länge, men gu va mycket folk det var! Och så varmt! Väl gjorde vi lite saker och träffade några vänner.... mer om det tänker jag faktiskt inte skriva, men det var trevligt. Jag plockade faktiskt på mig ett par billiga fina örhängen och fick en fin guldklämma på köpet. Innan vi skulle hem gick vi till affären och köpte godis, SÅ JÄVLA MYCKET FOLK! Seriöst har aldrig sett mera vid godis plocket eller i en affär. Ingrid raggade upp en kille som gav henne en påse och godisplocksspade. Medans jag stod inklämmd längsgodishyllorna passade några killar på att taffsa på mig jag bara vafan men ingrid lyckades få ut mig, sen köade vi i en halvtimma.... Så det var rätt skönt att komma hem sen kan jag bara säga. I fredags, oj alltså idag, det börgade med att jag inte tänkte gå till skolan, eftersom jag hade värsta huvudvärken när jag vaknade. Det verkligen värkte bakom ögonen och massa skit men tog mig till skolan iallafall. Men efter en riktigt lunch med riktig mat ( som jag inte ätit på ett tag ) vart det mycket bättre. Justeja fick ett jätte bta VG spanska provet ( stolt ) haha. Efter skolan åkte jag och Amanda till centrum en liten stund. Fast sen skulle hon hem, så då mötte Ingrid och Agnes mig där. Vi gick runt lite och kollade, och jag väntade på att pappa skulle hämta mig eftersom vi skulle äta ute. Men det skulle vi göra senare än jag trodde så jag Ingrid och Agnes åkte hem till Ingrid, eller Agnes pappa skjuttasade oss dit haha. Vi hade verkligen jätte roligt, plus att vi åt goda vaniljbullar heheh. Sen skjuttasa vi hem Agnes och åkte till favotit restaurangen. Ikväll blir det lussebullar mhmh. 

 
Ingrid bästavän. <3   

På lördag ska, alltså imorgon, ska jag och Kära Amanda gå på bio. Vi ska se Twilight, eller vad den heter haha. Det ska bli jätte kul men skriver mer om det imorgon.

På söndag är det konfirmationsträff igen. DET SKA BLI JÄTTE KUL ATT TRÄFFA NICOLE, DET ÄR PÅ TIDEN. Vill bara snacka massor med henne och samtidigt äta på Mcdonalds haha. har varit så taskig, inte ens hälsat på henne i hennes nya lägenhet. Jag är så slö. Men det måste det ju bli ändring på. Åker kanske dit imorn på morgonen/förmiddagne, eftersom jag och Amanda ska på bio på etermiddagen/kvällen. Men vi får se hur det blir med Nicole besöket. Lägger iallafall in ett inlägg imorgon. Ha det bra.

Pusshej.


En jätte gammal bild på mig, Frida, Nocole och Isabell när vi var på Hotell någonstans. Tagen för kanske tre, fyra år sen? Var bara tvungen att lägga in

Onsdag, rolig dag.

Hej allesammans, idag var det ju onsdag som sagt och i skolan har det väl varit en helt vanlig dag. På länge var det faktiskt god mat i skolan, köttfärssås och spagetti (mhmhm). Efter skolan åkte jag och Amanda till ett Centrum. Det börgar med att vi tar bussen dit och på bussen får vi värsta skrattanfallen och är lite flummiga av oss. Precis när vi kommer in i Centrummet så ser vi en kille och hans kompisar som vi inte vill stöta på.... Haha så vi tog värsta omvägen längst väggen( såg lite sjukt ut ) men han såg typ det iallafall eller nått för han kom iallafall efter oss. Vi fick typ panik och skrek jätte högt, alla människor stannade upp haha. Sen sprang vi in på närmaste mobil affär och stod och låtsas kollade på mobiler medans han gick förbi. Heheh kanske låter lite löjligt, men det var kul haha. Sen rusade vi in på Ben & Jerrys, där vi åt glass, mums. Efter det gick vi runt och kollade lite. Jag köpte en tröja, en flummig penna och en ansiktsmask. Jag är typ rik nu, nemen har iallafall mer pengar än jag brukar så på fredag blir det bio också, förhoppningsvis iallafall haha. När jag kom hem åt jag pappas jätte goda pannkakor och sen tog jag ett jätte lyxigt bad, enligt mig. Fär jag tog ansiktsmasken jag köpte, hårinpackning nått medel och en jätte god skrubb tvål. Känner mig jätte ren nu. Imorgon är det utvecklingssamtal..run.. Men efter det på kvällen ska jag och Ingrid på en sak som håller på ganska sent, så hoppas jag får det även fast jag har haft utvecklingssamtal. Om jag får dåligt kommer jag inte få gå, men om jag får bra får jag det heheh. Amanda ska också med på det på kvällen och kanske Agnes typ också haha. Men mer om det tänker jag faktiskt inte skriva. Ha en bra kväll.


Amanda. <3


Den mössan jag har på mig hade vi jätte kul med hehh ;)


Var bara tvungen och lägga in den gamla bilden, tagen för fyra år sen kanske, när jag, Amanda och Nicole lekte skönhetssalong på min lilla tomt haha :) <333333

Pusshej.


Måndag igen.

 Haha jag i en fluffig mössa, som inte skulle sitta helt fel nu.

Hej, idag vaknade jag klockan
08:00, så det var bara att springa till skolan. Eller heheh jag gick fort iallafall. Så jag han, fast glömde äta frukost. Så jag vart helt yr innan lunchen. Jag har faktiskt fått riktigt bra på No:n på sista tiden, för att vara jag alltså. Annars har det varit en helt vanlig dag i skolan. Justeja vi började med ämnet Teknik idag, det var ju kul haha. Efter skolan gick jag, Agnes och Emmi hem till Emmi. Vi var jätte hungriga så vi åt as många mackor, enligt mig. Men det var jätte jätte mysigt. För vi satt typ nere i Emmis källare och bara snackade i tre timmar typ, och skrattade haha. När jag promenerade hem därifrån var det också jätte mysigt, eftersom det är så mycket snö. Någon som vill åka pulka? heheh. Det är så fint och se alla som sätter upp ljusslingor i sina granar och när det snöar samtidigt..mhm.. Väl hemma åt jag lax, så gott! Resten av kvällen har jag duchat, och bara slappat. Hela min vecka ser rätt "full" ut! Men på fredag ska jag och Amanda äta på Ben & Jerrys, hade vi tänkt. Det var 1000000000 år sen vi va. Så det ska bli kul. Skriver ett inlägg imorn iallafall. Inte för att det känns som så många läser bloggen (snyft) menmen....

Pusshej.


Söndag.

Jag och Amanda för precis ett år sen. <3

Hej, haha
hade ingen passande bild för dagen så tog bara någon, nu vart det på mig och min kompis Amanda. Idag var jag och Josse på bio, det var ju alltid trevligt. Ikväll var jag och min kompis Mia på promenad, höll seriöst på att blåsa bort. Det var verkligen snöstorm iallafall. Fast endå rätt mysigt att sätta sig framför tv:n och kolla på Ensam mamma söker finalen, med knallröda kinder och en kopp te haha. Imorgon ska jag bara hem och plugga, men man vet ju aldrig om det skulle bli några endrade planer. På onsdag ska jag kanske följa med till Mias stall, och sitta i nån slags stort svart glid däck bakom hennes häst medans den drar. Det kanske låter lite skumt, men det är nog skit skojigt.... Fast bara kanske, eftersom plugget måste gå först nu.... På torsdag har jag utvecklingsamtal, önska mig lycka till heheh. I Helgen vet jag inte vad jag ska göra, men det är ju första advent så mysigt blir det säkert. Fast jag bara måste hälsa på Nicole i hennes nya lägenhet. Det är ett måste faktiskt, lite taskigt annars också. Hoppas snön håller i sig, för jag ska åka pulka isånnafall haha. Mia och jag ska åka i ett bildäck någon dag i våran backe. Justeja om någon vill plugga spanska onsdag eller torsdag är det bara att slänga en kommentar haha.

Pusshej.


Bio i dag.

Nea. <3  

Hej idag ska jag och Josse gå på bio, vi ska se Madagaskar haha. Men skriver mer om det ikväll.
På bilden sitter min
bästavän Nea, och imorse fick jag reda på att vi kanske ska åka till dom innan jul istället för att vänta enda till påsk. Så jag vart jättejätte glad. Om det nu blir av heheh.... Var bara tvungen att säga det.

Pusshej.

Helg.

Hej, idag är det ju lördag, fett skönt för jag har äntligen sovit ut! igår på kvällen var jag så trött att jag nästan svimmade, skojar inte! Men iallafall, idag på typ morgonen/förmiddagen åkte jag och mamma och hämtade skorna jag tingade igår. Dom är verkligen jätte sköna, men känner mig som en jävla heffaklump i dom haha. Efter vi köpt skorna gick vi och fikade, eller fikade och fikade. Det var någon slags pizza-bröds-mozzarella-macka, det var verkligen inte gott. Men mamma älskade det. När vi åkte hem stannade vi vid Ica där vi skulle handla, men då mötte Josse mig där så vi promenerade hem till mig medans mamma handlade. Det var iskallt, så ser man hur mamma åker förbi.... heheh väl hemma satte vi oss vid datan. Vi spelade faktiskt sims, och det är ett spel man typ inte spelar varje dag längre. Så vi vart helt förvirrade för skärmen bara börgade snurra runt, as skumt. Till middag åt jag nån slags köttförsbiffargrej, men det var så jävla kallt så kunde knappt äta, alltså det är ungefär 16-17 grader här. Inte så kallt egentligen, menmen.... Efter maten åkte jag till Josse. Först gick vi ut med Hugo, haha vi typ halka hela tiden och då kom en kille i Josses gamla klass förbi, det såg ut som han tänkte vafan håller dom på med haha. När vi kom in kollade vi på filmen A cinderella story 2 ( tror jag den hette? ). Och till den åt vi några jätte goda och starka chips. Mysig kväll. Nu kom jag nästan precis hem från Josse, börgar bli lite trött så ska nog sova när jag skrivit klart det här och vart inne på msn ett tag haha. Imorgon ska jag plugga och kanske träffa Josse igen. Fast bara kanske, eftersom skolan måste gå först nu. Lägger nog in ett litet inlägg iallafall.


Söta söta
Josse haha, rätt länge sen men ändå. <3

Josses hund Hugo, fast vi gick ut med han när det var mörkt ;)


Haha den igen, men det är så
fin. <3


Var bara tvungen att lägga in bilden, det är verkligen mitt
drömställe, har den som bakrundsbild på datan, affisch på väggen ( nästan ) och lite här och där på datan ;) <333333

Pusshej.

Sommar.



Åh, jag vill ha sommar! Gu vad skönt! Nu sitter jag och ser hur det snöar ute, visst kan det vara mysigt, men endå. Det är liksom nästan ett helt år kvar. För på sommaren kan man bada, sola, äta glass och allting haha.
var bara
tvungen och säga det. Pusshej.


Fredag.

Hej, måste bara säga att jag fick bramatteprovet som var förut haha. Fick ett bra G, sa "fröken" iallafall. Vi hade ju bara två lektioner, sen åkte vi till teatern. Men jag och några kompisar åkte till mcdonalds och käkade där innan teatern. Det värsta då var att en jävel kastade en servett på min jacka, med milkshake på! jag bara vafan! Aja, får väl leva med det heheh. Teatern var faktiskt riktigt bra, tycker jag iallafall. Efter den jag jag och Josse runt i Centrum. Haha det komiska var att vi verkligen rusade till Ben & Jerrys, så glupska. Det var det första vi gjorde, sen gick vi runt och kollade lite. Men Josse skulle bort till sina kusiner, så jag tog bussen hem själv. Och det var helt smockat på den. Så mycket folk har jag typ aldrig sett på en buss. Jag satt inklämd i ett hörn av en stor tjej med en as stor jacka också. Aja, ikväll åkte jag ock mamma och kollade på riktiga vinterskor. Jag hittade ett par, yes. Det är typ ett par väldigt ljusa uggs, fast endå inte jätte ljusa. Sen köpte vi hem sallad, min favorit sallad haha. Ikväll ska jag verkligen bara ta det lungt, typ läsa, va inne på datan och städa lite. Imorgon ska jag och mamma åka och hämta skorna, var tvungen att tinga dom eftersom dom bara fanns långt bort. Alltså, bara ett par med min storlek i hela landet kvar. Jo fresten, det fanns i Visby mn dit åker man ju inte haha. Resten av dagen blir det Josse och vi kanske ska sova över. På söndag ska jag till Nicoles nya lägenhet, kanske. Också ska jag plugga jätte mycket. Justeja här är några bider från den snöiga dagen på mig och Josse.



Beesteeveeen.<3


haha jag ;)

Igen av oss ser riktigt klok ut, menmen.<3

Så sött. <3

Pusshej.

Torsdag.

Hej, idag hade vi det där NO provet i skolan, och det gick faktiskt rätt bra för min del. Sen hade vi ett hemkunskapsförhör och det gick jätte bra! Jag kunde alla 41 onödiga köksföremål haha. Efter skolan gick jag och Ingrid hem till henne. Vi var så glupska att vi tog billys pizza heheh och samtidigt kollade vi på Top Modell. Det var ju final och vi var helt besatta av det! Vi ville att olika skulle vinna, så vi vart typ lite småsura efteråt haha. Jag åt middag där också och åkte med Ingrid och hennes pappa till Biltema och Ica Maxi. Ingrid hade fixat mitt hår då, och när jag själv fixar det blir det aldrig bra. Men när andra gör det blir det hur fint som helst. Väl där, alltså på Ica Maxi kollade vi på skor och köpte choklad, jävla tjockisar vi är haha. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, eller jo satte mig här vid datan och skriver i bloggen och är inne på msn. Imorn blir det teater i skolan, alltså vi ska gå på teateruppvisning. Så det blir ju bara två lektioner, fett najs. Men det är ju oförberrett engelska prov, och jag kommer inte klara det, men som tur är ska jag få extra undervisning i engelska. Resten av dan imorgon blir det väl Josse eller nått,  får väl se. Skriver imorgon iallafall.

 PS.
Ingrid I love you.

Pusshej.


Det snöade.

Hej, idag i skolan hade vi HLR ( Hjärt och lungräddning ) och det var rätt kul. Fast jag vart irreterad på att skolsyster plockade ut folk som måste vara hennes visar "dockor". Jag behövde såklart va det! SEn hade vi ett mini SO prov, jag trodde faktiskt att det skulle gå bättre än vad det gjorde! Men aja jag får väl komplitera nästa vecka. Efter skolan gick jag och Josse hem till henne. Vi hade bestämt att vi skulle plugga. och det gjorde vi lite också haha. När vi satte oss ner och skulle kolla på teve ser vi att det snöar ute, vi vart jätte glada och gick ut med Josse hund då heheh. Det var jätte mysigt men kallt. Lite senare åkte jag buss för att möta mamma, eftersom vi skulle fixa en ny klack på mina nya skor. Förut lät det ju när jag gick men inte längre, eftersom det är värsta gummiklacken nu. Inte bra haha. Sen åt vi sallad, älskar den på det stället. Dom är så himla trevliga också. Resten av kvällen har jag pluggat NO som jag hoppas få bra på imorn.
Bilder på mig och
Josse i snövädret kommer imorn.


Söta Josse haha <3

Pusshej.

Tisdag.

Hej, idag har det varit en helt vanlig dag i skolan. Vi har bara haft vanliga lektioner och inget speciellt har hänt på dom. På rasten satt vi i vårat lilla mörka rum vi just har upptäckt haha. Jag måste endå tacka mina bästavänner, för utom dom skulle det inte bli samma sak i skolan! Efter skolan gick jag hem ( eftersom jag har ridning idag ). Men när jag skulle gå hem från skolan var det så regnigt och blåsigt samtidigt så jag tappade känseln i benen och händerna, det var asläskigt! Det kanske låter löjligt men jag sprang i till en persons hus och plinga på eftersom jag tänkte fråga om jag fick låna telefonen, för då blir man ju lite varmare om man går in och ringer haha. Men dom öppnade aldrig så jag sprang hem istället. Sen kom Annika och hennes mamma och hämtade mej till ridningen, och då förberedde jag mej med långkalsonger och hela paketet för att hålla mig varm. Och jag lyckades haha. Ikväll ska jag plugga massa SO, inte så kul men det måste ju göras! Sen ta en varm kopp te och kolla på S.O.S familj heheh. Imorn ska jag och Emmi kanske till Nicole och bada i hennes bubbelbad en sista gång! Hon flyttar ju på fredag. Det känns så jävla konstigt! För hennes hus är liksom ett Nicole hus haha. Plus att det är en tjej i min klass som ska köpa huset, det känns ennu mer knasigt. Men aja, Nicole ska ju få världens största och lycksigaste rum i sin nya lägenhet.... Men jag tror tyvär inte jag kan va med imorn, eftersom att vi har NO prov dagen efter, åh. Resten av veckan blir det väl typ pluggande, Ingrid och Josse som gäller. Och helgen vet jag inte ennu. Justeja jag måste ju bara kolla in i Nicoles nya lägenhet nån dag i helgen.



Jackie, jag, Josse och Felicia. <3

Pusshej.

Justeja.

Hej igen, har så jävla tråkigt så jag kom på att jag glömt skriva hur det var på konfirmationsträffen i söndags. jag hade ju sovit hos Nicole, så först kom Emmi och hennes mamma och hämtade oss hos Nicole. Då åkte vi dit haha. Sen så träffade vi våra vänner där, Marcus och Felix m.m. Det var trevligt. Sen pratade prästen Paul rätt länge, och han blev lite arg på att vi inte lyssnade heheh. Vi har ju våra basgrupper, med typ åtta i varje. Så efter det delades vi in i dom och diskuterade livet och gjorde några övningar och lite sånna saker. Jag blev lite ledsen, eftersom att Nicole har bytt grupp till Marcus.... Men vi kommer iallafall att träffas på träffarna. Sen åt alla saft och macka och väntade tills Rockmässan skulle börga som var efteråt. Den var rätt bra, fast lite långtråkig kanske haha, fast jag ska inte säga något eftersom jag aldrig skulle kunnat gjort den bättre så. På kvällen sen vart det ennu mysigare eftersom min bästavän Josse kom dit. Så jag åt bullar och drack oboy med grädde i med henne haha. Sen var det väl inte så mycket mer den kvällen.

Pusshej.



Jag och Josse haha <3

Love.



Älskar oss <3

Var bara tvungen att säga det heheh pusshej.

Måndag.

Hejhej, idag har det varit en helt vanlig dag. Vi hade idrott och sen bara vanliga ämnen. Men på idrotten F&S pass, det var rätt kul, men ingen bra musik. På NO:n labbade vi, jag var med Linnea, en tjej i klassen. Där höll vi på med massa giftiga läskiga grejer. Efter skolan gick jag och Jackie hem till henne. Där vi är nu. Just nu är vi inne på datan och innan åt vi mellis haha. Ikväll är det pluggande som gäller!



Söta Jackie <3

Pusshej.

Jag vill bort.


Måste bara säga att när jag såg den här bilden vart jag så sugen på att bara åka någonstans. Till typ Thailand kanske eller Sydamerika. Tänk och bada där.. ! aja, haha får väl sitta här och frysa istället. Fast ska nog bada innan jag träffar Nicole. Haha då kan jag ju alltid drömma att jag är i typ Thailand.

Pusshej.


Helg.

Hej, idag är det ju lördag. Jag och mamma åkte ut och skulle kolla på skor till mig idag. Vi hittade inga på ett bra tag! Så vi årkade inte leta mera, så vi åkte och fikade istället. Men sen åkte vi förbi en lite udda skoaffär längre bort, och då hittade jag ett par jätte fina. Dom är ljusbruna med en liten klack på. Jag trivs verkligen i dom. Ikväll skulle jag och Nicole gått på bio, men jag vet inte hur det blir med det. Men vi ska iallafall ha filmkväll och troligtvis sova hos henne. Gu va kul, har inte träffat henne på en månad nästan! Haha ekta oss att köpa massvis med godis till filmen också. Just nu kollar jag på filmen sex dagar sju nätter, som går på fyran. Min mage kurrar jätte mycket och det luktar tacos i hela huset! mhmhmm. Imorn vet jag inte om det blir något skrivande, eftersom det är konfirmationsmöte och rockmässa på kvällen. Kanske att jag hinner skriva någon gång under dagen. Men annars berättar jag om det på måndag.


Nicole sötnos <3

Pusshej.

Haha jag har vart så snål med bilder.. men va bara tvungen att lägga in på mina underbara kompisar och lite på mej och annat.

Jag och Nicole för ungfär ett år sen.

Alla här betyder så himla mycket. Det finns fler, men har inga bilder på er.

Haha fredag.

Hejhej, nu är det ju fredag igen. Det var en helt vanlig dag i skolan. Sista lektionen hade vi träslöjd, men det var jätte tråkigt eftersom att min kompis Louise som går i min grupp var sjuk. Så jag bara stod och bläddrade i en bok om vad jag skulle göra. Men kom fram till en låda med en spegel i som jag kommer ha smink i. Kanske att jag ska måla den rosa också haha. Efter skolan åkte jag, jackie och Josse hem till Josse, där vi är just nu haha. Först pluggade vi matte och NO, och nu kollar vi på Top modell. Hoppas att Americas fun homies vidios börgar sen heheh. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, om jag har tur så vill mamma och pappa åka ut och äta.

Jackie och jag busar :)

Josse min kalaspingla haha. <3

Och jag haha:)

Jackie Josse och jag. <3333333333333333333333333333333333333333333

Helgen.

Hej, jag har inget att göra så jag tänkte lägga in ett inlägg igen haha. Imorgon är det ju äntligen fredag igen! Då ska jag och Josse vara så duktiga att vi faktiskt tänker plugga efter skolan. Fasten det är fredag. Men det är nog bara bra eftersom att nästa vecka har vi ju både matte och kemi prov. På lördagen vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Antingen så ska jag och mamma eller jag och Ingrid åka och kolla på ett par skor, eller så ska jag äntligen träffa Nicole igen! På söndagen är det konfirmation träff under hela förmiddagen. Där träffar jag ju endå Nicole om jag inte skulle göra det på lärdagen. På söndagkvällen är det Rockmässa efter träffen. Den håller väl på hela kvällen. På den ska jag väl gå med Nicole, Pauline och Emmi. Hoppas Jackie och Josse också ska på den.


Jag och Nicole för ungfär ett år sen.
Jag saknar Nicole!

Pusshej.

Torsdag.

Hejhej, idag har ju jag varit i skolan som vanligt. Det har varit en helt vanlig dag. Rätt lungn faktiskt. Vi hade hemkunskap, det var ett tag sen. Men vi brukar få laga goda maträtter, men idag någon mexikansk lins soppa. Det var inte alls gott! I min lilla grupp är det ju jag, Amanda och Felicia. Våran soppa vart typ endå den bästa. Men den var endå absolut inte god. Så vi gick till matsalen efter och åt iallafall. Fast där vart det någon äcklig pastagrej. Resten av dagen hade vi bara två stugor, fett skönt! Efter skolan gick jag och Josse hem till henne. Haha eller jag är där nu. Vi har druckit te, och nu är vi inne på datan och kollar på TV ( the hills och nu americas funniest home videos ). Älskar det programmet haha, det är så kul att se när folk är så klumpiga och gör illa sig. Jag ska ta bussen hem sen. Ikväll är det spanska och matte som gäller. Skriver nog ett inlägg imorgon.


Söta Josse!

Haha vi.









Pusshej.

Rolig dag.

Hej. Idag har det varit värsta lättsamma dagen! Jag och min kompis Amanda stod i skolans kafeteria. Det var jätte kul. Det börgade med att vi skulle baka så vi gick och handlade dom ingredienserna som saknades och pantade några burkar. Sen bakade vi tigerkaka ( mums ). Vi hade stått och bakat den i en evighet och när vi äntligen var klara, tog den slut på typ fem minuter! Det var mycket vi hade bakat också. Sen stod vi mest och tog betalt för saker som folk ville köpa, slappade, drack loka och serverade kaffe till lärarna. Haha vi missade alla lektioner, utom två. Efter skolan skulle jag vart med Josse, men hon kunde inte. Så jag gick hem och åt mellis och kollade på Top modell. Men nu ska jag göra NO och sen åka in till stan.

Pusshej.

Tråkig tisdag.

Hej, idag har det bara varit en tråkig skoldag! Jätte tråkig faktiskt, höll seriöst på att somna på SO:n ( snark ). Efter skolan gick jag hem i regnet och hemma sen slappade jag bara och åt nudlar haha. Annika och hennes mamma skulle komma och hämta mig eftersom vi skulle åka ut till ridningen. Det var kul där, fast väldigt väldigt regnigt. Nu väl hemma ska jag äta och sen göra engelskan. Jag är deppig idag! Det är säkert för regnet och den tråkiga skoldagen och allt.... Aja nu ska jag inte klaga. Fresten kl. 20:00 börgar ju typ det där programmet S.O.S familj eller vad det heter, ska nog se det och dricka te eller varm choklad till. Det är nog uppiggande.

Pusshej.

Jag saknar Nicole.

välj en vän (:

Skriv ner vilken vän du valde: Nicole <3


Du ska vara helt ärlig när du svarar på de här frågorna.

När träffades ni sist? - Typ två veckor sen :'( <3333

Har ni många minnen ihop? -Haha gud jaa :D

Litar du på henne/honom? - ja <3

Hur länge har ni känt varandra? - ända sen dagis :) <3

Hur ofta träffas ni? - Inte så jättejätte ofta "/ men det är så kul när vi ses <3333

Har ni varit utomlands tillsammans? - hmmm haha nästan :P vi har varit runt i Sverige iallafall, fast nångång.... <3

Har ni festat tillsammans? - Jodå :D

Hur gammal är hon/han? - 14 som jag ;)
Har du sett honom/henne gråta? -  japp ( snyft ) :'( ;) <3

Har du sett han/hon vara riktigt arg? - Haha jaa ;D

Vad skulle du göra om denna personen dog? - Vilken hemsk tanke! gråta som fan, typ till döds....
Brukar ni skratta tillsammans? - hahahaha ja, vi har sjuk humor! haha jag skrattar åt allt hon säger :D <3
Skulle du alltid ställa upp för den här personen? - JAAAA <3333333333333333333333333333


Skola igen.

Hejsan, idag var det måndag igen. Veckorna går så himla snabbt, tycker jag iallafall. Det var ju simning för dom flesta men Ingrid och jag gick hem till henne istället eftersom vi inte skulle simma. Haha vi gjorde plättar, eller till och med en plättårta. Åh vi är alltid så glupska haha men det var riktigt gått! Sen kollade vi på film och asgarvade typ hela tiden, speciellt åt filmen. Det var filmen Grabben i graven brevid, och den ska ju inte ens vara rolig (?) Vi var hos henne i ungefär tre timmar. Sen var vi tvungna att springa tillbaka till skolan i allt regn. Det regnar alltid när vi är t.ex när vi var i stan typ förra veckan och igår när vi gick promenad! Vi hade gått rätt så långt bort igår när vi promenarde och jag hade lånat Ingrids klackskor, och sen behövde jag springa hem eftersom jag var jätte försenad och det var så jobbigt att göra det i dom skorna. Fast det är jätte mysigt att gå promenader, tycker jag iallafall. Jag, Ingrid, Emmi och Agnes ska kanske göra det ikväll, fast det beror på eftersom vi har SO tills imorn och engelska tills på onsdag. Jag har inte direkt några planer för resten av veckan, speciellt inte till helgen. Så om du inte ska göra något ring då haha. Fast på söndag är det faktiskt konfirmation möte igen. Då ska jag få träffa Pauline, det var ett tag sen. Det var verkligen ett tag sen jag träffade Nicole också så det ska bli jätte kul. Det är nån rockmässa också, fast jag vet inte riktigt vad det är haha.

Pusshej.


Haha en kul grej.

Ta fram din mobil och var ärlig!
Har du pussat nr 2? Alicia en gammal vän? nej haha :P
Vad har du för relation med nr 20? Eugenia, inte så jätte bra typ klasskompisar liksom :)
När ska du träffa nr 30? Josefin kusin, typ om ett halvår "/Vad var ditt första intryck på nr 32? Snäll :D det är ju trots allt min bästis Josse! <3333  
Hur träffade du nr 9? Min svärmor, typ genom släkten ;)
Har du träffat nr 3 den senaste månaden? Amanda klasskompis, jadå :)När ska du träffa nr 32 nästa gång? fröken ur, hm.. ja ska ringa & fråga
Är du nära vän med nr 13? Ingrids mamma? sådär ;PHar du gått på bio med nr 28? Jackie nej men det ska vi väl göra snart! :D
Skulle du kunna bli tillsammans med nr 50? Pappa, haha det vet man aldrig :P
Vad pratar du och nr 45 oftast om?Matilda, det är Josses kompis heheh har aldrig snackat med henne :) <3
Känner du nr 1? Agnes :) Jodå <3333
Vad har du och nr 7 för relation? Annika, inte så bra en gammal bästis :) men vi ses varje tisdag iaf hihi ;)Skulle du kunna pussa den sista på listan? Viktor, haha kanske det :D <3333


Söndag.

Hej. Idag efter jag hade åkt hem från Josse ungefär vid halv två, åkte jag och mamma till Haninge där vi mötte pappa för att fika, och för att köpa ett par nya skor och jeans till mig. Men det fanns typ inget ( utplockat ). Sen åkte jag till Ingrid, där jag är nu. Vi ska typ promenera, om det blir av haha. Det är ju farsdag idag så när jag kommer hem ska vi äta god mat och fika med marsipantårta. Jag ska också ge pappa kallsingarna jag köpte till han igår heheh Ingrid köpte till sin med, men jag köpte med massa olika glasögon på och Ingrid med robotar. Kanske lägger in en bild sen  nångång. Imorgon är det simning i skolan, men varken jag eller Ingrid ska typ simma.... så vi får väl kolla på. Men vi måste endå simma senare under terminen medans dom anadra kollar på Lucia. Då måste vi simma tillsammans med killarna. Lägger nog in ett inlägg imorn.

Pusshej. btw nu är de ingrid som skriver (: 
Carro är sötast,snyggast,roligast,underbarast&bäst älskar min kalkonmops  <33 hiih ville bara säga de men nu ska ja TVINGA ut henne på prommernad puss på er alla!§

Josse här!!

hejsan

nu e de josse som skriver:P bästakompis till carro;) Ikväll ska ju carro sova hos mig och vi har kollat på filmerna jhon tucker must die och sex and the city. Carro låg och sov ungefär halva sex and the city. Jag tror vi kommer vara vakna ett tag till för mina föräldrar är på nått kalas hos päronet
ja men de va aallt för mig just nu
kiss and  hugs josse

Lördag.

Hej allihopa! Ska bara säga att nu om typ en halvtimma ska jag och bäste Ingrid åka till stan och ha mysigt. Bl.a. köpa farsdagpresent och Ingrid behöver en jacka, och jag ska testa mina skor jag köpte igår i en annan storlek. Vi kommer säkert fika eller nått också haha, vi tjockar alltid i oss! Ikväll ska jag ju då sova hos Josse (tror jag iallafall) heheh.

Pusshej.

Äntligen fredag.

Hejsan, idag är det äntligen fredag! Efter skolan åkte jag och köpte ett par svarta uggs skor som jag tingade igår haha det fanns bara ett par kvar så.... När jag kom hem slappade jag och kollade på tv. sen åt jag middag (tortelini) inte så gott, enligt mig men åt det iallafall. Är så trött idag. Ikväll ska jag hem till Josse. Vi ska väl typ kolla på film och slappa lite. Imorn ska jag och Jackie sova hos Josse, så det blir säkert jätte kul! Men Josses familj hade varit nånstan så dom kommer och hämtar mig typ nu, kanske skriver ett litet inlägg imorn.

Pusshej.

Skön torsdag.

Hejhej, idag har varit en jätte skön dag. För först i skolan hade vi bara en lektion, så vi fick gå hem kl. 11:00. Så jag, Jackie och Josse gick hem till Josse och gjorde våfflor (mhmhmm), och sen gick vi in på datan och samtidigt hade vi något kittelkrig eller nånting, kul var det iallafall! Men som synd var kunde vi inte stanna där hela dagen, eftersom vi var tvungna att gå tillbaka till skolan och prata med svenska läraren. Alla som bokat in sig hade ungefär tio minuter var och min tid var 14:20 så jag var tvungen att gå dit då. Men jag vart endå rätt glad eftersom jag låg rätt bra till i svenska., till skilnad från vissa andra ämnen.... Jag hade ett snack med mamma igår om betygen och engelskan är ju inte så bra så jag har verkligen lovat att plugga jätte mycket nu, det är ju bara ett och ett halft år kvar i skolan så man måste väl. Imorn har jag inte riktigt några planer för men på lördag ska jag och Jackie sova hos Josse. Och jag, mamma och mormor ska typ på en matmässa så det kanske blir av. Men nu ska jag möta mamma kanske för vi ska ut och äta och kolla på skor åt mig haha. 

Pusshej.  

Skoldag.

Hejsan, Idag var det skola igen då. Jag trodde att jag skulle vara jätte seg imorse men det var tvärtom. Jag  ville typ upp! Men det var inte en så jobbig dag, det var ju kul och träffa kompisarna också. På No:n labbade vi med Coca Cola. Haha det var rätt kul med segt, vi fick stå och vänta på att den skulle rinna igenom nått filter och massa skit haha. Efter skolan var jag med  Ingrid och Agnes. Vi gick hem till Agnes. Där åt vi mycket mellis för vi var så hungriga, eftersom det var blodpudding i skolan. Haha och min kompis berättade hur dom gör blodpudding så är inte så sugen på det mera....! Men iallafall sen kollade vi på barnfilmer eller Snövit heheh. Det är rätt kul och se filmer som man tittade på förr, blir liksom glad av det. Men Snövit är ju egentligen jätte hemsk, och det låter dom små barn kolla på. Men nu ska jag äta middag och plocka fram skolarbetet. Skriver nog ett inlägg imorn om det inte är allt för mycket läxor.

Pusshej.

Haha lite om mig....


( ) hamnat på sjukhus/akuten
(x) förlorat någon jag älskade
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
(/) lyssnat på samma låt en hel natt
(x) ätit godis istället för att gråta
(x) varit ordlös
(x) hatat värme
(x) skrivit på någons arm
(x) dissat någon som ringt på min mobil
(x) dissat någon som gillar/gillat mig
(x) hatat någon som jag egentligen älskar
(x) ångrat mig
(x) varit svartsjuk
(x) har ätit middag med någon jag tycker om
( ) tror på det övernaturliga
(x) har hatat mina föräldrar
(x) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) hatat min kropp och mitt utseende
(x) spelat gitarr (bara testat) 
( ) sjunger i duschen
(x) har sett någon döende
(x) har vibrerat av nervositet
(x) tagit någon på asset
( ) slängt porslin i väggen
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat.
( ) gillar inte då folk frågar mig saker
( ) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon
(x) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
( ) hånglat på tunnelbanan/stationen
( ) åkt buss genom halva sverige
(...) kastat mig framför ett fordon
( ) brutit kontakten med någon för en kyss
( ) tagit min kompis flickvän/pojkvän
(x) cyklat utan händer
(x) känt mig som ett as
(x) kysst mig själv i en spegel
(x) viskat i någons öra
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
(x) hållt i en orm
( ) varit så full att jag inte kunnat gå
(x) trott att jag varit odödlig
( ) kastat min telefon i vattnet
(x) vaknat av att jag gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) önskat mig ett liv med en speciell person
( ) har sprungit en kilometer utan uppehåll (ja, och mer?)
( ) har aldrig ätit fisk
(x) har en sett en film mer än tjugo gånger
(x) kysser med öppna ögon
(/) gillar att städa
( ) har varit lunarnörd
( ) kan tre eller fler språk
(x) har bra självförtroende (när det gäller min personlighet, inte utseende)
( ) tror på gud
( ) är en negativ jävel
(x) drömt att jag varit död
( ) trivs med min kropp
(x) är dålig på att säga nej
(x) har någon gång känt dödslängtan
( ) avskyr matte
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära vän
( ) är emot abort
(x) faller nästan alltid för fel personer
( ) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu
(x) gillar muskler
( ) hatar mjölk
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någon

Söndag.

Hejsan, ska bara säga att jag kanske ska byta namn på bloggen..heheh..Men iallafall idag har jag varit med Josse, vi gick ut med hugo och kollade på en rolig film. Jag tog bussen till och från henne, och jag har tänkt.. Jag behöver verkligen ett busskort! Och det är precis vad jag ska köpa imorn, eller iallafall någon gång i veckan. Hur mycket pengar slösar jag inte på bussremsor? Snart har jag iallafall ett busskort! Nu måste jag plugga matte. I guess. Har typ inte pluggat nånting på lovet, har liksom inte orkat. Kommer få dåligt samvete i veckan sen för det. I veckan har jag inga planer för riktigt. Det är ju skola. Men efter den nån dag kommer jag säkert va med Jackie och Josse. Saknar Nicole jätte mycket så ska träffa henne nån gång också. Sen är det ju mest tidiga mornar, läxor och stress. Men kommer iallafall skriva inlägg. Det kanske är tråkigt att det inte kommer några bilder, har inte tagit itu med hur man gör för att lägga in det haha. Men det kommer nog. Nu fick jag veta av min kompis att lärarna redan börgat med utvecklingsamtal, så måste bara plugga nu! gu!

Pusshej.

Festen.

Hej, nu kom jag precis hem från Josefine, tog bussen men fy vad kallt det är! Typ 2 minus skulle jag gissa på. Men iallafall hennes halloween fest var verkligen jätte mysig. Det var Josse, jag, Jackie, Felicia och Amanda där. Till middag åt vi kyckling och till efterätt lime/kola tårta. Det vajätte gomen väldigt mättande. Det var ju igår festen va så vi sovde över där tills idag. Men vi låg och snackade i stort sätt hela natten haha. Idag har vi mest slappat och kollat på film. Nu har vi ju haft sånna här "myskvällar" hos både Josse och Felicia så undrar om jag inte ska ha en här heheh. Men det kanske blir till jul nån gång sen. Va deppegt att skolan börgar igen på måndag! Vi borde verkligen få längre lov. Nu ska jag baka men vet inte vad, kanske muffins? kladdkaka?.... och snart kommen thai maten också som pappa är på väg att gå och hämta, han har ju ingen bil nu (trasig). Imorn ska jag typ på nån höstmarknad med pappa, eller träffa Josefine. Skriver nog ett litet inlägg imorn iallafall.

pusshej.


RSS 2.0