Haha Emmi.



Heeeej på er  Den här helgen har varit fett soft.. På fredagen efter skolan åkt ju jag och Amanda till Centrum och handlade lite, bl.a. morsdag present! Till mamma blev det ett jätte sött litet gris kort med en typ glaumor gris på framsidan, och en liten kylskåpsmagnet med typ samma gris på som jag la i samma lilla kuvert, gulligt värre. Hon blev jätte glad för den idag  Men iallafall, när vi satt på bussen från centrum, jag och Amanda alltså, då ringde mamma och sa att jag skulle åka till söder för hon var påväg dit, eftersom att vi skulle äta på favvis stället, som har grym kebab! När vi ätit det gick vi till våran film butik där brevid och köpte godis och filmer, najs.

På löraden var det brännhett ute, så jag satt eför första gången i år på mig en kjol, vilket var riktigt skönt i värmen :P  Vi promenerade mest runt på söder, fick även ett par jeans, skor (väldigt fina, men jag ska inte visa dom för någon ennu bara två personer har sett dom haha) också köpte jag en bra bok, alltid bra och ha till sommaren! Sen gick vi och fikade på ett jätte mysigt Waynes coffie, det mysigaste jag har varit på faktisk, men ni måste bara pröva varma sconse men creemecheese och hallonmarmelad, så gott! Självklart hängde isteet med på ett hörn också haha. Men det var en jätte läskig gubbe där inne på söder som skrek "hora" och massa fula ord till as många tjejer, han tog tillomed tag i ens tröja, blev skiträdd :( Jaja vilka typer.. Resten av kvällen tillbringades hos Josse, vi fick JÄTTE god mat, det smakade utomlands och sen såg vi självklart Robinsson finalen, haha vi satt verkligen och skrek! Anna borde vunnit, inte Ellenor.. Men det är som det är, men är endå arg, hon har bara legat och solat där på ön, Anna hade behövt pengarna mest, blr så arg på gubben Jarmo som inte släppte fram henne, AAHH! :( Men det var så mysigt sen iallafall, jag och Josse körde bedmintin tills jätte sent och det ska vi göra på lördag också  

Idag var det konfirmation frå nio till tolv för mig och Emmi :P Det var väl mysigt, speciellt kul att träffa Julia och Ellinor!  Åh  längtar verkligen till Italien, tänk att åka med alla kompisar, så kul! Efter konfirmationen köpte jag och Emmi glass  centrum och solade på ängen där, mysigt om inte en gubbstruts hade ställt sig och glott sen, men då gick vi där ifrån. Vi åkte till Emmi och åt tårta den var jätte god. Lite senare gick vi till parken och solade och snackade as länge.. det var kul, sen gick vi till mig och solade på terassen tills jag fick solsting, då hämtade vi massa frukt och gamla tidningar och satte oss i skuggan istället. Men en jätte rolig dag verkligen! Det är ju som sommar också, ennu bättre. I veckan blir det sista öset med plugg och vänner

/ En GLAAAAD CARRO!

 

Har haft förskylning, men yes idag är det fredag.



Hejhej, idag är det äntligen fredag! Känns som det var en eveghet sen det var det.. Men iallafall, idag har det varit skola som vanligt, alla lektioner har gått bra! Är lite besviken för jag hade verkligen gjort allt för att få ett VG i spanska och hon sa att jag var på gränsen till det (typ VG- G+ nu) SÅ NÄRA VG VERKLIGEN! Men hon kommer bara sätta G sa hon.. åh. Men jag fixade tekniken idag så nu är det ett bra VG där och där är ju endå nians slutbetyg! Haha stolt.. Jaja, alla har typ haft ont i huvudet idag! Även jag.. eller jag har det nu. Jobbigt. Men snart ska jag och Amanda till Centrum en stund, det är mors dag på söndag så vi ska väl köpa något också blir det väl en glass kanske? Jag har ju som sagt även varit förskyld denna vecka, värst var det i tisdags och onsdags, men det håller fortfarande i sig, så ska köpa något som kanske kan "bota" det lite.. Men det blir nog kul! Ikväll tror jag det blir god middag hemma.

Annars i veckan har jag mest pluggat till NO provet, som jag fick G på. Har även pluggat till teknik uppgiften, satt från klockan fem till tolv med den igår därför jag är lite trött idag.. I tisdags var jag med Anmanda, det var jätte kul vi bakade chokladmuffins och kollade på Topmodell som vanligt haha. Sen gick vi ut och tog naturbilder/"Modellbilder" som jag kommer lägga in i nästa inlägg tror jag, dom blev jätte fina! Jo igår åt jag, Felicia och Amanda på pizzerian, vilken var väldigt gått och kul. Justeja min skåpnyckel som har kommit bort på någon konstig anledning har inte hittats, silvernyckel med gula och rosa pärlor, ska det vara så svårt, men jag får väl köpa en ny på måndag får 50 spenn. Men ha det bra skriver i helgen tror jag
pussssssssssssssssssssssss


Väldigt fin bild på mig och Felicia i våra framtida balklänningar haha =)


Bästa helgen.



Heeeej! Fint väder idag, man kan väl nästan kalla det för sommar. Idag var det skola igen då.. Jag kan väl inte säga att det var kul, men ja, det är ju bara två veckor kvar nu så det är bara att längta. Men idag på jumpan, körde vi rullhockey, det var as roligt haha! Sen har dagen rullat på som vilken skoldag som helst, på rasten köpte jag, Amanda och Felicia glass, piggelin, det var länge sen man åt det haha. Nu sitter jag här och skriver och har även typ värmeslag för har fett ont i huvudet.. hm, jaja det gåt väl över. Nu berättar jag om helgen.

I torsdags, åkte jag, mamma och pappa och storhandlade! Sånt älskar jag. Vi laddade upp med taco bufe och jag gjorde i ordning mig lite, för klockan fem skulle ju Josefine och Linnea och massa andra släktingar komma. Haha först var vi rätt "blyga" för varandra, jag, Josefine och Linnea alltså, det blir alltid så eftersom att vi träffas rätt så sällan.. Men sen försvan det och vi hade riktigt kul och gick till parken efter maten. Vi åkte nog linbana i en timme, man tröttnar ju.. På kvällen skulle vi bowla, det var jätte skummt för det var en kille/man som drog ner byxorna (och kalsongerna?) och satte sig på en bil brevis våran, höll på att dö av skratt, och Linnea bara "OJOJOJOJ" lät lite roligt.. Jag förlorade på bowlingen.. jag tror att det mest var p.g.a. min pappa som satt och kommenterade varendra rörelse jag gjorde! Men det var kul iallafall.

På fredagen skulle vi till Grönan, tradition varje år. Först när vi kom dit regnade det som sjutton, men då åkte vi endå barnkaruseller under tak med Lova så det gjorde inget.. Efter lunch åkte dom andra hem och då började solen visa sig, så vi passade på att åka massa! Men jag säger bara ALDRIG MER FLYGANDE MATTAN FÖR MIN DEL! Jag nöp Linnea varje gång den åkte neråt, så hon fick märken efter stackarn.. Insane vågade vi inte åka, efter att vi sett en kulle varit röd när han gick på den och vit när han gick av den.. vi bara no. Sen köpte vi remmar, nappar och läsk och lite grejer. På kvällen stod vi i filmbuiken i en timma tror jag, massa krongel med filmer och allt.. Ennu senare var vi så trötta att vi somnade till filmen, eller iallafall jag och Linnea, men det var så skumt för jag somnade på golvet på alla utlagda madrasser, sen vaknade jag typ två och la mig på min säng, sen vaknade jag fem igen (visste att jag satt på mig mjukisbrallor innan filmen) men då hade jag jeans på mig? Då måste jag ju satt på mig det i sömnen typ.. Skummt!

På söndagen åkte vi in till stan. Först var jag jätte tjurig över någonting.. men det gick bort sen! Vi åt på KIngburger, Ben & Jerrys noch shoppade loss lite. Eller dom gjorde det iallafall, fast det är klart, dom är ju inte i Stockholm varje dag! Dom köpte massa fina klänningar, skor och tröjor m.m. Sen hittade vi en jätte flummig grön blommig perfym som luktade godis, den ska jag fan köpa sen! Det tråkiga var att deras tåg gick klockan tjugo i sex, men jag följde med dom endå dit och vinkade av dom. Sen åkte jag hemmåt i en helt full buss av Hammarbyare, så irreterande..!

Japp det var en härlig helg! Nu är det bara sommarlovet att se fram till. I veckan blir det plugg till No provet på torsdag, dans och sen ska jag och Amanda hitta på massa kul! Skriver väl i blogggen någon dag i veckan eller i helgen, här kommer lite bilder från denna helg.
Puss på mun ♥


Linnea, kusin och bästa vän =)


Lova =)


Älskade Grönan =)


Josse och jag =)


Haha självklart =)


greta så jävla söt =)


Josefine och Linnea på båten hem =)


Jag också haha =)


Köpte sånna jätte goda =)


Tjjubbie =)


Gott =)


Always =)


Haha jag lekte lite modell eller något =)

Byebye.



Hejhej. Nu är jag riktigt förbannad, även om jag har haft en underbar helg, men jag skrev värsta långa inlägget (eller ja ni vet hur dom brukar vara) med bilder och allt, sen när jag ska publiera det ##"%``%/ inlägget så går det inte p.g.a. min dator! Jaha men imorgon blir det träning med Amanda och lite sånt, så jag berättar om hela helgen kanske imorgon kväll eller på måndag efter skolan när jag är pigg, glad och har tid.. Då kommer bilderna från helgen också! Hate and love


Haft kul idag och längtar tills imorn.



Shou! Idag har jag varit med Jackie, det var as skoj! Eller först var det skoldag, det innabar idrott där vi körde fotboll (och jag träffade en kille mitt i prick haha) nej men stackarn.. Sen lite senare under dagen hade vi so prov, jag vet inte hur det gick eller det kändes som om det gick både dåligt och bra, det får jag se nästa vecka.. Sen fick jag G på engelska provet, det är väl okej. Jackie hade ju varit hos doktorn idag så hon kom till migf lite senare. Vi har mest slappat framför tv, data o skrattat o varit i parken. Efter middagen skulle vi gått på dans, men det blev ingen och det tycker jag är dåligt. Men vi gick och köpte glass istället. Haha oxh på shell, stod vi och fnittrade åt något jag inte vet, och en man bara "fnitter och fnitter" gu jag skrattade inte då utan verkligen FNITTRADE, det kan inte låtit så snyggt haha. Ikväll har jag duschat och tagit ett salt fotbad, bra för alla skavsår.

Annars i veckan har jag mest pluggat till so provet. Fast igår åkte jag och Jackie till Centrum en sväng. Vi skulle mötas där, och när jag åkte buss var det en sån himla äcklig gubbe där.. Trodde jag seriöst skulle spy eller något. Han höll på att rulla cigaretter samtidigt som han drack öl, stank och mumlade för sig själv. Av någon otur hamnade jag framför honom så tillslut bytte jag faktiskt plats! I centrum sen var det iallafall jätte kul, vi höll nog till mest på HM. Jag köpte en tröja och massa flummiga toffsar. När vi skulle åka hem mötte vi självklart på killen som man allltis möter på där, päronet. Sen gjorde vi omelett hos Jackie.

Imorgon är det sovmorgon för vi är ju lediga både imorn och på fredag, sen helgen också. Så det blir ju fyra dagar! Det betyder uppesittarkväll ikväll. Fett skönt. Imorn vet jag inte vad jag ska hitta på på dan, typ städa och dammsuga lite iallafall, sen klockan fem kommer ju kusinerna, tror det blir bowling på kvällen om dom har öppet.

Här kommer lite bilder från kvällen med Josse, Agnes och Emmi. Tog lite bilder idag också och så kommer jag ta när kusinerna är här, so promise att jag laddar in dom sen om det funkar
pussssssssssssssssssssssssssssss


Josse och jag, vet inte riktigt vad vi gör men iallafall =)


Josse, Agnes och jag som flummar lite =)


Agnes och Emmi sötnosar =)


Vi =)


Okej jag ser ganska stirrig ut men jaja =)



Jag =)

Emmi =)


Japp =)


Alla =)


Vi kollade på chlagerfestivalen =)


Alla igen som kollar på chlagerfestivalen =)


Förlåt att jag inte skrivit men nu gör jag det.



Hej länge sen jag skrev, men har haft så mycket för mig.. Jag har dessutom blivit helt galen i vindruvor, ska på någon tråpisk marknad med någon i veckan, eller jag vill det och då ska jag verkligen köpa det om det finns. Idag har jag arit med Josse eftersom att ag sovde där från igår. Det var skoj, idag har vi mest kollat på robinssonrepris, spelat bedminton och solat. Åt pannkakor till lunch sen stack vi till Haninge och kollade lite, köpte ett grönt jätte flummigt tublinne, grönt är min nya färg you know haha. Nej men sen har jag bara ätit god mat, städat HELA rummet (så stolt) och nu sitter jag här och skriver. Okej nu ska jag berätta vad jag har gjort i veckan men ska fösöka få det kort..

Onsdag: Då var det dagsvärket, jag och Felicia var på hennes mammas jobb och jobbade lite och gick på stan i typ två timmar, det var as kul! Vi provade även ut våra framtida balklänningar haha, men det får man ju se hur det blir med det.. Och självklart åt vi på Mcdonalds. Men det var några jävlar som tog kort på oss, man blir ju irreterad. Såg dom typ fyra gånger til den dagen också. Jaja, haha det roligaste var ju när Felicia gick in i en stolpe, höll på att garva ihjäl mig. På kvllen var det dans, roligt.

Torsdag: Vanlig skoldag.. Tråkig, men på rasten gick jag och några till en park och Felicia tappade sin nyckel i sanden så det var ju lite jobbigt.. Men det hittades av henne själv så det var ju tur! Efter skolan kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, typ inget.

Fredag: Orientering, jag var med Amanda, det var as kul! Haha vi var lika förvirrade som vanligtvis. Nemen det gick ju endå ganska så bra måste jag ju säga.. Jag ramlade lite titt som tätt så vi häll på att garva ihjäl oss, det var en kille som ramlade på typ blåbärsris/blåsippor och det var jävligt kul måste jag påstå haha. Hyur lyckades stackarn? Men iallafall, efter lunchen i solen blev vi väldigt slut och slöade oss fram på sista banan. Ringde även Ingrid för information, vad skulle vi göra liksom, vi gick på övertid. Haha när vi hade slutat tog den oss säkert en timma att gå till bussen, det kändes som 1000000000000 år. Vi stannade och "tränade" på några väldigt oliga träningmakkapojjer (enligt oss). Väl hemma hade jag värsta bråket med pappa, jag har aldrig hört honom skrika så högt.. vad fick han luft ifrån.. Men det löste sig iallafall. Ennu senare åkte jag och Amanda och bowlade, skitkul. Jag vann med trettio poäng haha glad. Det blev väldigt sent så vi tyckte det var lite små kusligt ute när vi väntade på bussen, det var även några som hade rockgrej så det hördes ju inte lite kan jag säja. Men det var en jätte rolig kväll.

Lördag: Bedminton med pappa på morgonen eller förmiddagen, väldigt jobbigt, men kul. När jag kom hem duchade och packade jag, skulle ju till Josse och sova där. Vi promenerade hem till henne och sen körde vi bedmintion och åt världens godaste middag. Det var ju chlagerfestovalen på kvällen, kunde vi ju inte missa, Emmi och Agnes kom även dit så då blev det ennu roligare. Vi satt och skrek, skrattade och åt massa gott. Om rätt låt vann vet jag inte riktigt, gillade turkiets. När dom gått hem var vi väldigt trötta men satte endå på Ariel.. antingen var vi jätte trötta eller så var filmen väldigt tråkig, för båda somnade.

Imorgon blir det plugg hemma, tråkigt men ett måste. Hoppas vi har vindruvor och is te då, mhmh.

På torsdag kommer världens bästa kusiner hit, Josefine och Linnea, då ska vi bowla, grilla, spela fotboll, kolla balklänning åt Josse, köpa massa godis, gå på grönan, shoppa och självklart dra igång med vårat vanliga flumm. Allt ska hinnas på tre dagar. Men nu ska jag gå, här kommer lite bilder
pusssssssssssssssssssss


Längtar =)


Japp jag ser lite konstig ut, men dom där brillorna har jag letat och kollar efter så mycket, säg till om du hittar dom =)


Var bara tvungen att lägga in en bild på sötnosen =)





Helgen och världens jobbigaste måndag, du skulle bara veta.



Hejhej. Bilden är från min middag/fest i fredags, men den har jag ju redan skrivit om. Den här dagen har varit sjukt jobbig! Först blev jag glad när jag vaknade imorse och tänkte att vi hade dans i skolan. Men NEJ vi ska ha orientering.. som jag hatar, iallafall när man ska ha det i ballerina skor och mitt i skogen, kan dom inte ha den på en äng eller något iaf? Japp jag är irreterad.. Innan det hade vi spanska prov också, ett skit svårt! Jag och Felicia skulle som sagt fråga om "prao för en dag" eller dagsverket som det kallas, på ett hunddagis som ligger rätt så långt bort.. Ocj ja.. vi sprang dit hela vägen från henne, SPRANG! Det var så himla jobbigt, men lite kul också haha. Vi missade bussen och sprang som sjutton för att hinna till den men missade.. När vi kom till hunddagiset, som en uteliggare gav oss info till haha, så gick vi dit och hundarna blev som galna, fast det var kul och gulligt! Sen sprang vi igen, för vi skulle ju tillbaka till skolan, så vi sprang till fet bussjållsplats och massa skit.. men tillslut hann vi precis med den bussen iallafall. Tur det. I skolan fick vi spruta ner oss i perfym för ja.. På våran stuga fick vi sluta en halvtimma tidigare, fett skönt, så jag tog bussen hem OCH ÅT! Tog även en chokladmuffins haha, Josses och mina favoriter, fast stackarna var sjuk idag mn kommer antagligen imorgon, Josse alltså. Det var denna dag. Ska nog gå och lägga mig i tid ikväll för har ont  hela kroppen. Well, jag berättar allt roligt som hänt i helgen iatäller för att klaga på att jag har ont i kroppen.

Lördag: Ingrid hade ju sovit här men hon gick hem rätt så tidigt. När hon gått läste jag ett brev jag fått av henne (present, haha såg när du gömde det i bokhyllan) Det var gulligt Ingrid! Lite senare åkte jag och Amanda in till stan. Vi åt på Mcdonals, okej nu har jag sagt det, det ska vara sista gången jag åt där nu! Jag köpte en långarmad tröja, två tubkjolar och en klämma, min är hos Josse typ borttappad, nej men jag vet inte haha. Vi slutade även dagen men en is te som vanligt. Resten av kvällen var det Robinsson och Se upp för dårarna som hjälde. Justeja jag bakade chokladmuffins, som vanligt.

Söndag: På morgonen åkte jag och Amanda och spelade bedminton i typ två timmar. Det var roligt! Vi ska typ börja göra det för innebandy täningarna har slutat.. Nästa helg kanske det blir två träningar till och med, för mig alltså, för jag ska utmana pappa i det, eller han mig kanske haha. Men jag är faktisk riktigt bra på det, Amanda också, vi fick högst 50 slag! Det är riktigt bra. När jag duchat åkte jag till Josse, som var seppig i början.. men efter vi fikat och gått åt med Hugo blev det roligare! Vi spelade besminton, igen haha. Sen hoppade vi från en stege ner på madrasser och tog kort i luften. Skit skoj. Haha Josse skulle hoppa från en stol först, eller jag sa att hon skulle det, och då gick stolen sönder. Vi bara shit, men det löste sig haha. Sen åt vi världens godaste middag. När jag kom hem pluggade jag matte, läste, fikade och städade. Det var den dagen.

Juste idag när vi skulle gå från orienteringen gick jag och typ asgarvade, så mycket att jag trampade snett i diket och då lät den något pruttljud, höll verkligen på att dö, jag hade klivit på en orm/padda, okej ofta det var en orm, men kände verkligen hur jag studsade så det var nog en padda. Men jävligt kul lät det, tur att man inte blev ormbiten iallafall.

Men här kommer lite bilder. För nu ska jag och mamma till haninge och äta där och kanske lämna in min mobil på lagning och jag ska lämna tillbaka min tröja och köpa en sak, hörs sen
pussssssssssssssssssss


Haha en rätt så gammal bild men den var vårig, det är Josse, jag och Felicia =)


Jag, spana in den goda efterrätten också =)


Josse som också sitter och suktar på sin efterrätt =)


Efterrätten =)






Jag som gör något lite konstigt hopp =)


Söta Josse som hoppar =)


Jag som typ flyger =)


Josse som precis ramlat i så kallade adrasshögen =)


Vi hade självklart varsina glas med saft där också, visserligen sköts dom ner av en fotboll sen =)






Roligt.



Hejhej jag är inte galen, eller jo lite kanske, men inte så som det ser ut på bilden haha. Don senaste dagarna har verkligen varit jätte kul! Som idag i skolan t.ex., först hade vi engelska provgrejs som gick sådär sen matte som gick jätte bra verkligen, även om jag inte gjort riktigt alla läxor då.. men det är ju bättre att ta tag i problemet och när man väl börgat göra det går det ju mycket lättare att fortsätta sen, snälla Felicia hjälpte även mig lite idag, haha kanske borde "beställa" henne som provat mattelärare? Men iallafall, på lunchen hade vi jätte kul och tog massa bildern (dom kommer sen någongång). Efter skolan gick jag och Ingrid hem hit och fixade massa till den lilla festen/middagen, det blev jätte fint! Haha om man ska säga i typ tema tror jag faktiskt att det blir blommigt för dukarna, servetterna och även jag var det och lite annat.. Jaja sommrigt helt enkelt. Sen beställde vi fyra pizzor och gjorde oss fina. Klockan sju kom Emmi, Amanda, Jackie och Josse hit, med presenter och ett gott humör. Vi hade jätte kul kvällen bestod mest av att äta, snacka, skratta och kolla på filmen Panic room, tror jag den hette. Haha alla satt och skrek för den var spännande. Vi hade även en frågerunda (om mig) som Ingrid fixat utomhus och ner på en brygga vid ån satt en fråga tillomed, Jackie vann den och fick en liten påse med sött innehåll bl.a. en tampong haha. Juteja fick as fina presenter, känner mig typ skyldig, nemen.. dom var verkligen jätte fina! Det var en brun axelväska, grönt-vitt linne jag velat ha jätte länge, ett lyxigt bad-kropps paket, fina smycken och en söt tekopp med te och faviriten.. IS TE.. i. Tack hurrni! Alla gick hem vid halv tolv tolv, men inte Ingrid eftersom att hon ska sova här, så nu sitter vi och äter lite, film, data och allmänt slappar. Börjar bli lite trött så.. Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på iallafall, men det får vi väl se.. Men bilder från kvällen kommer sen som sagt.

Igår gick jag, Felicia och Amanda till Svallings och fikade på rasten och hade jätte kul! Tog bilder som vanligt då.. Efter skolan gick vi hem till Felicia och åt, hoppade studsmatta och hade ennu mera kul, vi pluggade även lite, eller mycket! Vi skulle ju skriva CV, mitt ägde verkligen, skulle nog fått jobbet haha..

I onsdag gjorde jag inget speciellt, tror jag. Men på kvällen gick jag, Josse och Jossan på dansen, det var kul! Nu börgar vi verkligen lära oss stegen och så, så det blir ju jobbigare och roligare.

Men nu ska jag sluta skriva för att vi ska typ gå och borsta tänderna, justeja jag och Felicia ska typ fråga på hunddagis om dagsverket, fett skoj isåfall. Haha men det komiska är att förra året i skolan efter dagsverket.. fick vi massa nya datorer i datasalen och i klassrum.. det tycker jag är lite lustigt.. Hah amen nu ska jag inte klaga, ha en fortsatt trevlig helg för det ska jag ha
pussssssssssssssssssssssssssssss


Jag på svallings =)


Felicia hoppar =)


Amanda hoppar =)


Amanda, jag och Felicia hoppar på Felicias studsmatta, fett skoj =)



Gott =)


Ingrid värsta bästa kalasfixaren, thanks for the help =)


Nothing is impossible.



Bara för att det är den finaste bilden.
Hejhej, idag har det varit en vanlig skoldag, det vill säga "en tråkig dag!". Haha men på svenskan var det skitkul för jag, Felicia och Amanda skrattade skit mycketåt någonting som jag egentligen inte vet vad, men har verkligen saknat våra asgarv åt konstiga saker haha.. Efter skolan gick jag och läraste Ingrid hem till mig och också hade sjukt kul, har saknat henne också! Först åt vi massa mackor och is te, som vanligt då, och sen åt vi tårta och jätte goda kex medans vi suktade Agnes med det i webben.. Vi planerade även till min lilla middag på fredag. Vi har värsta planerna nu på ALLT, ingrid fixade en lite rolig sak också. Jaja ska inte avslöja mera nu.. Sen flummade vi allmänt as mycket bara och lite senare fick jag reda på att vi skulle ha broccoli gratäng hemma till middag.. det var väl inte det godaste jag hört men som tur var gick vi hem till Ingrid och kollade på hennes kanin ungar som var så jävla söta, kanske ska få en.. men mina föräldrar är väl inte direkt "ja en kanin så kul".. så vi får se hur det blir med det! Men tusan vad kul det skulle vara då kan jag och Ingrid gå på promead med dom i sommra, om man brukar det.. Jaja, sen ikväll har jag och Ingrid gått på promenad det var jätte roligt!  Vi mötte Jackie och Josse där också. Det har också varit en super regnig dag, jag ber till gud att det blir sol på Fredag! Lite sol kan du väl bjuda på iallafall..

Igår första dagen i skolan, var väl sådär. När vi slutade köpte jag och Josse choklad och satte oss på något ställe och tog skydd för regnet. Eller skydd och skydd det var under sockervaddståndet som var på majbrasan, men iallafall. Synd att inte sockervadden var kvar bara.. Men det jobbiga var att när jag äntligen var på min lilla tomt sen och bara yes äntligen hemma, så har jag glömt nycklarna i skolan, så det var ju bara att åka tillbaka skolan och som tur var var den öppen så det var bara att gå in och hämta nycklarna. Men jobbigt var det.

Justeja jag fyllde ju år i söndags och det var najs fick massa fina presenter och trevlig släkt kom! Jag fick välja två tårtor, som varje år på ica maxi, tradition. I år valde jag en chokladtårta och en frukt tårta, så gott. Jag fick, nu tror jag att jag räknar upp allt men är lite små glömsk så nått är säkert glömt: Två klänningar, läppglans, parfym, hårgrej, biobiljett, presentkort på HM, söta brevpapper, nya braiga shampo och balsam och pengar. Tror det var allt men ja haha annars skriver jag väl dit det som saknas sen! Min kusin Dennis kom ju också, haha vad kul vi hade trodde inte han var så rolig, vi spelade något sjukt spel och fotoll som vi äger på! Vågar du utmana oss, vavava? Haha kul var det iallafall.

I sommar ska jag och Ingrid på Eskilstunas Zoo! Vi var nämligen där för några år sen och måste ju bara dit again. Fyfan vad kul vi ska ha haha.

Men ha en bra kväll för nu ka jag gå och fika eller något
pusssssssssssss


Happy birthday to me.



Bara för att jag är bra och fyller femton imorgon! Wiho. Eller klockan fyra i natt, bara sex timmat kvar, fett najs, inte för att jag har en aning om vad jag kommer att få men hoppas på det bästa haha. Imorgon innan gästerna kommer ska jag och pappa åkå och välja tårtor, eller jag ska välja dom, har redan bestämt att det ska va en choklad och en citron tårta, haha valde det typ förra året också, fyfan vad gott! Sen kommer som sagt mormor och Roland, Tina och Leif och självklat kusin Dennis.. Tradition vettni, men det ska bli skoj, skriver mer om vad jag fick och så efter sen. På kvällen, om den "lilla festen" inte blir försent tror jag att jag och Josse ska ses.

Idag lördag låg jag och solade i typ fyra timmar på förmiddagen, jag skojar inte, så jag har fått lite färg haha. Klockan tre var det innebandyträning, sista gången. Det var jätteroligt där, haha även om det bara var jag, Amanda, Fredrik och läraren, har är fett najs. När vi slutade promenerade vi med dom till busshållsplatesen som var en bit till, så vi snackade rätt så mycket. Bla. om barn haha. Justeja, läraren vid namn Omar, han säjer ordet soft i varje mening, vi bara okej.. Men det var kul! När jag kom hem tog jag en duch och åt tacos, fett gott. På kvällen mötte Josse upp mig på alleplan och hon hade med sig Hugo så vi satt i parken och gungade och snackade sen sprang vi hem och kollade på Robinsson med vaniljglass och mango till, det var gott kan jag säga! Japp och nu sitter vi här och kollar på teve och bara softar, snart börjar ett skit bra program på MTV som vi brukar kolla på.

Justeja i torsdags till fredag sovde ju jag och Jackie här hos Josse, det var skoj! Dom deckade ju som sagt i soffan men jag var så pigg och satt och kollade på hetingen Nallehpuh istället haha. För någon hade suttit och hållt på dosan så kunde tyvär inte byta kanal.. Jaja, på morgonen vaknade vi rätt så sent och åt as god frukost som även jag har köpt hem nu haha. Dagen tillbringades med att sola, reda upp ett bedminton nät i en timma, ge upp det, köpa glass och jordgubbar, snacka i parken, träffa Jossan ett tag.. Ja typ det. Lite senare på kvällen kom Josse, Jossan och ävcen en chipspåse hem till mig, vi hade verkligen jätte roligt! Först var vi i min park och åkte linbana, den är fett najs haha. När någon skulle åka stod alla andra som några jävla paparatsis (stavning?) och tog kort så roligt. Sen gick vi in till mig och kollade på filmen the Tucker most die, den är fett bra! Och åt chips, godis och massa coola och annat till, glupska. Fast dom behövde tyvär dra hem vid tio för då gick deras buss.

Men ha en skön kväll alla och en fortsatt trevlig dag imorgon, för det ska jag ha! Haha typ överlycklig men det är trotsallt min födelsedag som sagt. Jaja bjuder på lite bilder
pusssssssssssssssssssss


Jackie och jag solar, haha de ser ut som om jag har häng men det har jag inte, vill även ha dom där brillorna =)


Sommrigt värre =)


Jackie =)


Josse =)


Jackies super fina och goda tårta hon fick baka på sitt cafe, tog med den till Josse och vi bara mums =)


Jossan uppe i parken =)



Jag som försöker komma upp eller något =)


Haha Josse =)


Woooof =)


Jag och Jossan haha =)



Haha igen, inte för att jag vet vad vi gör =)


Jag som ja åker helt enkelt =)


Söta vi är =)


Blommor på min tomt =)



Valborg today.



Hejhej, idag var det sista dagen på praoen, vi bara YES! Nemen lite skönt var det ju, men man kommer ju endå sakna stället lite, ibland kanske.. Men iallafall, vi fick med oss två varsinna stora bulllängder hem, haha det var ju bra. Vi slutade även redan klockan tio idag, skönt, så vi gav våran handledare Jimmy en kram sen drog vi hem till mig. Haha där fikade vi direkt, jag och Josse alltså, med chokladmuffins, bullar, kakor och saft ute i solen. Mysigt. Lite senare åkte vi hem till Josse och satt och solade där ett ganska så långt tag. Eftersom att jag och Jackie ska sova hos Josse inatt, eller det är natt just nu typ men jaja, då åkte vi iallafall till Centrum och mötte Jackie och gick promenad och hämtade hennes grejer och så. Vi alla har typ börjar slåss hela tiden nu för tiden så ja.. Haha, men vi hade jätte kul iallafall. På kvällen åt vi på pizzerian och skrattade som tusan! Det är ju som sagt valborg idag, så vi gick ner till närmaste brasan och hade kul, vi köpte sockervadd, läsk och träffade kompisar som bla, Felicia och hennes kompis, Jossan och Emelie. När vi hade som roligast behövde vi tyvärr gå hem för det hade blivit för sent annars.. Åh jag hade velat vara kvar! Sen vi kom hem har vi bara slappat, tv och chips. Jag, eller VI, har verkligen haft överenergi idag det måste ni ju hålla med om? Haha Jackie deckade för ett tag sen och nu Josse också, vi är så trötta för att vi har varit så himla pigga, snart somnar väl jag också haha. En trevlig valborg iallafall!

Igår på praoen när vi sa att det var våran sista dag imorgon, haha det verkade som om dom typ tyckte det var bra! För Jimmy (handledaren-kocken) stod i köket typ deppig och lagade mat, sen när vi kom in och sa att vi skulle gå tidigare imorgon på våran sista praodag han bara "Va ska ni! Jaha okej haha.." Typ öättad? Och en annan bara "Sista dagen imorgon? Härligt va?" Vi bara okej.. Efter praoen åkte vi hem till mig och bakade chokladmuffins och slappade, sen åt vi hos Josse, vi trodde vi hade bråttom då vi stressade skit mycket med massa olika maträtter haha.. Men det hade vi inte. Lite senare mötte vi upp Emmi och Ingrid för vi skulle ju på dansen, den var jätte rolig!

Imorgon vet jag inte aöls vad som händer.. Om mamma inte jobbar kanske vi ska shoppa lite, Josse ska shoppa med sin iallafall så vi måste gå hem rätt så tidigt. Får väl se vad som hittas på.

Har jag något att tillägga..Ja, fan att vissa personer är upptagna, you know! Jo justeja höll på att glömma att jag är femton på söndag! Gratta mig järna haha. Men nu är jag trött så här kommer lite bilder, sen ska väl jag också somna i soffan som dom andra ha en fortsatt trevlig valborg
pusssssssssss


Jag var helt slut efter all köttfärs grejs så jag satte mig där på bänken =)


Jag hade plågats av all lök, även mitt öga =)


Josse också =)


Haha favoriten just nu, remmar =)



Jag =)


Josse =)



Skuggor =)


Josse med fikat på våran lilla tomt =)


Saften =)


Jag och jackie på pizzerian =)


Josse lika nöjd också =)


Jackie, Emelie, Jag (ser lite sajko ut), Jossan och Josse tar ju kortet också =)



Brasan, men det var mysigare när det blev mörkt lite senare sen =)


Okej jag, fast det här är lite bilder från förra veckan =)


Söta Josse =)


Jag som typ kutar ner för en backe =)


Love =)


Idag på min tomt, okej typ stolt =)







RSS 2.0