London here i come.

Tjaaaa! :D Som de flesta av er nog vet så åker jag till London om.. en vecka ungefär, längtar som fan haha! Har aldrig varit där förut så det ska bli väldigt spännande, det är bara flygresan jag är lite smått orolig över.. hm. Ja vi ska ju vara där i en vecka så jag antar att det är vääääldigt mycket som jag kommer vilja köpa! Men ska försöka låta bli heh.. Fast jag vet vad jag är ute efter i shoppingvägarna. Åh justeja, hur ska jag klara mig utan datan? Haha jag får komma på något så jag kan ta den med.. Fast mer om det här sen när resan närmar sig ennu mera!

Idag har jag inga planer alls, tråkigt.. Skulle typ egentligen varit med Josse men först fick jag inte för mamma, för vi skulle åka och fika eller något, men helt plötsligt ska vi typ inte det.. Jaja jag antar att det blir så att jag träffar Josse ett tag sen iallafall! Ha en skön dag i solen.
PUSS!


London, som jag hoppas är så mysigt som förväntar mig =)


Hett.

Hej! Ja alltså det är vädret som är hett då, det är ju som utomlands.. Idag är det då lördag, inte för att det betyder något för det är ju som helg varje dag nu på sommarlovet! Fast lite bra är det ju.. Hur som helst, jag har nog bara varit med Josse, eller sen i onsdag iallfall.. hm, haha men för det mesta har jag solat och slappat hemma först (eftersom att både jag och Josse är väldigt morgontrötta) så är det bättre om man ses på kvällen, på kvällarna har vi nog mest spelat fotboll, kollat på tv och skrattat kanske?

Ja men igår (fredag) åkte jag och små shoppade lite, heh, det blev ett par snygga skor, örhängen och is te! Det var så himla varmt så jag åkte hem rätt så tidigt, skulle ju endå till Josse eftersom att jag skulle sova där. Jag kom väl dit vid halvsex då fick vi skrubba potatisar haha, fö hennes mamma hade middag för några av sina jobbarkompisar. Sen åt vi god mat, smakade grekiskt typ.. Ennu senare gick jag, Josse och Johanna och hyrde filmerna Little miss sunshine och fullt hus, visserligen han jag och Josse bara se den första med den var så rolig! Vid elva någonting gick vi tll parken med Jossan oh körde fotboll, najs! Ja när vi kom in kollade vi på film och slappade, trodde vi skulle till stranden idag så vi tänkte lägga oss rätt så tidigt, så det blev vid två, tidigt för oss.. Men nope blev det stranden, imorse när vi vaknade hade dom satt upp poolen istället, vi bara YES! Så idag har vu tillbringar verkligen hela dagen vid poolen, flutit på luftsaker och badat lite grann i det iskalla vattnet som blev varmt efter ett tag. Ja men det har varit en helskön dag i solen iallafall!

Vid sex åkte jag hem, fast då skulle jag, mamma och pappa åka in till söder och äta på en indiskt restaurang! Det var gott och starkt haha. Kände mig väldigt fräsch i mina små klackskor och blomtshirten och allt! Sen gick vi till video butiken och jag hyrde en film och köpte lite godis. Resten av kvällen har jag kollat på film, ätit godis och allmänt slappat. Imorn blir det kanske Josse eller något.

Nu skriver jag ju här i bloggen och chattar.. känns som om det kommer bli en låååång kväll såg en skräckis också så! Ja det är äl allt för mig säger bara sena kvällar sena dagar, puss puss


Haha okej lite lustig bild, men min data har aldrig varit konstigare så jag lägger in fler bilder hos Josse =)





Sommartider hejhej sommartider.

Tjobbodoubidoo! :) Hur är det med er då? Här ät det bra bra. Men Emmi ar åkt till Italien nu, eller först Sweisch (stavning?) men hon är borta läääängre än två veckor! Vilket inte jag tycker är bra ALLS.. Jaja hon ska skicka vykort iallafall! Igår solade jag på min terass hela dagen i stort sätt, tillslut blev jag stekheet så då tog jag en stor vattenkanna och fyllde den med vatten och hälde allt över mig, haha fett svalkande. Sen kom Emmi, jag visste inte alls att vi skulle va, men det bara blev så.. vi satt och solade och snackade as länge och sen till parken och planerade lite. På kvällen skulle vi till bryggan och möta Josse och Jossan, väldigt krongligt hade viatt hitta dit, men när vi väl kom fram väntade rabarberpaj ed vaniljvisp, och dom såklart haha! En helmysig kväll blev det med myyckeet bilder och partyhattar! Sen åkte jag och Emmi hem till mig och sen sent kom hennes pappa och hämtade henne. Det var den sommriga kvällen!

Idag har jag mörkböåa svarta ringar under ögonen, för jag har typ inte sovit något på dom sista nätterna så mycket alltid nått som har hänt, igår blev det jätte sent och idag skulle jag upp åtta.. Men det var det värt! Josse, hennes mamma, lillesyrra och hennes mammas kompis och JAG såklart haha, skulle till havet och bada/sola, så dom kom och hämtade mig på pakeringen.. tidigt, jag fick jätte brottom för jag httade inte nycklarna eller Josse hade dom så jag fick klättra ut genom fönstret och allt! Men sen åkte vi och köpte färskt bröd, gott, sen åkte vi dit och det var så härligt! Det var seriöst som en utomlandsstrand? Vi solade, lyssnade på musik, bollade med bollsaker, jag grävdes ner i sanden och badade.. eller nästan iallafall. Vi te åkte vi hemmåt, men jag har haft en såååå rolig dag, tack Josse!

Ikväll åt vi på Kebabkungen och åkte till Ica maxi sen. Jag läste i Josses blogg, ont i magen.. Jag har också det eller hade iallafall! Så på Ica maxi var jag helt blek och illamående.. ucsh. Hur som helst, det var väl allt för idag, imorgon hoppas jag på en lika trevlig dag som idag! Har inte fått några bilder från idag ennu därför kommer två fina bilder från grekland förra sommaren.

Nej nu ska jag ta och sova, såg en skräckfilm så vet inte om det funkar men natti natti!


Otroligt härligt =)



Last summer =)

Fina dagar.

Tjabba tjena hallå! Vad har ni gjort denna helg då? Softat, badat, solat, läst, sportat eller kanske sovit länge? Jag har gjort ALLT! Utom badat då.. Men kan inte säga att jag inte varit nära på att göra det för det har varit så himla fint väder (glad)! Ja i lördags, eller igår med andra ord, sovde jag läääänge, sen åkte jag till Josse. Vi skulle vara lite sportliga av oss eftersom att vi har läst så mycket den här veckan, så vi gick till ett ställe i närheten och körde basket/fotboll, det var as skoj! Sen åkte jag hem och åt braig middag. Lite senare kom Emmi och Mia hit, eller när jag skulle gå och möta Emmi var det jätte läskigt, eller ja iallafall obehagligt, för det var en snubbe 16-18 bast (typ skinhead, svarta kläder röda ögon läskig look liksom) så frågade lite saker och bara "sweetheart" "Lilla gumman" Med hjärtat i halsgropen tog jag en omväg, haha. Ja iallafall, Vi kollade på en jätte bra film lite små thriller sådär, åt feet mycket godis ( eller ja jag gjorde det iallafall..) Haha det roliga var ju sen, klockan hade tickat till tolv redan så då var vi lite småtrötta (då skrattar man mycket) så körde vi fia med knuff, ett jävla liv blev det men det var bara roligt och jag kom tvåa! Sen gick Mia hem.. Jag och Emmi hade så roligt vi satt och chattade med några och lite sådär, satte på Lizzie Mcguire, gamla minnen.. Emmi var tydligen vaken till fem och jag somnade kanske runt fyra så..

Ja idag gick vi väl upp runt ett, sen kollade vi på film, sen chillade vi bara på min lilla tomt i varsin solstol med högsta volym på The voice, äkta sommar musik dom har där! Juste haha.. förra året snackade jag med Emmi i telefonen, så hör hon ett boooom ljud, då var det pappa som hade typ lyckas göra en kullebytta bakot i en soltol och tagit sönder den, vad gör han idag igen tror ni? När Emmi var här igen också.. Vi bara ser hans fötter vid fönstret haha. Ja men lite färg har man väl fått idag, sen gick vi och köpte glass!

Ikväll mötte jag Josse, vi spelade tennis, gick värsta långa promenaden och snackade typ. Vi tog as fina bilder vid en brygga, det var solnedgång också. Bilder har ni ju här nedanför. Vi såh jätte många katter ikväll också, haha det kanske var katternas kväll. Sen kom pappa och hämtade mig. Nu sitter jag här. Fast ska se på filmen "farlig förbindelse" snart, lånade den av Emmi, fast det hade varit trevligt men en film kompis.. Jaja nu ska sluta babbla! 

Imorgon blir det Josse och Emmi, troligtvis picknick på kvällen vid sjön. Puss på kinden! 

.. Josse är inne på msn, men hon tycks ha somnat eller något, skulel vilja väcka henne men det går ju inte s jag vet inte vad jag ska göra haha..


Jag vid bryggan =) 


Josse också =) 


Josse och jag =) 


Kolla vad fint där var vi i typ en timma kanske =) 




Fint, alltså det är våra spegelbilder =) 


Jag som är lite efter på dagen med att sola =) 



Josse igen =) 




Så söt katt så fin omgivning =) 






 

Midsommarafton.

Hej! Haha skriver trotsallt i den här bloggen istället.. men det känns enklare så. Så jag skriver helt enkelt fortfarande den här bloggen! Men idag är det ju midsommar, fast jag har skippat midsommarstongen iförsig.. Jag gick upp typ runt elva, då skulle vi (alltså jag och min familj) ut och storhandla mat, tårtingrdienser och allt sånt. Självklart jordgubbar också! När jag kom hem var det första jag gjorde att sätta igång med jordgubbs slash kiwi tårtan? Ja men det gjorde jag iallafall och den blev skit fin och framför allt god! Till middag blev det sommarpotatis, kött och bearnesås, kan det vara bättre? Nej tror inte det. Ikväll ska jag bara vara hemma, eftersom att jag INTE fick gå ut någonstans.. Ska väl antagligen se på filmen på ettan som jag gör nu och sen spela kinachack med familjen. Ska nog smygta en till tårtbit sen också.

Imorgon ska jag typ va med Josse.. tror jag? Jaja jag får se. Ha en fortsatt trevlig midsommar alla puss! :D 
 


Ja här har ni min riktigt vackra tårta.. Ja den har väl sin lilla egna stil men god var den iallafall =)


Jag som är.. tårtsugen? =)






Ny blogg.

www.encarro.devote.se

Ja jag storgillar ju verkligen den här bloggen som jag haft enda sedan i.. oktober! Men endå så bytte jag till devote idag, eller Josse hjälpte mig. Alltid kul att testa något nyss liksom! Inte sant? Fast om jag inte trivs att blogga där så gör jag det här igen, eller lite både och kanske. Jaja om det blir ändrade planer skriver jag det i någon av dessa bloggar! Ha det bra puss


Inget annat än sööööt =)




Roligt med Josse tråkigt nu hemma.

Hejhej snart ska jag duscha ellr (BADA?) Haha mina fötter är väl inte rena och luktar väl inte blommor direkt.. Men jag berättar om "helgen" senare ikväll, alltså jag kallar det för det för det känns som helg hela tiden! Fast igentligen är det ju mitt i veckan då. Men nu har jag tråkigt så här har jag kopierat lite från Josses blogg, några frågor som verkade roliga puss :D 

Lovar du att vara ärlig? Jadå så gott det går!

Du heter: Carolina
Smeknamn: Carro, lina, carro barro (ibland av vissa) och gumman och sånt av typ mamma? :P
Låt som när du är ledsen sörjer till? Inte för att jag brukar sörja men typ den där Heaven

Beroende av: Just nu.. typ musik? ;)
Vem behöver du mest just nu: Vet inte riktigt, men någon som jag kan lita på.Vad tror folk om dig? Får väl hoppas på det bästa.
Stämmer det? Haha
Vad får du oftast komplimanger för? Hårfärg, ögonfärg och tänderna och naglarna händer faktiskt haha :D
Vad säger du för att imponera på någon? Nej jag vet inte, det som passar just då kanske ;)
Hur imponerar man på dig? VÄLDIGT många vis men t.ex. ha bra humor ;)  
Brukar du skratta för dig själv?
Ibland men det är roligare att skratta med folk!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Jaha okej.. <3
Var bor du? Stockholm :D
Trivs du där: Japp kunde både ha sämre och bättre.
Äger du några converse: Ett par gamla och fula haha ;) :O
Sprit, cider, vin eller öl: Cider :D
Brukar du bli för full: Nej!
Vad har du för mobil operatör: Comviq kompis.
Är du allergisk i mot något: Nej bara överkänslig. 
Har du haft sex idag: 
Nope
Nästa mål i ditt liv: Få dom bästa betygen som JAG kan få!
Hur svarar du i mobilen: Hallå eller Men hej ;)
Vem ringde du senast? Mamma tror jag det var :P
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att jag skulle verkligen skyyyyndaaaa mig hem! :O ;)
Antal timmar sömn inatt: Ingen aning men typ åtta timmar kanske :D
Sov du ensam: Nope
Brukar du komma i tid: Njae det kan jag vl kanske inte påstå eller om jag vill något mycket gör jag det ;) :P
När mår du bra: När jag själv och alla runt om kring mig har kul/mår bra och utomlands ;)
När blev du fotad senast: Idag :D
Hur känner du dig nu: Uttråkad och filmsugen..
Vanligaste färg på dina kläder: Allt möjligt verkligen ;)
Vad tycker du om fötter: Tycker.. är det så mycket och tycka haha?
Vad saknar du: Gamla tider.. ibland
Hade du en bra kväll igår: Ja den var toppen!
Favorit dryck på morgonen: Haha.. Oboy eller juice ;)
Rakar du benen: Inte direkt bara där det är nödvändigt annars tycker jag det är onödigt! :O ;)
När brukar du oftast gå och lägga dig: Nu för tiden tre fyra vänt om på dygnet lite ;)
Är du blyg? För dom jag känner mig osäker inför.. men oftast inte!
Sysslar du med någon idrott: Innevandy och dans till hösten men jag älskar bedminton och tennis vill jag börja på :D
Vill du hellre ha mail än brev: Nej brev är så mycket roligare och flummigare!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Om jag själv har råkat ut för det så ja, annars ibland.. ;)
Har du spytt offentligt: Nej eller nästan men jag räddade mig i sista sekund! :O :S
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Leva och göra allt som inte går att göra om jag inte var en kille haha
Är du nöjd med ditt liv: Japp kunde varit både bättre och sämre..
Är du bortskämd: Gämfört med vissa ja gämfört med andra nej! ;)
Vad gör du i morgon: Josse :D <3
Vad är det värsta du vet? Döden och folk som ljuger!
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Helt olika verkligen :O ;)
Vad behöver du just nu? Komma iväg någonstans, typ utomlands!
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Agnes från idol för ungdomar, hon är naturlig och ordentlig inte tillgjord!
Vad längtar du till? Italien just nu och tills jag får träffa mina bästa kusiner Josefine och Linnea :D
Har du bra vänner och äkta vänskap? Vännerna är så fina :D Om dom är äkta får jag se om några år (om jag har kvar dem det är så jag får tänka haha)
Vad använder du för shampoo? Nått i duchen bara?
Vad är det finaste du fått? Alla minnen med vissa..  
En speciell dag du minns: Självklart den när jag, Emmi och Lollo satt på våran vanliga pizzeria och åt.. som vanligt skrattade vi så vi grät.. men den där kvällen, har fan aldrig skrattat så mycket vi fick ingen luft, vad vi skrattade åt vet jag inte men jag behövde gå in på toan och Emmi satte i halsen och Lollo låg på golvet, haha glömmer ALDRIG!
Hur gammal är du: 15! :D Och ett halvt om.. ett tag ;)
Tycker du om någon just nu: Kanske, men håller det väldigt hemligt haha ;)
Om fem månader: Håller jag på och välja gymnasium och går i nian :D
Du samlar på: Ingenting.. minnen kanske haha ;)
Gröna eller röda äppeln: Röda tror jag nog men gröna sura äpplen kan vara gott!
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jag gillar att ringa Ingrid icg prata bara, så henne fast jag brukar inte ringa någon tar ut ilskan på något annat sätt haha
Gillar du golf: Minigolv FUNNY :D
Vilken tid gick du upp idag: Haha vet inte runt elva eller vad var det Josse? ;)
Har du sovit i din egna säng inatt: Nej
Har du strumpor på dig nu: Nej ;)
Vad ska du göra ikväll: Data, smsa, läsa och sätta på en film :D Är det okej att gråta: Ja eller vad vet jag? ;)
När grät du senast: Idag för typ två timmar sedan..
Laddar du ner musik och film från Internet: Nej har typ aldrig gjort det.. eller jo Josse laddade ner Ariel åt mig? :O ;) 
Vad skulle du göra om du vann en miljon: RESA! Vad mer skulle jag inte göra?
Bär du glasögon eller linser: Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Absolut inte, men roligt att ha något själv :D
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Olika beror helt på när jag la mig
Har du piercing: Nej eller tre i öronen om det räknas haha
Vill du gifta dig: JAAAA!
Vill du ha barn: Får se när den tiden kommer ;)
Solar du ofta: Nej men det händer
Är du bra på att laga mat: Helt okej vissa tycker det andra inte  
Gillar du att dansa: 
Ja det gör jag väl
Är du flygrädd: Lite om planet gupper och vinglar tror jag direkt att det ska krachsa :O ;)
Hur vig är du: ....
Vad dricker du helst när du är törstig: Det som är lättast att få eller ta i det läget haha
Vilken är din favoritglass: Glassen på Åland, tigerglassen alltså!
Tror du på ett liv efter döden: Ja det är klart!
Tycker du om sushi: OFTA
Vad äter du helst när du ser på film: Godis men hos Josse chips :D
Bor dina föräldrar tillsammans: Japp
Har du tandläkarskräck: Ja lite kanske..  
Är du morgon- eller kvällsmänniska:
Helt klart kvällsmänniska det andra ska vi inte ens prata om!
Vilken ögonfärg har du: Alla färger blandade men det är det olivgröna som syns mest har jag fått höra
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja..
Biter du på naglarna: Nej har aldrig gjort det faktiskt, men jag fingrar typ på nagelbanden.. :S ;)
Röker du: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: Kanske två dagar i veckan och extra träning med tennis och sånt hos Josse ;)
Senaste låt du hörde: Abba låt, mamma mia
Vad gör du på helgerna: Vänner och familj :D

Jaha nej men det var allt för mig just nu, skriver mer om allt sen eller imorgon som sagt, ha det bra godnatt


Härlig sommarbild på mig och Josse idag när vi ligger och läser som passade in här =)




Gilla läget.

Hej, hoppas alla har det bra även fast vädret är som det är.. Men det gäller att gilla läget och hitta på något som är kul även i det här vädret (visserligen ar det klarnat upp en hel del ikväll) men när jag läste tidningen stod det att det var risk för översvämning så ja.. :( Igår var jag och mamma med mobilen, det var så himla mycket krongel! Min mobil kom bort på phonehause, han skulle ringa mig men jag hade råkat stänga av ljudet, en annan kille stod och gnällde för att hans också var försvunnen, phonehause killen hittade inte sin egen så han kunde inte ringa, sen låg alla mobiler bakom någonstans, fast så behövdes simkortet som mamma hade som inte var där just då, minneskortet hade jag i en annan mobil typ lånemobil, hade två lånemobiler o.s.v. Ja, ni kanske int eens orkar läsa allt det dör, men så jobbigt var det fast ennu mer sen! Efter allt det fikade jag och mamma på favvis cafeet, det var gott! Efter middagen åkte jag till Josse där både Ingrid och Emmi var, vi hade as skoj! Det var något jäötte roligt program på MTV om typ USAS lyxigaste hus.. haha. Sen år vi fryst annanas med vaniljglass och sen massa chips och popcorn (fast det var nog jag och Josse som åt upp alla chips) haha ja vi hade iallafall hur kul som helst!

Jag somnade typ tre igår och gick upp lite efter elva idag, vilket börjar bli en rutin.. men sen hade jag skit bråttom för jag skulle med Mia ut till hennes stall som ligger längre bort än Västerhaninge, så vi kutade till bussen sen tåget o sen skjussen och sen var vi där! Så mysigt ute på landet och allt, med tabben var som valigt.. vädret. Fast det var lungt för det regnade inte iallafall. Det var jätte länge sen jag red så det var kul, fast fick väldigt ont i kroppen för vi var ute från klockan ett till fem fatta det, sen köpte jag en daim soft. Der var jag, Mia, Pitrea och Pernilla som var ute, dom var så snälla! Fast Mia kände jag ju innan så.. Men dit ut vill jag verkligen följa med oftare! Sen tog jag och Pitrea tåget hem och sen var man hemma. Vädigt skönt med en dusch då säjer jag bara. Efter maten och allt åkte jag till Josse, ska ju sova här. Vi har kollat på City akuten så bra, sista avsnitten tyvär. Vi har även ätit mackor och vattenmelon som blev mycket godare när man frös in den. Vi kommer nog lägga oss rätt så sent, eller jag iallafall för jag gör ju det nu för tiden.

Imorgon ska jag väl va med Josse först iallafall. Senare på eftermiddagen ska jag och mormor till doktorn, eller hon ska följa med mig, för jag måste ha en salva och lite sånt har massa eksem runt halsen, jobbigt. Sen ska vi äta ute, men tror det blir något i närheten.

Men nu ska jag kolla på tv med Josse, något coolt sjögungfru program typ, pussis


Jag och Ingrid igår blundar påalla bilder rädd för blixten =)

Dom goda melonerna som man knappt ätit på ett år =)


Pita bröden med ost och gurka i och frysta melonerna brevid, kan det bli bättre =)


Jag och Josse =)


Wolverine och stan dag till dag.

Hej :D Jag har kommit på att jag åker in till stan typ varje dag nu för tiden.. Det börjar bli lite ensidigt, kanske borde ta en stan timeout? Jaja får se hur det blir med det. Igår efter en dag med sommarlovsslappande som jag kallar det, åkte jag in till stan och mötte upp Ingrid och Emmi där, vi gick och fikade jag tog en blåbärspaj. Köpte även ett par söta blommiga trosor och ringar. Vi hade himlans kul iallafall, haha fick ett sånt där riktigt jobbigt skrattanfall men det var ett tag sen så det var härligt! Sen igår på kvällen kom Emmi hit rätt sent och stannde kvar till senare än senast haha, men det var mysigt vi såg på filmen Lungt vatten, minnen.. Fast nu var den inte lika läskig som förr.

Ja idag gick jag upp vid elva kanske, fick sms från Josse eftersom att vi skulle träffas, men mobilen funkar inte (som vanligt), så ALLA vet kan jag tyvär varken smsa elr ringa någon.. så min mobil ska bli inlämnad imorgon fast det börjar bli lite som en vana nu, men mamma tänker klaga så mycket om jag inte får en lånemobil! Efter väldigt mycket krongel med allt och alla bestämde jag och Josse oss för att gå på bio, vi hade ingen aning om vad vi skulle se.. Vi stressade in till stan i det dumma regnvädret med paraplyer i händerna. Väl där frågade vi henne i kassan vad hon tyckte skulle se och hon rekomenderade Wolverine och den var faktiskt as bra! Först tänkte jag "Vad är det här för skit?" Haha, men den var jätte bra och lite spännande sådär. Fast det satt två killar? män? gubbar? bakom oss och sparkade på våra stolar, ofta liksom! Men iallafall rekomenderar filmen så mycket fasten den var rätt så rörig och högljud. Sen stressade jag hem till Mia för vi var bjudna på middag hos dom, kom prick i tid, svårt att tro det.. Fast självaste Mia var inte där så det var lite synd för min del men jag hade trevligt endå. Resten av kvällen har jag sprungit upp och ner till och från Mia för jag har inte kunnat bestämma mig om jag skulle se filmen Babel hemma eller hos dom, men efter efterätten gick jag hem och såg det mesta av den här, riktigt bra film!

Imorgon blir det först att jag och mamma åker med mobilen och hoppas på en lånemobil till mig. Sen ska jag nog va med Emmi, Ingrid och Josse men har inte en aning om vad vi ska göra så det får vi se.

Nej nu börjar jag bli trött för en gångs skull, ska bara vänta på pappa som förtfarande är hos Mia och dom, suck. Fast varför ska jag vänta på han egentligen haha? Ja men vi hörs Pusspuss


Filmen vi såg idag =)


Gammal klassiker, jag och Josse typ förr aåret i oktober mer än ett halvår sen =)


Regnig dag typ en av dom första dagarna på sommarlovet.

Hej, som alla kanske vet så är det väldigt regnigt idag vilket har både för- och nackdelar.. En av nackdelarna är att man (jag) blir väldigt trött så har inte haft något att göra på HELA dagen, men fördelen är att om en halvtimma ska jag åka till stan och fika med Ingrid och Emmi och kolla på en jacka åt Ingrid. Det är perfekt fika väder idag liksom. Men hoppas att det inte är sånt här skitväder hela sommaren! Fy vad tråkigt isånna fall.

Men på skolavslutningsdagen åt jag och pappa på Jesses krog, favvis stället helt klart! Fast min mat smakade som en saltsten tyvär så drack typ fyra stora ölglas med vatten i! Sen cyklade jag och Amanda till Emmi för att vi skulle sova där med Agnes och Ingrid och Emmi själv såklart. Det var as skoj, det första vi gjorde var at gå och hyra film, efter en timmas skrik och bråk om vilken film blev det kärlek 3000, som alla tyckte det var okej att se, haha ja jag kan bara säga en väldigt.. konstig film för folk med.. humor? Ja jag vet inte men det var inget bra iallafall. Jag fick typ skulden för det också :| Jaja resten av kvällen åt vi godis och popcorn och flummade lite till filmen hot chick, fast jag, Ingrid och Emmi typ somnade till den ZzZzzzzz.. ;)  Sen somnade alla utom jag och Emmi som låg och snackade tills klockan tre haha. På morgonen joggade vi, det var ju trevligt. Jag och Emmi ska börja göra det oftare haha. Efter en dusch och frukost kände man sig väldigt fräsch sen, då såg vi på filmerna Vinterviken och Thelma och Louise, bra filmer! :D Sen cylklade jag och Amanda hem.. Det var den tjejkvällen.

Justeja, R.I.P Therese, inte för att jag kände dig personligen, men det är ju hemskt! INGEN ska behöva råka ut för något sånt :( 

Men det var allt för stunden, skriver när jag får lust igen för nu måste jag göra i ordning mig tiden tickade visst på snabbare än vad jag trodde sitter här typ i pyamas och jag ska åka och möta dom i stan om tjugo minuter! Puss och kram ha en fortsatt trevlig regnig dag!


Sötnosarna Ingrid och Emmi som jag ska träffa nu =)



Skolavslutning fyfan vad skönt.

Heeeeeeej alla glada! :D NU ÄR DET SOMMARLOOOOOOOOOOV! Så himla skönt. Fast egentligen börgar ju det på måndag men haha det är ju det nu också.. Den här veckan har varit väldigt lugn, i måndags var alla åttor i Alby på någon klassdag typ, haha våran klass vann som brukar förlora så det var ju bra! Vi skulle gå upp för jätte backen och jag och Amanda var typ skit anfodda verkligen! Haha men sen fick vi klubbor, fast vi orkade inte gå ner så vi satt med vänner och lunchade mitt i backen! Igår (tisdag) gick vi bara dit och städade, mitt skåp blev så fint till nian och jag hade 56 pennor, eller hur många var det Amanda? Haha men jag och Amanda åkte till stan lite senare och hade jätte roligt. Jag köpte en blommig t-shirt, ett par svarta klackskor och sommriga hårspennen, vi åt även lunch och fikade som vanligt. På kvällen var vi i parken typ jätte länge, sen blev det kallt haha.

Idag var det ju skolavslutning, jag och Amanda gav en Noblesse choklad ask, till våran mentor Andreas alltså, han blev jätte glad! Sen åt vi päronsplitt och sjöng lite det var ju mysigt, fast det är bättre att vara ute på skolgården och sjunga och så som vi brukar vara! :( Emmi fick priset som snällaste mot lärarna eller var ;) Vi fick ju reda på våran betyg också, är väl inte toppbetyg men G i alla ämnen och ett VG i teknik, fast det var bra för det är ju till nians slutbetyg, men jag är så taggad till nästa termin! :D Jag ska verkligen visa lärarna vad jag går för, för jag VET att jag kan bättre.. Jaja bättre betyg nästa termin och det är ju dom som räknas! Nu ska jag och Amanda till Farsta och fika och fira lite.. Senare blir det äta ute med pappa på restaurang för mamma ska äta med jobbet typ, och ikväll ska jag, Amanda, Emmi, Ingrid och Agnes se på skräckfilm hos Emmi och förhoppningsvis sova där också, men mer om det sen för nu måste vi gå, hoppas alla får en lika rolig avslutning som jag pussssssssssssssssssssssssssssss



Bara för att det är sommar snart.


Hejhej, idag har jag och pappa spelat minigolf, det var jätte kul. Fast jag förlorade med tio poäng trodde seriöst att jag skulle vinna! Men banorna var jätte fina iallafall med massa buskar och blommor. Ska nog spela minigolf oftare hoppas någon mera gillar det lika mycket som jag. Efter vi spelat fikade vi där jag tog kladdkaka mums. Det har även varit strålande fint väder idag, fast lite kalla vindar men det fick man endå stå ut med.. Något mer som hänt? Nej tror inte det, det blev väldigt god middag sån som Josse brukar ha typ gott kött haha. Hoppas det går att jag följer med henne till Öland i sommar! Nej nu ska jag göra NO om fetter och proteiner, kanske inte det ROLIGASTE men när jag fått det överstökat blir det film. IMorgon är det Alby dag med skolan, skojigt men måste planera massäcken.

Här kommer massa sommarbilder från dom senaste åren, har 100000000 till men orkade inte lägga in alla ju, men skriver mer imorn kanske, puss och ha en fin kväll!


Jag i Grekland (Korfu) Sommaren 2007 =)



Den mysiga "kanalen" jag fotade där =)


Jag här hemma i Sverige sommaren 2006 tror jag det var =)


Mia och jag som kör traditionen varje år med hennes uppblåsbara båt, det där var i sommras =)


Där bakom är jag och Madeleine i Bulgarien sommaren 2006, den där båten var skitläskig för den gick så snabbt =)


Lite när vi åkte =)


Haha ni minns väl min middag sommaren 2006 =)


Det här påminner mig verkligen om Gotland sommaren 2007 =)


Haha om ni undrar vad jag gör så luktar jag på en blomma, det där var Bulgarien sommaren 2006 =)


Åh tyckte det var så mysigt där =)



I Grekland (Korfu) igen, det är det bästa stället jag varit på tror jag =)


Haha tyckte jag fick in en riktig drömbild där =)


Den mysigaste kvällen någonsin vi dansade till tre på natten haha, alla som sitter där var nästan alla på hotellet, jag sitter i rött linne där bak haha =)


Samma kväll =)


Jag sista dagen där =)


Maria så var så söt, hon pratade ju grekiska och jag svenska så vi kommuncerade med typ teckenspråk haha för hon kunde ingen engelska alls =)



Det där var inte i Grekland men det var kul, ser väldigt bränd ut bara =)


Guisela och jag som badade i Grekland =)


Utsikten från balkonegn var riktigt fin =)


Sista helgen innan skolavslutningen yeah.



 

Hej alla :) Sveriges fina blomstrande flagga är alltid lika fin.. Right? Den påminner ju om skolanavslutningen iallafall och den är ju bra så då blir flaggan ennu bättre haha! ;) Igår var det fredag, najs, jag var med  Emmi och Ingrid efter skolan det var riktigt kul. Först gick vi hem till Emmi och satt och snackade och åt massa mackor och Oboy (Oboy=bäst). Sen plattade de mitt hår så det blev jätte långt, eller det såg långt ut iallafall.. :| Sen lånade jag och Ingrid massa kläder och sånt av Emmi, men då bestämde vi oss för att åka till Centrum istället för att jag och Emmi skulle lämna in våra mobiler. Så vi åkte dit och hade riktigt kul! :D Haha vi satt och fikade i två timmar och flummade as mycket, har inte skrattat så mycket på länge! Haha på busshållsplatsen hem började jag och Ingrid och "slåss".. Ja men på kvällen skulle vi ses igen och hyra film, det blev I taket lyser stjärnorna, så bra! Fast till den grät vi stället!

Imorse idag vaknade jag riktigt sent, för jag har inte sovit ut på hela veckan typ :( Så det var skönt.. Lite senare skulle jag och mamma till "matdagarna i kungsan" som nästan blivit lite som en tradition för familjen.. men det blev inte riktigt som vi tänkt oss, för vi åkte in till mitt i stan, men det var så himla mycket folk så vi körde runt där i en timma säkert? Så jobbigt! Ingen parkering och ingen utfart hemmot.. Jag tycker det är dåligt! Men när vi parkerat på söder sen så hittade vi ett jätte mysigt cafe! Dit måste jag igen, tog en rostbiffmacka och tekopparna var lika stora som.. Okej jag kommer inte på något men XL i tekopp iallafall :D Sen promenerade vi i kylan och jag fick en ny svart klänning som var jätte snygg! Köpte även tre filmer för trettio, alla kostade tio. Jag måste till affärer igen för måste ha en väska jag är ute efter och ett par strumpbyxor :P Det blev tacos till middag. Sen skulle jag träffa Josse så hon mötte upp mig i Centrum. Haha hon skulle ju handla avokados och nötter så jag fick stå och vakta Hugo då, men eftersom att jag ahde rätt så tunna kläder var det iskallt och bussen skulle gå om tio två minuter när Josse handlar! Så jag springer med Hugo till bussen ock ringer Josse och säger "RUUUUN", och jag bara sen till busschaufören "När går bussen?" Han bara "Om några secunder!" Jag bara "Men snälla vänta min kompis kommer springande från ica du ser där borta vilken secund som helst SNÄLLA vänta på henne bara.." Han bara "Det ska gå snabbt!" Så ser vi Josse kutandes med avokadosar flygande i händerna, haha förlåt Josse men det såg lite roligt ut! Hos Josse såg vi filmen Miffo som vi tröttnade på efter halva, så vi gick ut och körde bedminton iatället jätte länge. Hade så kul gud vad vi skrattade. Sen kom pappa och hämtade mig :( Vi åt massa godis också och det gjorde jag även hemma så nu har jag fett ont i magen. Kanske var kylan också, så jag tog ett varmt bad när jag kom hem.. Hoppas jag inte störde grannarna såhär på natten.. Jaja.

Idag är det ju även min katt Smillas födelsedag, fem eller sex år men tror sex, grattis! Nationaldagen också. Imorgon blir det allra sista läxan jag har, städning, kanske shopping lite och Josse ett tag tror jag.

Jo justeja idag jagade jag Hugo som hade bedmintonbollen i munnen, såg lite roligt ut.. Så ni kan antingen se det på www.myday.devote.se och bläddra ner typ två inlägg, eller på www.youtube.se sök på "Carro jäkla hund" haha. Ska lägga in det på min också eller Josse ska hjälpa mig imorgon. Men herregud nu måste jag sova bloggar i veckan någondag. Pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss 



Grattis =)
Jag på pizzerian förut =)


Jag och Felicia typ i torsdags, efter vi tog den bilden öste det ner massa regn =)


Amanda och jag också =)




Bra vecka.



Hej :) En helt okej skolvecka.. Känns som om jag mest varit med Emmi, men det kanske beror på att jag var med henne i söndag och måndags, men iallafall, i måndags på gympan var det skit skoj, eller snaraere sagt hel kaos, alla bara sprang runt och gjorde kullebyttor på mgolvet och massa skit haha. Efter skolan gick jag, Felicia, Jackie och Emmi och köpte glass, det var kul! :) Jag rekomenderar VERKLIGEN Cornetto citron och vanilj, så gott! Jaja, sen gick vi till "min" park och åkte massa linbana och körde det klassiska spelet "land och rike" Skoj.. men jag förlorade.. Fast det vraiga då var att det var skit fint vädet satt man blev väldigt törstig av värmen, så sen gick vi till mig och drack massa is te och saft. Emmi stannade rätt sent som dagen innan, vi kollade i gamla tidningar, solade och efter maten skulle vi plugga matte men det gick väl sådär. Provet nästa dag gick väldigt bra iallafall! Eller det hoppas jag på.. På tisdagen åt vi på grekiska resrtaurangen (våran favvis) det var gott! Och igår gjorde jag inget speciellt, men på kvällen var det sista dansen på Friskis och Svettis, det var kul! Jag var där med Josse och Jackie, gud vad ansträngande det var.. Haha allas vatten flaskor gick åt helt! Men synd att det var sista gången.. Vad ska man nu träna? 

Idag slutade vi redan klockan tio, det var väldigt soft! Så jag och Josse åkte hem till henne och mest satt och snackade med hennes mamma och åt mackor i.. en, två? eller kanske tre timmar, det var mysigt. Lite senare bestämde vi oss för att åka in till stan, men först skulle vi gå in på HM:s hemsida och kolla lite kläder, och då var det helt sjuk, det stod att alla saker kostade tio-tjugo spenn? Vi bara öh okej? Haha och då var det så kul:

Josse: MAAAAAAAMMAAAAAAA KOOOOOM!
Josses mamma: Varföööör?
Josse: Jo för vi har hittat värsta priserna på HM, du måste bara ringa och fråga om det är sant!

Josses mamma hämtar telefonen efter lite tjaffs och tjat, vi sitter där helspända eftersom vi tror att det är sant och Josse typ gråter av lycka haha..

Josses mamma: Ja hallå, jag ringer angående eran sajt.. det står att ALLT kostar tio till tjugo spenn? Är det sant?
HM personal:
Jaha står det det.. men ja jag ska gå och kolla vänta lite..
Josses mamma: okej hoppas det haha..
HM personal: Nej tyvärr, alltså du måste suttit och kollat på finska sidan det står i euro!
Josses mamma: VA JAHA NEJ MEN DET VAR INTE JAG, DET VAR MIN DOTTER SOM SATT OCH KOLLADE, DET VAR DET JAG RINGDE FÖR ATT HON BLEV HELT GALEN!

Haha okej alla kanske det tycker låter lite konstigt, men det var så kul! För hon sa det på så kul sätt "hon blev helt galen" höll på att dö.. Jaja väldigt kul på stan, köpte en brungrejs, vi åt på Mcdonalds och träffade Felicia, Paula och Esmedralda ett litet tag. På hemvägen blev det problem med bussstoppsgrejen så vi kom, inte av.. det var några småkillar som också skulle av då detn inte funkade, Josse bara skrek åt dem "MEN GÅ FRAM OCH SÄG TILL!" Haha.. som om vi inte orkade göra det :) Ja men sen hämtade vi mina grejer för jag ska sova hos Josse. Så ikväll har vi mest flummat lite, ätit mackor, tv och godis. Men nu har jag skrivit tillräckligt mycket tror jag.. Så ha en fortsatt trevlig kväll!

Imorn blir det Emmi och Ingrid på kvällen, det var skitlänge sen vi tre va! Så det ska bli skit kul :) Om nu Ingrid kan.. Vi ska se skräckfilme och äta godis och lite sånt. Skriver i helgen tror jag. Skönt med fredag imorn pusssssssssssssssss


Jag i parken i måndags =)


Emmi =)


Jag och Felicia hade kul på no:n =)

RSS 2.0