Robinsson.

Tjena! Just nu sitter jag här vid datorn och chattar och softar, har ju tagit det väldigt lungt idag eftersom att jag har varit lite halft sjuk, hoppas att det blir bättre till imorgon eller det måste det bli annars viker mina planer av.. Iallafall, såg Robinsson finalen nyss, Hans vann. Jag måste säga att jag tyckte Sanna var en klockren vinnare men Hans har presterat bra så han är också en värdig vinnare! Jävlar vilket liv det blev i min familj när det var tävlingar ikväll, stackars mina grannar haha.. Men kefft läge att det är slut nu! Jaja, jag har inte skrivit här i bloggen på ett bra tag (känns som jag säger just den där meningen väldigt ofta) men det är sant. Så vet inte riktigt vad jag ska säga. Mycket i skolan nu! Konkurans, alla vill ha bra. Det gäller bara att kämpa, för att komma in på gymnasiumet jag tror jag vill ha på min första plats behöver jag kämpa ett snäpp till så att jag når intagningsgränsen bra, så jag slipper oroa mig. Imorgon tror jag att det blir gymmet, jävla tag sen man var där också.. sen lite shopping, skvaller och ett långt skönt bad! Det blir som en lång helg denna helg eftersom att vi har valdag på måndag, jag, Amanda och Felicia har valt bowling och bedminton så det ska bli roligt, skönt att ha sovmorgon och slippa trycka på den där "snooza" knappen på väckarklockan en miljard gånger, det är något jag sätter tummen ner för. Tummen upp för hoppet att Amanda och Felicia ska bli friska tills på måndag! Okej Felicia sa att hon nog skulle bli det så det är bra. Här kommer några bilder från paradiset som jag var på för faktiskt bara några veckor sedan och en på vinnaren grattis! Nästan så att jag funderar på att söka till Robinsson om några år.. haha fast det får nog tänkas igenom. Puss!





Fuerteventura.

Tjena tjabba eller nagat! Nu kom jag precis hem och maste skynda mig javligt mycket att skriva detta inlagg for min tid ar snart ute ;) Det ar otroligt fint, varmt, exotiskt och ja frestande att vara har. Kom precis hem fran stan, vi provade en ny reataurang ikvall istallet for Citrus som vi brukar ga pa. Det ar ett stalle som jag aldrig glommer jatte mysigt med en utegard, eller ja, egentligen ar det ett surfingsstalle eller manga surfare brukar ga dit de har skit god mat :D Det kryllar av surfare har foresten vilket jag ser som positivt haha! Okej jag kan ju inte skriva allt som hant men idag var vi pa den milslanga stranden har i narheten av varat hotell dar ligger aven sanddynorna, jag och pappa promenerade dar idag o jag vet inte vad jag ska saga, det var rena oken! Jatte varmt och och bara sand, overallt! Sa det var skont med annu ett dopp i havet sen, fast det ar gul flagga eftersom att det ar valdigt hoga vagor och undervattenstrommar, jag drogs tillomed ut lite! Som jag forsokte eller ville surfa med surfingbradan saknades bara :O Ja jag skickade bild pa stranden till vanner hoppas de kom fram :D

Hoppas vi ska dit imorgon igen!

puss!

Puss!


Värmen.

Tjena! Såg precis på pingvinresan på tv, en otroligt bra film tycker jag :D Jag måste verkligen till Emmi snart.. Åh, det är skit mycket som jag behöver göra ikväll, duscha, ladda alla elektriska prylar, äta middag och packa! :O Måste ju liksom sova i tid också så att jag orkar upp inatt. :S Annars får jag väl helt enkelt sova på planet, jag som är så flygrädd. ;) Nej nu måste jag sluta skiva, hoppas att det blir en härlig vecka nere i värmen, vet inte hur det blir med datorn men de har antagligen det på hotellet. Puss.



Längtar =)

_____________________________________________________________________________________________

Okej nu avbryter jag det varma för jag måste ju lägga in vinterbilderna som jag sa!





Så där ja nu var det helt klart =)

 

 


Vinterkyla.

Hej! Det är ju jätte kallt ute brrr :( Eller okej, om man sitter inne som jag har gjort hela dagen kanske det är rätt så mysigt, men ändå. Igår kväll och natt var ju Emmi här, vi satt och nördade framför ett gammalt dator spel vi brukade spela förr, zoo tycon, om ni vet. Ja i flera timmar! :O Haha vi byggde ett helt zoo och det var ritigt roligt, så ni kan ju bara gissa vad jag har tillbringat min förmiddag åt.. Fast det blev inte bättre när jag fick slita mig ifrån det, då slog jag mig ner framför tven resten av dagen :D Nej nu måste jag rycka upp mig, ska klä på mig, tvätta ansiktet och gå ut. Måste endå till Emmi och bland annat låna skivor till resan och sen börja packa lite, pappa bar precis in reseväskorna, älskar när dem står på vardagsrumsgolvet för då vet man att det inte är långt kvar! ;) Jag lägger in lite bilder som jag tog igår på min promenad. Puss.


Samma place, vinter eller sommar, det är frågan =)

Eller fresten, vinterbilderna läggs upp här sent ikväll, för nu är jag jätte arg!

 

Innan eller efter robinsson!

 

 


Nyårsafton.

Hej guys! Nyårsafton igår då :D Den blev jätte bra för min del. Först glodde jag på tv typ heeeeela dagen för det går ju så himla mycket filmer just nu vilket är rena drömmen för mig. Sen dukades en väldigt fin middag fram hemma, men måste erkänna att jag börjar tröttna på JULMUST nu haha :S Efter middagen skulle jag dra till Julia. De hade gjort så fint där hema hos henne, jag blev helt rörd. Brasan var tänd, jätte mycket ljus överallt, dukat fram tacopaj och grekiskpaj och soffbordet ska vi inte ens prata om.. Det var grymt mysigt iallafall! Det blev en väldigt rolig kväll eller natt kanske man ska säga, tack tjejer!

Idag har jag inte gjort så mycket, har haft ont i huvudet och småförkyld så. Vaknade rätt så sent men endå tidigt för att ha varit uppe så länge igår. Jag skrev brev och se gick jag postade det för det var så fint väder ute, på vägen fotade jag lite det är så vackert ute nu tycker jag! Fast.. jag föredrar nog ändå sommaren, eller det tror jag att jag gör iallafall ;) Nu kommmer Emmi hit alldeles snart så jag ska väl börja dra mig!

Ja det var det också, mina vänner, ni kanske fick typ tusen gott nytt år sms av mig men det var mobilen som hackade sig eller telefonnätet eller något INTE jag som tjatade om att det var nytt år varje minut!

Ha det bra puss!





Lite bilder från det lugna och vilda =)

 




RSS 2.0