Myspys.

Tja! Mycket för mig lite bloggande.. Ja det blir ju så. Den här veckan har jag lltså haft fullt upp morgon till kväll. Har sten pluggat, så jag hoppas verkligen att jag får visade resultat för alla de timmar jag suttit.. Sen har jag sportat blandannat coopertestet i skolan, fick troligtvis VG på det men är inte säkert. I skolan har det varit en bra vecka, fast en tabbe, men det tänke jag inte berätta här! En sak till, hösten har ju verkligen börjar visa sig, jag tycker det är jätte härligt! Speciellt på kvällarna, när man tillexempel är ute och cyklar i mörkret, helst med en vän, också är det massor av gatulampor tända, också är det så kallt att man fryser lite, fast man har endå en stor halsduk och mössa som värmer en också blir det "rök" i luften när man andas ut, det kallar jag mysigt!

Igår fredag, åkte jag, Emmi och Ingrid in till stan och fikade och lite sådär, det var skit kul! Sen skulle Ingrid träffa några konfirmationskompisar så jag och Emmi åkte och hyrde två filmer som vi tänkte se på kvällen eftersom att jag skulle sova hos henne. Det blev Fröken sverige och Them vilket var ett ganska så bra val.. Vi kom väl hem vid åtta och såg ena filmen, sen snackade vi lite och sen, även fast det var kallt, sent och vi var sjukt trötta bestämde vi oss för att vara ute och cykla! Så vi cyklade till min park och satt där och snackade länge, haha fast sen kom en någon ficklampemänniska så vi sprang till våra cyklar och cyklade hem mot Emmi igen. Fast vi ville ennu inte gå in.. Så vi bestämde oss för att klättra upp på ett rätt så högt tak genom att klättra i träd, som jag fick lite problem med, haha men roligt var det! Sen kollade vi på stjärnor där lite och sen åkte vi hem och såg på skräckfilmen, vilket inte var ett klokt val! När den var slut var klocksn säkert sex imorse, så jag är jätte trött idag! Ja och idag gick vi upp.. tolv och sen ikväll var det middag hos mormor, myspys!

Imorgon ska kanske jag, Emmi, Emmis pappa och pappa gymma lite, men det är bara kanske. Annars ska jag träffa Amanda!

Puss!


Emmi och jag =)


 

 


Helgen.

Tja! Shit vad fort den här helgen har gått, är det bara jag som tycker det? Det var verkligen nyss fredag när man var på väg hem från skolan jätte glad, också vips blev det söndag snart kväll! Blir på dåligt humör när jag tänker på skolan just nu, fast jaja haha.. I fredags var jag på kräftskiva hos Emmi, eller Emmi och Agnes hade den men den var hos Emmi, det var superkul! Vi gick på bio och såg premiären på The ugly true den var jätte rolig och ena killen som är med är så snygg enligt mig haha. Sen åkte vi till Emmi och åt kräftskiva, dansade, var ute och promenerade och sen när klockan var.. sent iallafall satte vi på film, också somnade en efter en tillslut på golvet och vissa i soffan utom Jackie haha. Vid fyra vaknade jag och Jackie var vaken då och sen vaknade alla, fast vi pallade inte ta fram madrasser och allt så vi fortsatte sova på golvet, gissa om jag hade ont i ryggen dagen efter! Ja på lördagen stannade bara jag, Jackie och Agnes kvar och vi kollade på massor av filmer och slappade. När jag kom hem duschade jag vilket var väldigt skönt efter att ha legat på golvet och allt. Sen åkte jag, mamma och pappa in till söder och åt på en jätte mysig thairestaurang, gott. Sen promenerade vi där inne!

Idag har jag och Amanda varit i stan! det var kul. Jag köpte ett lila linne och en glass bara. Ikväll blir det pluggande och en film!

Imorgon är det Ip dag, vet inte om det ska bli tråkigt eller kul det får jag väl se, hoppas vädret tillåter. Sen måste jag plugga so med Josse efter!

Puss!


Jag, Agnes, Jackie, Josse, Emmi och Ingrid på kräftskivan =)


Fuerteventura.

Hej! Hösten är påväg det känns i luften och det är faktiskt.. rätt härligt. De senaste dagarna i skolan har varit riktigt roliga haha, speciellt idag. Igår efter skolan var jag med Ingrid och Agnes, det var så kul! Innan vi skulle gå hem till ingrid, eller ja cykla.. så skrev jag på tavlan i mentorsrummet "ANDREAAAAS DU ÄR INTE HÄÄÄÄR MEN VI ÄR DEEEEEET! / PUSS" Fast vilken jävla tur att ingrid strök över puss, för när jag skrivit det jätte stort över tavlan kom vi på att pennan inte gick bort! Så pinsamt så vi kutade ut, men gissa vad jag fick göra på mentorstiden imorse då? Ja.. Sen igår också spelade vi in en musikal film och gick vi på dansen!

Idag har varit en toppen dag! Haha våra slöjd var inställd så jag, Jackie, Agnes och Felicia gick till swalling och fikade, sen har det allmänt varit en jätte rolig dag tycker jag, eller slapp på något vis typ. Efter skolan var jag med Ingrid ett tag!

Nyheten är ju.. Att vi ska till Fuerteventura på julovet! Jag, mamma och pappa i en vecka. Det ska bli så kul och vi åker inte över jul för det är ju endå en höjdpunkt liksom. Jag längtar verkligen speciellt till stränderna och lugnet, haha då tänker jag absolut inte glömma kameran!

Puss!


En bild där ifrån =)






Skola.

Tja! Haha idag är jag på bättre humör än igår då.. Japp, men idag gick jag upp tidigt till skolan igen, jobbigt men de var fint väder så då blev det ju lite lättare! Skolan var faktisk mer än okej idag, rolig, eller ganska iallafall. Vi hade ingen gympa imorse så jag, Josse, Felicia och Jackie gick till Svallings och fikade, jag tog ett vaniljhjärta, mysigt. Sen var det bara vanliga lektioner och på alla stugor satt vi i datasalen och hade roligt. Efter skolan jag jag och Josse hem till henne och hade ennu roligare, länge sen jag var där känns det som. Vi gjorde lite allt möjligt men fotade väldigt mycket!

Imorgon ska jag typ vara med Josse igen, efter skolan alltså, då ska vi förhoppningsvis baka!

Nu bjuder jag på lite bilder från idag!

Puss!


Hugo eller den så kallade grisbilden haha =)

Jag som är ute och cyklar =)

 


Söta Josse =)

Ja alltid jag och min älskade cykel men den äger haha =)

 


Hugo plutten =)

Jag som rally rejsar =)

 

 


Jag har inte lust.

Hej! Ja jag har helt enkelt tappat lusten att blogga, för tillfället iallafall, intresset för det kommer nog tillbaka förr eller senare. Skolveckan har varit som vanligt, varken tråkig eller rolig, faktiskt. Efter skolan har jag varit med kompisar typ vaje dag utom när jag pluggat.

Nu i helgen har jag:

* Varit i stan med Emmi.

* Åkt till skärholmen och shoppat lite med mamma och pappa och efter det åkte vi till Ikea och köpte lite nya saker.

* Fixat och städat i rummet.

* Varit i Farsta med Ingrid och shoppat och lite annat kul.

Ja det var denna helg, lite slapp sådär. Just nu är jag verkligen inte på humör, har inte varit det i en timma snart vet nog vad det beror på, vet inte om man nästan hör det på texten när jag skriver, så bäst att jag inte skriver mera för idag.. Nej jag ska sätta på en film och krypa ner under varma täcket istället!

Puss!


Vill dit precis nu =)




Skola.

Tjululululu! Nu har skolan börjat igen efter paddlingen och helgen och det där, najs.. Eller inte! Nej men det är ju kul med kompisarna och sådär men skolarbetet gillar jag inte! Men har lovat mig själv att hålla igång ovch göra det bästa så. Igår efter skolan åkte jag, Emmi, Ingrid och Agnes till Haninge centrum igen, det var kul! Idag var det skolfoto, blev väl inte som en fotomodell kanske.. Fast det duger. Nu sitter jag hos Amanda, vi har ätit mackor och kollat på bilder från när hon var i Italien och lite sådär!

Ikväll blir det svenska och no och lite fika till en mysig film!

Imorgon vet jag absolut inte vad som händer men här kommer dagens skönaste bild!

Puss!



Jag och Amanda =)




RSS 2.0