Tisdag.



Halloj, idag har jag haft lite otursdag.. men endå inte. Men iallafall, det börjar med att man måste gå upp lite inan klockan sex (inte min stil) som vanligt för att hinna till bussen som går mot praoen. Jag har bråttom som vanligt och i allt flås mot bussen träffar jag på en kille från min gamla klass, det pinsamma var att jag inte såg honom så jag sprang som ett monster för att hinna till bussen och flåsade allt vad jag kunde för att typ kolla om man blir mindre flåsig då.. okej det måste sett fett skumt ut haha! Sen mötte jag upp Josse vid nästa hållplats som vanligt.. jag blev även besviken på en liten grej jag hade hoppats på som sagt haha.. Jaja, praoen har varit super tråkig idag verkligen! Trodde jag skulle svimma imorse, visserligen gjorde jag aldrig det men iallafall. Dagen har i atort sett gått ut på att: Doppa illaluktande fisk i någon smörolja som också stinker, packa upp tucnga varor, DISKA, slevat över soppa i burkar och hackat 20 morötter, 20 gurksaker och åtta gigantiska jävla lökar! Jag fick lök i ögat, eller det kändes som det och jag borde fått det för jag grät as mycket och var helt svart även hela ögat blev knallrött! Lite senare under dagen fick jag endå vitlöksmos i andra ögat och det sved ju till en aning kan jag ju säga. När vi slutade oh äntligen fick se dagen ljus blev man ju glad, så vi gick en sväng på stan och köpte även remmar som dagen innan haha, det var samma kille i "kassan" också. Sen åkte vi hem till Josse, och bråkade med hennes lillesyrra och hennes kompis. Sen drack vi cola som var så gott efter den här dagen! Vi åt också blåbärspaj mums. Lite senare gick vi ut till parken och gungade på en sån där stor snurrsak as länge typ. Mysigt, för det var så varmt också! Ikväll har jag bara ätit, slappat och druckit massa is tee.

Justeja igår (måndag) kom Jackie och hälsade på på vårat cafe. Haha tack du räddade oss för vi fick sluta en halvtimma tidigare typ och det var världens lycka för oss! Sen gick vi på stan, kollade lite i affärer, köpte remmar och hade skitkul. Sen åkte vi till Josse och gjorde milkshake mhmh!

Imorgon blir det ju prao igen då, fast ingen på fredag wiihoo! Torsdag är tveksamt.. mer om det sen. Efter praoen tror jag att jag och Josse åker hem till mig och bakar chokladmuffins och dricker is tee. På kvällen är det ju dans också så då ska vi nog möta upp Ingrid och förhoppningsvis ska Emmi med den här gången också.

Justeja det har ju kommit svininfluensan! Förhoppningsvis smittas man ju inte själv, men man kan ju aldrig veta. Fast ska inte tänka så mycket på det. Justeja jag ramlade på bussen hem idag på något knstigt vis, så nu har jag fett ont i armbågen. Nu måste jag sluta skriva så jag orkar upp i morgon, fler fina bilder kommer sen för alla är inte inladdade till datan än typ 
pussssssss


Jag har blivit helt galen i is te, köper tillomed hem så man kan göra haha =)


Jag idag i parken, haha ser lite butter ut vet inte varför =)


Haha ja alla behöver ju dra upp byxorna ibland =)


Josse gungar i full fart =)


Idag precis efter praoen slutat =)


Bussar måste passas typ hela tiden nu för tiden =)


Sommarlov nästa, längar mycket =)



Söndag.



Tjohoo, idag var jag i stan med Josse, som sagt. Vi sommar shoppade lite! Jag köpte inte så mycket, eftersom att jag fyller år om exakt en vecka, men det jag köpte var en flummig liten vårjacka, en gurkansiktsmask och ett knallrosa läppglans. Vi åt även på Mcdonalds, och innan vi åkte hem köpte vi en varsin is te, alltid det där. Det var så himla mycket folk inne i stan, och det var så skönt i den gassande solen! Haha man märker verkligen hur vissa personer "lixxåm vill ha kvar vinern", medans andra vill ha sommar, det var så kul, det kommer två personer, den ena har en röd fluff jacka, tjocka svarta mjukisbyxor och rejäla skor, medans den andra har en tunn sommarklänning med typ flippfloppskor, det såg lite kul ut bara.. Vi åkte väl hem vid fem sex tiden kanske. Haha justeja, när vi skulle kolla på smink i en affär, stod det massa andra folk där och gjorde det, men när jag och Josse kommer, då typ flyr ALLA! Vi bara okej haha. Jaja, det var idag det, imorgon är det prao igen, ska upp klockan sex på morgonen och slita som ett djur resten av dagen. Mer om det sen. Valborg på torsdag firas med bästa vännerna!

Justeja, den 21 kommer mina allra bästa kusiner Josefine och Linnea hit.. ingen anar vad jag har längtat efter dom! Dom är här en hel helg, kommer redan på torsdag och åker tyvär hem på lördagen. Men iallafall, på fredagen den 22 ska vi på grönan, förhoppningsvis följer även min bästavän Josse med då, skitskoj!

Måste ju bara säga att på tisdag ska det bli 25 grader, så jävla härligt!


Självklart Mcdonalds idag, vad annars? =)


Jag i stan idag med min nya supersnygga jackakofta, med is te i handen som vanligt =)


Josse också, med sin fina nya tunika, eller iallafall rätt så ny =)


På bussen hem, tror det var efter en skrattattack det är därför man ser lite.. =)


Haha jag solar i fredags =)



Neaa =)



Hemskt.

 

Misshandel och rädsla är verkligheten för de björnar som illegalt utnyttjas i de brutala björnhetsarrangemangen i Pakistan. Den skräckslagna björnen dras in på arenan och binds fast, varpå kamphundar överfaller björnen med full styrka.

Björnen är försvarslös. Enda försvar är björnens vikt, som inte har en chans mot hundarnas vassa tänder. Björnarna blir alltid skadade i kamperna och hundarna riskerar att bli klämda och svårt skadade när björnen kämpar för livet.

Efter kampen lämnas björnen ensam i den gassande solen utan att få vård och hjälp.

WSPA har redan räddat många björnar från de grymma kamperna. Dessa björnar lever nu i det reservat som vi har byggt, Kund Park. Med ditt månatliga stöd kan vi hjälpa ännu fler björnar.

Under ett år kan ditt månadsstöd t.ex. bidra med följande:

  • 75kr i månaden kan betala för vaccination av 8 björnar.
  • 100kr i månaden kan betala för medicin till 6 räddade björnar.
  • 150kr i månaden kan betala för transport av 3 räddade björnar till reservatet.
  • 400kr i månaden kan betala för att hysa en björn i reservatet i en månad.

Oavsett hur stort belopp du väljer att stödja oss med hjälper du till med att göra en mycket stor skillnad för djur över hela världen. Vi håller dig naturligtvis orienterad om vårt arbete så att du kan följa med i vad ditt bidrag hjälper oss uppnå.

Ja jag hittade den där hemska texten och blev jätte upprörd! Lixxåm, hur sjuk kan en människa va som gör sådär? Man börjar ju undra..

Idag ska jag och Josse till stan iallafall. Vi ska sommarshoppa lite och fika säkert. Det ska bli kul och mysigt, det är skönt att det är så soligt och varmt ute också! Imorgon är det  prao också, första dagen på sista veckan, då måste jag gå upp klockan sex igen.. Jaja, mer om det sen för nu måste jag göra mig i ordning bussen går runt elva
pussss







Helg och jag är så tacksam över det.



Tjohoo äntligen helg! Idag sovde jag endå tills nu nätan, alltså elva. Eftersom att man har gått upp sex varje morgon och slitit  som ja jag vet inte vad och alltid haft något för sig efter praoen och kommit i säng rätt sent.. det är klart att det var sönt att änltligen få sova ut, höll seriöst på att svimma igåt av yrsel och trötthet. Nu fattar jag verkligen varför föräldrar brukar vara trötta och sura efter sina jobb, det är en skillnad från skolan faktiskt. Men iallafall, jag har inte skrivit på ett tag för jag har varit på slut som man kan bli så här kommer det senaste:

Onsdag: Eftrer praoen, som då var helt okej, åkte jag och Josse hem till henne. Haha vi kände att vi var sugna på något efter en så lång dag så vi bestämde oss för att baka chokladmuffins.. När dom ska ut sen vet jag inte riktigt hur, jag typ drar sönder deras ugn? Så pinsamt! Vi försökte laga den i nästan en halvtimma sen kommer hennes pappa hem och gör det på två minuter.. Jaja, sen åt vi pannkakor och åkte till dansen, vi mötte upp Ingrid på bussen. Dansen var rolig till en början, för helt plötsligt ramlar Josse ihop på golvet, först trodde jag hon ramlade på skämt typ så jag bara fortsatte att dansa och skratta men sen kröp hon till ett hörn och satt där hela dansen för hennes knäskål hade åkt ur led (igen) så dom senaste dagarna har hon fårr haltat runt på det.. Åh!

Torsdag: Jag var seriöst helt slut efter praoen, även om vi hade sovmorgon till elva var det nästan den jobbigaste dagen, för det var skitmycket folk då! Jag och Josse åkt hem till mig efter och slappade vid datan och teven med saft och choklad och lite sånt. Sen åt vi mat, och det var eler är så skumt, pappa sa att han hade väckt mig på morgonen och att vi hade snackat lite då, klockan var lite innan sex då så jag är ju väldigt trött, men jag kom inte ihåg det? Jag kommer aldrig ihåg saker när jag är halvvaken tydligen för han har väckt mig varje morgon Sen iallafall, då åkte jag och Josse till ett musik cafe, Jossan upträdde där det var jätte bra, det var en annan som sjöng en as fin låt också jag bara åh.. Sen fikade vi MYCKET där och åkte hem. Justeja jag fattade inte ett lås på en toalett där, så jag blev typ inlåst! Haha jag stod och drog i det där handtaget aslänge, när jag kom ut var jag alldeles knallröd i hela ansiktet alla bara okej..

Fredag: Kul på praoen? NOT! Josse var uppe och erverad hea dagen nästan, vilket är jobbigt, jag var där nere och gjorde asjobbiga saker i köket.. skivade massa rotfrukter, slevade upp potatismos och rörde om en händerna i massa grytor m.m. vilket också är väldigt jobbigt! Sen vid lunchserveringen orkade vi nästan inte servera heller, vi var så himla slut, jag somnade tillomed några minuter efter vi kommit dit nere vid köket haha. Vi ljög att vi skulle till doktorn och slutade en timma tidigare! Okej visst kan det vara roligt där också, men inte då. Efter praoen åkte jag och Josse till henne (orkade inte gå i backar så vi somnade nästan tomhus också). Hemma hos Josse kastade hon sig ner på hennes föräldrar säng och typ somnade, då gjorde jag också det, efter en timma vaknade vi upp och var jätte slöa i solen men massa fika. Lite senare gjorde vi chokladmilkshake, mums! På kvällen åt jag, mamma och pappa på grekisk restaurang, men jag åt sallad. När vi kom hem slappade jag bara och fikade igen.. ni har såkert hört det.. Men jag var SÅ trött! Somnade jätte tidigt till en film.


Idag, klockan tre är det innebandy, hoppas det blir lika roligt som förra veckan. Det var verligen jätte kul, haha jag råkade kliva på en killes bandyklubba och min fot fastnade så jag hoppade runt på ett ben med han efter mig.. sjukt! Nä nu ska jag äta frukost och sen göra någomting, det är städdag i området så kanske går ut och äter korv till lunch och träffar lite folk. Efter innebandyn har jag INGA planer.

Imorgon blir det SOMMARSHOPPING med Josse, mer om det sen för nu orkar jag inte skriva mera,
kyssar


Jag nere i köket =)


Josse också, efter en skrattattack =)


Sånna fick vi göra, haha en dag beställde ingen en annan dag fick vi gå och göra flera hela tiden =)


Haha japp jag somnade =)


Josse och som vanligt en stor macka =)


Jag nere i köket ser lite konstig ut, vet inte vad jag gör tror dansade eller något =)


Jag och Ingrid dansar haha Josse har smygtagit =)


På musik cafeet, det är Jossan som uppträder =)


Våra chokladmuffins, dom jäste skitmycket sen =)


Jag i solen, sirekt efter att vi sovit igår =)


Jag =)


Have patience.



Halluo, idag är det då tisdag och det var andra dagen på min och Josses prao, det var verkligen mycket roligare idag än igår. Jag gick upp lite innan sex och duchade (duchar inte precis snabbt) så sen när jag fixat klart det mesta fick jag verkligen springa till bussen. Josse hoppade på den på nästa hållpltas och vi åkte morgontrötta in till praoen. Haha det var lite roligt för när vi precis kommit in och bytt om och sånt där kommer en av dom som jobbar där med VÄRLDENS bamse mackor till oss! Vi bara jaha.. Så vi blev nöjda och satt väldigt länge med dom kan jag säga. Men iallafall, resten av dagen har vi mest fått fixa och hjälpa till till matlagningen, servera, vara trevlig mot gästerna och göra pizzor. Ibörjan tyckte jag det var riktigt rolig för då fick jag fixa maträtter, alltså lägga upp det snyggt på tallrikar, medans fick Josse stackarn riva 8 gurkor till tsatziki såsen, men undra vad jag får göra sen om hon ska göra det haha.. Mamma och mormor kom och åt och fikade där också. Justeja det var en skitskum kille som typ var dement eller något, jag skulle servera honom och:

Jag: "Ja här var det pannbiff va?"
Han: "Ja det vet jag inte.."
Jag: "Va?"
Han: "Men du tycker antagligen att jag ska ha det så antagligen!"
Jag: "Jaha.. Så den är din alltså?"
Han: "Ja du tycker ju att det passar så jag tar den"
jag tvekade lite och tänkte ställa ner den, men ångrade mig
Jag: "Men har du beställt den eller inte?"
Han: "Ja du det vet jag inte"
Jag: Nehe.. men alltså jag vet inte då.. eller vadå vet inte?"
Han: "Jomen den passar ställ ner den nu"
Jag: "Okej, då har har du ju antagligen beställt den då!"
Han: "Ja, du tycker ju att den passar mig"

Gu vad skumt! Jag bara run.. därifrån sen. När vi slutade var vi så sötsugna att vi åkte till muffinsfabriken vid Skanstull. Det var jätte mysigt och framför allt jätet gott. En choklad och vaniljmuffins med sprite till, finns det något godare efter en hel arbetsdag? Sen stack vi till Farsta Centrum för att kolla en är mötte vi Erik och åkte sedan hem med han, jag kan säga att den timmen skrattade vi säkert nästan hela! Haha våran chef till kock nere i köket säjer att jag kommer leva länge pga. av mitt skratt.. Jaja, ikväll kom Josse hit igen och vi har väl mest snackat, skratta och flummat. Vi gick till parken i mitt område och åkte linbana och tog massa kort samtidigt som vi hängde i däcket på linbanan, helt plötsligt svullnade Josses handled på ena armen upp as mycket! Så vi gick in och fikade och det visade sig vara en blödning! Fast hon kommer på praoen imorgon, det var ju bra! 

Imorgon ska jag upp klockan prick sex igen och sega mig till bussen.. Efter praoen ska jag och Josse träffa Ingrid och Emmi och hitta på något kul, jag tror vi kommer fika, det ska ju bli regn också, suck. På kvällen har vi dans, det ska bli kul, men mer om det sen för nu måste jag gå och lägga mig snart om jag ska orka med morgondagen, men här kommer lite bilder från det senaste, från ikväll kommer sen
pussssssssssssssssssssssssss



Jag tidigt imorse, med bamsemackan, haha den var faktiskt större än den ser ut på bilden =)


Josse igår, visserligen med en lite mindre macka då, haha vi sitter alltid i vårat lilla hörn och äter =)


Ja här är den jätte stora mackan =)


Våran grekiska lunch idag, alla som jobbar där är ju typ greker, det där smakade inte helt fel kan jag säga =)


Vårat goda fika på muffinsfabriken =)


Här är lite saker man kan bäställa i konditoridisken haha =)


Okej man ser inte så bra, men där går vi och serverar lunch vid lunchtid =)


Imorgon ska jag träffa dom här härliga tjejerna haha inklusive Josse då =)







Måndag, prao.



Hejhej, idag är det som sagt måndag och det betyder att det var min och Josses första dag på våran prao. Igår sovde jag hos Josse, det var jättekul! Vi åt, kollade på tv och skrattade. Vi somnade runt halvtolv tolv. Det är endå en skaplig tid för att vara oss på en vardag haha. Inatt vaknade jag av Josses snarkningar och att jag inte visste vart jag var haha, men jag tror även att jag vaknade av mina egna snarkningar en gång också. Imorse vaknade vi runt klockan sex, väldigt tidigt, för mig iallafall. Jag segade mig verkligen upp, för Josse hade redan satt sig vid frukostbordet. Sen stressade vi som tusan med hår, smink och kläder och sprang iväg till bussen, vi hann exakt. På bussen var det skit tyst, haha är ALLA morgontrötta eller? Det var bara mitt och Josses fnitter som typ hördes.. Jaja, väl på praoen var det väl roligt. Det första "uppdraget" vi fick göra var att rulla fisk med räkor/kräftor i, haha det var lite lustigt. Sen fick vi hjälpa till med maten, servera och diska m.m. Till lunch åt vi jätte gott, grekisk pannbiff med as goda potatis klyftor och tsatsiki, sånt gillar jag! Vi fick tyvär ingen bakelse med oss hem, så vi rusade till Mcdonalds och köpte en varsin paj istället, den var så varm satt jag brände mig på tungan, det gör skitont fortfarande! Sen var vi helt slut och Josse fick skit ont i magen, så vi avslutade shoppingrundan som vi precis börjat på, men vadå vi ska ju vara där varje dag i två veckor så det kommer ju flera tillfällen till det. Vi fick tyvär inte fnittra där, för han hörde oss göra det typ, då sa han att i såfall måste en jobba nere medans en är uppe, så jag var asfnittrig efteråt. Han som vi är mest med heter Jimmy, han är verkligen as snäll, sen finns det en annan som är typ skitsträng.. Och när han nös lät det såhär (VOOOOOOOOF) som hundar låter, då kan man ju bara inte hålla sig för skratt..

Imorgon börjar vi samma tid, 08:00-14:00, då tror jag det blir att vi gör något på stan lite eteråt iallafall. Om vi inte är så trötta som vi blev idag.. Imorgon bitti ska jag upp lite inna klockan sex (pappa väcker mig, eftersom att jag inte vaknar av väckarklockor längre) sen ska jag hoppa in i duchen, äta en lätt frukost, eftersom att vi får det där om vi vill. Mer om det imorgon för nu ska jag krypa ner i mina nybäddade lakan
pusssssssssssssss


Haha jag imorse, inte för att jag fick ha dom kläderna men iallafall =)

Söndag, imorgon prao.



Hejhej. Nu kom jag precis hem från Farsta, har varit där med pappa. Det var trevligt och vi gick och fikade, jag köpte även lite saker. Nästa helg blir det shopping med Josse, i stan tror jag. Just nu packar jag lite för jag ska ju sova hos Josse i natt eftersom att vi har prao imorgon. Ska nog åka runt fem för jag ska möta henne vid centrum. Så ska jag äta där, sen vet jag inte vad vi ska göra, kanske gå ut? Eller se på film eller något. Det blir väl antagligen så att vi somnar rätt så sent, men man får ju försöka att inte göra det så man är utvilad tills imorgon. Vi har prao på cafeet Billströms, det ska bli jätte kul och det var lungt ett av dom bästa ställena man kunde hitta, enligt mig då haha. Vi blir bjudna på lunch och jobbar 08-14, så vi slutar as tidigt! Är endå lite nervös, ska man bara gå fram och säja "Hejhej, ehhm det var ju vi som skulle prao här? Kommer ni ihåg oss?" Eller hur ska man säga lixxåm.. Mer om det imorgon, kommer nog inte blogga förens imorgon kväll, för jag har nog inte tid att göra det innan.

Justeja igår var ju Josse här. Jag följde med pappa till Ica maxi och köpte massa godis till oss. Sen kom Josse och vi var inne på datan först och gjorde lite andra saker. Fast det var fett skumt för vi skulle gå ut, kom hem typ två timmar senare och då var jätte mycket av allt godis försvunnet, okej det kanske bara var jag som tyckte det haha. Vi hade jätte roligt iallafall fast det var iskallt ute! 
Pussar



Praostället, hoppas att dom har börjat med ute serveringen =)





Om två veckor och en dag.



Om två veckor och en dag fyller jag år. Femton. Det känns sådär både gammalt o ungt, alltså det är ju i mellan tio och tjugo år, och när man är tio är man ju barn och när man är tjugo så är man ju vuxen, enligt mig då, så när man är femton är man ju precis i mellan. Haha okej, det där kanske lät lite konstigt. Troligen om ungefär fyra år kommer jag flytta hemifrån, för det är väl då man brukar göra det? Det är ju skit lite tid dit. Men nu ska jag ta vara på nuet. Födelsedagen är ju en söndag, så då kommer mormor och några till i släkten hit. Ska bli trevligt. Sen vet jag inte om jag fixar något för kompisar eller inte. Det är ju valborg i samband där också så det kanske blir lite mycket på en gång. Jaja, här är lite grejer som jag järna vill ha haha:

*PENGAR!
*En plattång (den som Josse har så du får säga vilket märke det är haha)
*En ny parfym, den rosa av Britney Spears, min håller på och tar slut.
*En bra bok.
*Lite söta klänningar som jag har visat.
*Presentkort.
*Nya kuddar och ett jätte fint och mysigt överkast från Indiska (men det kostar typ 1500 kronror)
*En överaskning..
*Annars en fin födelsedag helt enkelt.

Självklart önskar jag mig ju också ........... inslaget i ett paket, men det kommer jag aldrig att få haha..
Jag lägger till något mer på listan sen om jag kommer på.

Idag blir det Innebandy träning, om en timma måste vi åka. Så ska äta lunch, nudlar, nu snart innan. När jag kommer hem blir det en lång dusch men ansiktsmask och hårinpackning och grejer. Lite senare ska jag träffa Josse och några till kanske. Det ska bli kul! Mer om det sen, för nu ska jag gå. Pussar.


Fredag.


vår

Hejhej, Fölåt om jag inte har skrivit på ett tag men har haft så mycket för mej. Läxor, kompisar m.m. I slutet på påsklovet så var det mest konfirtmation, det var jätte kul! En kväll/natt höll den på enda till klockan två på natten, eller haha jag var hemma då iallafall. Annars var jag nog mest mede jackie under lovet. På söndagen kom Josser hem från Norge, då träffades vi kvällen och var i en park.  I måndags (sista dagen av lovet) visste vi inte riktigt vad vi ville göra, fast någon slags picknick hade vi bestämt.. Så vi åkte till Slussen, Djurgården och City. Inne där fikade vi på Waynes Coffe med stora ice tee och Josse hade med sig kakor.

Tisdag: Vi hade redovosning på deckarna vi skulle ha läst ut, nästa dag, så jag och Amanda gick hem till mig efter skolan för vi tänkte förbereda oss till den lite. Men det blev att vi mest gjorde annat som att våffla håret, äta o snacka speciellt om gamla resor haha. På kvällen hade jag utveclingssamtal, det gick bättre än jag trodde, speciellt i idrott och spanska, får hoppas på riktigt bra betyg där.

Onsdag: Svenska redovisning i skolan, var i grupp med Amanda och Felicia. Det gick verkligen jätte bra! Bättre än jag trodde, blev heller inte alls så jätte nervös. Efter skolan gick jag och Josse hem till mig och åt massa mackor och Oboy, som vanligt nu för tiden. Haha sen hade vi riktigt roligt.. (pinsamt). Josse åt hos oss för vi skulle på dansen på kvällen. Mötte upp Ingrid på bussen också. Vi hade jätte roligt och blev väldigt svettiga! Hem från dansen fick vi skjuts av Josses granne i en as ball bil, så det var ju tur.

Torsdag: Efter skolan gick jag ochJosse hem till henne och åt mellis. Haha förlåt Josse, men det var riktigt roligt, för Josse och hennes lillesyrra började bråka skit mycket (när vi skulle äta mellis). Dom slogs verkligen och skrek och Josses lillesyrra bara "Josse, får jag prutta?" Haha och ja.. ni skulle bara veta vad som hände då, värsta brakaren och det var ju inte bara en heller. Både jag och Johannas kompis verkligen stod och asgarvade. Lite senare skulle jag och Josse åka och handla, det tog oss två timmar. För massa krongel med bussar, busskort och kyla. Åh gu så pinsamt, inne på Vivo vid kassorna höll jag i en påse med massa äpplen i, gissa vad som händer, alla äpplen ramlar ut över hela golvet och jag bara står och asgarvar och kollar på medans Josse börjar plocka upp dom. Sen hade vi roligt och väldigt roligt när jag skulle äta hos dom, för Josses pappa satt och typ "ljög" om lite grejer och vi höll verkligen på och dö! Sen lite senare åkte jag hem eller rusade hem till Stockholm-Arlanda programmet som jag ha<r blivit helt besatt av.

Idag (fredag) är jag med Josse igen, är hos henne nu. Just nu slappar vi framför teven och datan. Ikväll ska vi vakta Johanna och göra tacos. Mums. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, antagligen se på film eller något. Mer planer till helgen. Det skriver jag om senare.

En dålig nyhet - Antagligen sommarskola i matte till sommaren.
En bra nyhet - Fick VG på spanska provet! Haha..

Jag och Josse har ju prao på ett jätte mysigt cafe i två veckor, som börjar på måndag. Vi blir bjudna på lunch och allt, så det ska bli jätte kul. Det ligger ju på söder också så man kan ju gå och kolla i affärer, bio, andra cafen och gå och hyra film på ett ställe där brevid efter. Vi jobbar 08-14, alltså så börjar vi väldigt tidigt och måste gå upp vid sex sju tiden, men slutar riktigt tidigt, så det är ju bra.

Mer om det sen för nu ska jag inte skriva mera, här kommer väl lite bilder, det var allt för mig puss.


Haha jag, den ser lite skum ut för hade typ slickat hår, det var i gamla stan =)


Josse på  båten på väg till Djugården, hon njuter verkligen av solen som ni ser =)



En bit av stan från båten =)


Grönan som inte öppnat än, ska dit den 21 maj, men den nya bergodahlbanan kom tyvär inte med här =)


Jag på Djurgården =)


Josse samma =)


Mysiga gränder i gamla stan =)


Vårat goda fika i söndags =)


Jag på väg hem på tunnelbaban, kolla killens skumma blick bakom mig =)





Halva lovet.


Det är typ alltid så här klart och fint väder nu för tiden, inte idag då men iallafall

Hejhej, jag har inte skrivit på ett tag jag vet men jag har bara inte haft lust eller tid eller något för det. Men nu har jag det haha. Eftersom att jag inte har skrivit sen i lördags så skriver kag lite vad som hänt alla dagar hitils under lovet, som vanligt då haha.

Lördag: Jag och Amanda åkte till våran innebandy träning som alltid, det var roligt även om det bara var vi där o en kille som vikarieade för våran tränare. Alla var väl lika nervösa men det gick bra endå. Haha i slutet skulle vi hjälpa han och plocka undan lite bandymål ock sånt o då välter jag/han? Hela sargen, det va bara så pinsamt gu vad kul eller klumpigt det måste sett ut jag dör! Jaja det är väl sånt som händer. På kvällen åkte jag och Amanda och hennes lillebrorsa och hans kompis och åt på pizzerian i centrum. Det var jätte kul och framför allt gott haha. Resten av kvällen var också jätte mysig och tillbringades framför filmen Kopps.

Söndag: Jag och mamma skulle åka och shoppa lite så vi åkte och gjorde det (vad jag köpte kommer lite längre ner) och efter vi hade gjort det fikade vi vilket var jätte gott! Ja jag kommer faktikst inte ihåg var jag gjorde mer under den dagen men tror inte det var något jätte speciellt iallafall.

Måndag: Jag och Amanda skulle åka till Centrum och shoppa lite så jag shoppade den dagen också. Haha det börgade med att jag fick väldigt bråttom till bussen så när jag springer till busshållsplatsen och har rätt så långt kvar ser jag hur bussen komme åkandes bakom mig och ag fortsätter springa som en jävla klump och ALLA ser, tillomed Amanda i bussen, eftersom hon åkte förbi men endå pinsamt haha. I Centrum var det jtte roligt, Amanda skulle även klippa sej, det blev jätte fint! Vilket Amanda själv inte tyckte.. MEN DET BLEV DET. Lite senare fikade vi med glass och då skrattade vi åt något som jag inte kommer ihåg var det var men något väldigt roligt iallafall okej annars skulle vi väl inte ha skrattat då. Men en väldigt trevlig dag var det iallafall med strålande väder. (Vad jag köpte kommer lite längre ner).

Tisdag: Det var verkligen jätte fint väder, så jag och Amanda bestämde oss för att ha picknick. Vi hade det på något ställe i Sköndal/Skarpnäck som var jätte mysigt. Det var en lite äng eller vad man ska kalla det för haha. Så där satt vi på en filt med en massa olika kakor vi tagit med oss, vi hade tillomed tagit med oss samma sorter på vissa haha. Sen flummade vi mest till vi skulle åka hem.

Onsdag. Jag vaknade elva ungefär som är rätt så sent. Så var väldigt seg redan då. Senare när jag piggnat till lite haha, så gick jag till Jackie. Jag tycker det är så krngligt att hitta på alla vägar om man ska hem till hennes mamma, så jag fick lite problem där men till slut kom jag fram. Ennu lite senare gick vi och köpte glass och gick värsta promenaderna. Vi stannade även i parken och gungade lite. Haha på våran promenad fick jag skavsår, jag bara "Jackie har du plåster?" Jackie bara ja sen höll jag i henne lite när jag ställde mig på ett ben och skulle sätta på plåstret men då trodde hon jag hade balans, men inte, så jag bara ramlade som en staty rakt på marken och killen på andra sidan gatan bara what? Haha. Sen skulle hon köpa hamburgebröd så då gick vi och gjorde det sen gjorde vi hamburgare hos henne. Sen kollade vi på parlamentet på hennes data, det var så kul haha varför brukar inte jag kolla på det? Vid halv åtta kom pappa med Ingrid i bilen eftersom vi skulle på dansen som jag och Josse alltid brukar gå på, men nu är hon i Norge tyvär HELA JÄVLA VECKAN. På dansen blev man svettig som vanligt, så efter den åkte jag, Jackie och Ingrid hem till Ingrid och hade typ minispa med bastu, hårinpackningar, ansiktsmasker och självklart en kall duch! Ja vi skulle ju sova hos Ingrid, så sen kände vi oss jätte frächa och hämtade kvällsfika dvs mackor och oboy, mums. Innan vi somnade såg vi på filmen Pretty Women och flummade lite.

Torsdag (Ja idag då): Vi vaknade vid nio hos Ingrid, eller inte jag då för jag vaknade inte av min egen väckarklocka så Jackie fick stänga av den. Men det berodde på att jag drömde VÄLDIGT härliga drömmar.. som sagt.. haha. Sen åt vi frukost och gullade lite med Ingrids söta kanin, den är verkligen tjockis, det är så gulligt, enligt mej då. Vid tolv gick Jackie och jag hem för då skulle Ingrid storhandla! När jag promenerade hem spöregnade det skitmycket så jag satte på mig min gråa luva och när jag kom hem så var det värsta runda fläcken av regn mitt på huvudet, lite lustigt haha. Typ fyra timmar senare mötte jag Jackie vid Centrum för vi skulle åka till konfirmationen, fast vi går inte i samma grupp men alla grupper skulle vara där. Vi var lite tidiga så vi vågade inte riktigt gå in haha så vi stod där utanför och hängde lite. Konfirmationen höll på från klockan 16:00-21:45, jag tycker det är väldigt länge. Men roligt var det. Jag var jobbigt fnittrig som vanligt, så i kyrkan hände det en lite rolig grej som jag försökte hålla inne skrattet för och lyckades ett tag, och Jackie bara YES, men sen börgade jag asgarva och det lät som jag grät. Haha men det var jätte roligt där iallafall och jag var typ desperat av en kille som var söt.. (A) Okej ska inte gå in på det nu men han var det. Vi fick bara en macka där till typ middag så jag åt direkt när jag kom hem, vilket var rätt sent men ja.. Det var iallafall jätte kul och träffa massa kompisar på konfirmationen.

Det senaste jag har köpt:

* En grå munktröja (Stadium)
* Ett par nya skor (Stadium)
*Ett par jeans.
*Sex par örhängen (bild i Amandas blogg)(HM)
*En grå/prickig t-shirt (HM)
*Ansiktsmask(HM)
*Handkräm (Apoteket)
*Trosor (Vero moda)
*Tunika/klänning (Gina tricot)
 
Bilder på allt nytt kommer sen, kanske i nästa inlägg.

Tror det var allt. Imorgon om det blir fint väder ska jag och Jackie kanske ha picknick, och det ska ju typ bli fint väder hörde jag nyss så.. Annars får man väl typ gå och köpa godis eller påskägg till sig själv haha. Men skriver mer om det sen.

på lördag ska jag och mamma åka och shoppa lite, igen, på förmiddagen. Sen är det konfirmation igen klockan 15:00-00:00, om inte ennu längre. Hoppas man får gå lite tidigare, snälla lixxåm. Men skrver mer om det sen också.

Oj vad mycket text det blev, som vanligt då. Men bilder på det senaste kommer sen för det är något krongel med det nu. Det var allt för mig just nu, här kommer lite andra bilder puss.


Haha Ingrid, förut =)


Jackie, också förut =)


Emmi, Pauline, Ellinor och Julia på konfirmationen förut, Emmi var inte där idag, tråkigt =)



Fin bild =)


Kolla himlen =)


Ingrid =)




Jag =) 


Stor saknad, kom hem nu =) 


 


Godnatt.

Hejhej, nu ska jag äntligen krypa ner i sängen efter en lång dag. Läsa någon tidning och be för att det ska bli fint väder imorgon, right? Puss!


Jag skriver imorgon om det senaste som har hänt pallade inte det nu.


Äntligen påsklov.


Fett härlig bild på mig och Josse, tagen av Jackie

Hejhej, förlåt om jag inte har skrivit något sen i tisdags men det har varit skit mycket läxor och jätte fint vår nästan sommar väder ute så när jag har haft tid till något har jag bara vekat vara ute hela tiden! Men nu är jag här och skriver iallafall haha. Idag, fredagen innan påsklovet, gick jag och Jackie hem till Jackie efter skolan och hade roligt. Vi snackade, åt och kollade på Stig Helmer lite haha. Sen gick vi på typ en promenad och det var så kul för vi hade precis diskuterat våra små tomter (att det precis skulle få plats en studsmatta på dom) och jag bara "Den där gubben ser jag över allt, i centrum, stan verkligen överallt, alltså det är våran trädgårdsmästare.." Jackie bara "Jaha, har ni en trädgårdsmästare..?" Jag bara "Ja han klipper gräset och fixar med blommorna" Haha grejen är att vi har världens minsta gräsplätt på tomten typ och några få blommor.. Ofta man har en trädgårdsmästare då och han är ju inte precis liten heller.. Okej det kanske inte låter så kul men det var kul då haha! Sen gick vi till parken och möytte Josse ett tag som ska resa till Norge över hela påsklovet, snyft. Det var kul. När jag kom hem blev det jätte gods middag, kyckling med potatissallad, mums. Senare under kvällen gick jag och Amanda på en kvällspromenad och köpte även en glass, det var gott och kul haha.

Berättar lite kortfattat om lite annat som hänt i veckan.

Onsdag: Vi hade sovmorgon till klockan tio, det var första april så alla blev lurade och jag fick panik för det.. Men iallafall, det var eb fett mysig och solig dag, jag, Josse, Jackie, Felicia, Emmi och Agnes tog bussen till simhallen, eftersom att vi hade simning. Det var verkligen jätte kul där! Haha vi spanade på killarna lite också.. Ofta dom inte såg det! Vi gjorde typ i ordning oss i en timma efteråt och jag och Felicia lyckades smita från en simningräddargrej haha smidiga. Efteråt åt alla på Mcdonalds och vi satt där i typ också en timma. Sen gick vi långsamt i det soliga vädret till bussen och stannade och köpte lite godis. I skolan satt vi och solade sen. Efter skolan var jag med Jackie och Josse, vi var hemma hos Jackie och hade jätte rolig, men satt mest och snackade och skrattade. När jag kom hem på kvällen väntade en överaskning, mama bara nu får ni blunda, pappa fick en plånbok och jag en ny mobil, jag bara yes. Tack mamma!

Torsdag: En helt vanlig dag i skolan. Eller vi hade matlagningsprov i hemkunskapen, i skulle laga köttfärsgratäng. Tur att jag brukar laga det hemma så jag kunde det lite haha. Men det gick väl helt okej, synd att läraren Alice gick på detaljer och minsta lilla fel typ. Men jag tänker iallafall laga den rätten typ i påsk eller nästa gång vi har gäster för det är jätte gott! Efter skolan gick jag, Jackie och Josse hem till Josse och hade roligt. Eller först var vi nog lite trötta för vi satt tysta och läste tidningen och Jackie åt en macka medans jag och Josse åt tre var, vadå egoister? Lite senare gick vi promenad med Hugo och då flummade vi som tusan, vi gick rätt så långt för det var så härligt väder, ha fortfarande ont i föttena haha aj. På kvällen pluggade kag eller jag skrev mina väldigt långa svenska deckare i fyrsa timmar och jag hann inte klart så fick fortsätta med renskrivningen stressat på stugan idag. Den blev tretton eller fjortonsidor lång! Hoppas den får bra betyg eller hoppas att jag får det kanske man säjer!.

Nu är det som sagt äntligen påsklov! Josse ska vara borta hela veckan i Norge så henne hör jag inte av på hela veckan. Jag själv ska väl bara ta det lung, ska nog in till stan någon dag och kolla lite sen är det något med konfirmationen någon gång. Förövrigt ska jag nog vara med kompisar och jag; Felica och Amanda måste fixa med våran andra deckar sak snart, som jag knappt har börjat på, panik.

Men imorgon är det ju lördag och då har jag och Amanda innebandy klockan tre. Innan det måste jag nog städa rummet lite och efteråt blir det dusch sen bio eller ska träffa Amanda iallafall.

Det var allt för mig just nu, här kommer lite bilder, puss <3


Den gungan tillbringade vi rasten på i tisdags, vi hade jätte mysigt och kul =)


Agnes, jag och Emmi på bussen =)


Jag och Josse som köpte Daimglass tp förut =)


Vi i parken =)


Vi i centrum =)


Josse, jag och Fillan i onsdags på rasten =)


Josse, Jackie och Felicia, jag fotograf, flummade lite =)



Haha japp alltid Mcdonalds nu för tiden, jag och Josse typ bor där eller något =)


Josse och jsg såg ju den på bio förra lördagen, alla borde se dem =)


Haha fillan i ett skåp i simmhallen det såg så kul ut så var bara tvungen att fota det =)


Så här klart och fint vder har det nästan varit hela veckan nu =)


Änder som vi blev livrädda för idag och Josse typ galen i att fota =)


Justeja i helgen ska jag få några nya söta tygskor av  mamma, kanske dom här haha =)






RSS 2.0