Bättre än vad jag väntat mig.

Tjena sunshines! Hur länge sen var det inte som jag skrev här egentligen? - JÄTTE länge sen iallafall, shit. Men ni vet, eller nej ni kanske inte vet, men jag behöver liksom "få ur" mig saker eller det är skönt att bara skriva någonstans (kan ju dock inte skriva privata storys och sånt som hänt, här) men det är ju alltid något liksom ;)

Well, vart ska jag börja? Mycket har hänt jag kommer inte ihåg när eller liksom vart i årsskiftet (?) jag slutade skriva och vill helst inte att detta inlägg blir värsta.. låååååååååååånga fakta boken men jag skriver lite om det mysiga julovet dådå! För det har varit riktigt mysigt och väldigt mycket snö, vilket inte är en nyhet haha och jag har gjort mycket. Julafton var toppen hemma hos kussen Dennis och det vanliga kompaniet, vi körde på traditionerna, julmat, Kalle Anka som man sitter och glor på i Dennis lilla soffa som bara krymper o krymer eller så blir jag större kanske.. jaja :P Paketöppning och dans runt granen eller snarare sagt i huset! Jag fick bra julklappar och av farsan en keyboard och jag har redan blivit bättre kan ett dussin låtar INRÄKNAD: LILLA SNIGEL.. ska utöka nivån snart, nya Robert Wells kanske.. njaa. Sen annat blandannat två parfymer, böcker, pengar och annat. Väldigt trevlig julafton med er! Jag visste nämligen redan vid tolvslaget den 23 att det skulle bli en bra julafton, för mitt i natten hängde jag och Emmi i Pulkabacken med både snowreaser.. rajser..rejser, skitsamma ni fattar och stjärtlappar, haha fan vi drämde ner i backen för det var några snorungar som byggt gupp där också!

Juligt värre lov där efter. Har gjort lite allt möjligt. Allt mellan himmel och gjord. Har varit ute väldigt mycket på mellandagsrean men inte hittat något än, suck, ser bara ut som en desperat förvirrad typ som springer runt  butikerna.. Fast jojo ett halsband ju! Om ni åker till Nacka Forum MISSA INTE konstaterar MISSA INTE deras smooties, bästa! Har även fått pepparkaksfobi för en så äcklig grej hände, så äter inte det längre, känner mig lite skyldig efter alla pepparkakor som vi bakade :( Idag: Idag vaknade jag vid tio eller elva någonting, ville ha lite myspys så gjorde frukost och satte på filmen Mamma Mia, det var ett tag sen jag såg den, sen flöt dagen på chillade mest. Mötte upp Emmi vid bussen för att dra till gymmet. blev lite stressigare än vi tänkt för att jag skulle ju följa med dem på restaurang och teater ikväll. Vi han gymma i fyrtio minuter ungefär, sen stressade vi till bilen och åkte in till stan. Vi åt på en spansk restaurang som hette "Barcelona" RIKTIGT mumsig mat! Sen skulle vi se "Hamlet" i Kulturhuset. Pjäsen var bra gjord med lite ironi tycker jag, men bara lite. Många bra skådisar var med blandannat Alexander Skarsgård. Tack för en fin kväll!

Imorgon vet varenda kotte vad som händer, nyåsafton! Själv ska jag fira den först med familjen med lite finare middag. Sen ska jag til Julia där även Ellinor och Nour är och ha det trevligt får se vad vi hittar på ;) GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS! Nej nu ska jag ladda kameran så det blir lite bilder imorgon, äta en mandarin, borsta taggarna och krypa i säng, nu blev det värsta långa texten iallafall, men well thats me, godnatt!



Bilder på Corralejo
8.. 7.. 6.. 5.. 4.. 3.. 2.. 1.. ja fyra dagar kvar, precis där ungefär kommer jag att vara =)

 


Också gullegrisarna förstås =) 

 






RSS 2.0