Nu sitter jag i skolan.


Jag och Josse

Hejhej, just nu sitter jag i skolans datastal på stuga med Josse, Jackie och Felicia. Haha typ hela klassen har gått hem men inte vi. Det har varit en helt vanlig skoldag, väldigt slapp endå, emn det är ju skönt. Det är ju sol också så det har varit en allmänt mysig dag. På rasten gick vi till en rolig gunga, enligt mig, och gungade lite haha men det var jätte roligt! Efter skolan vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske är med någon vet vet.

Jag skriver lite om vad jag har gjort i helgen också.

Fredag: Först var det en vanlig skoldag. Sen i slutet av dagen skulle jag på något engelska möte, det var väl het okej. Inte precis tivoli roligt kanke men fick reda på massa program på datan och så. Efter skolan åkte jag, Josse, Ingrid och Emmi hem´till mig. Det var jätte mysigt, vi satt och fikade och snackade i typ en två timmar, men sen det roliga haha, vi körde ett gammalt spel från Julia tidningen som vi alltid spelade förut, det heter typ "Vem är din hemliga beundrare?" Då gjorde vi om spelet lite så det blev lite roligare och pinsammare.. Haha. Vis sex tiden skulle Emmi och Ingrid hem, så jag och Josse åkte hem till henne. Men när vi väntade på bussen blev vi så sugna att vi köpte massa chips haha tjockisar! Sen åt jag middag där, det blev något jätet gott liknande som det vi fick smaka på Vivo precis innan. Resten av kvällen bestod av Lets dance, datan och chips. Josse har ju en ny jävligt skön soffa så vi typ somna i den, sen kom pappa och hämtade mig.

Lördag: Jag vaknade nångång rätt så sent. Sen var jag hemma och slöade hela dagen fram till klockan tre. Det är ju då som min och Amandas innebandy börjar. Vi tog bussen dit och flummade lite som vanligt haha. Innebandy träningen var väldigt rolig och jobbig, svetten bara rann och jag blev knallröd som vanligt då haha.. Det var lite lustigt för det är en kille som är rätt så ny som alltid typ ska tacklas och så, och vi typ slogs med banduklubborna lite då som han säjer "starvars" haha gu jag höll på att dö av garv. Jaja. Sen fick vi skjuts hem av Amandas pappa, så det var skönt, speciellt för mig fötr annars hade jag typ aldrig hunnit på bion på kvällen säjer jag bara. Så när jag kom hem, snabbt in i duchen sen sprang jag till bussen. Josse hade tydligen också stressat så var var fortfarande lite stressiga av oss sen. När vi hämtat ut biljetterna åt vi tacos, mums. Det var llite kul för en gammal kompis och hennes två kompisar kom förbi, det fanns ett fönster precis brevid vårat bord, och dom ställer sig såklart och kollar in när vi sitter och glupskar i oss tacostallrikar, ahah vi fick värsta skratt anfallet! Sen gick vi till hemköp och köpte godis, och där hände det lite roliga grejer haha. Vi köpte, vanligt godis, natur godis, chips och läsk. Allt man behöver till en bio. Vi såg filmen "Marley och jag" den ägde, men var skit sorglig så vi grät as mycket, haha jag gjorde det tillomed efteråt när texten rullade förbi och om josse nämde hunden. På bion var det några skitungar som kastade godis och godis paket på oss, typ allt hamnade i Josses huvud, tillslut blev jag så arg så jag också kastade en på dom! Annars var det jätte roligt, haha alla blev typ störda för vi satt och garva så mycket och det lär som en man fes varje gång han sa något, han satt framför Josse, så jag bara "Josse, fes du?" haha hon bara nej det var han som pratade, så kul. Efter bion kom Josses pappa och hämtade oss och vi åkte hem till mig och hade kul. Men vi slappade nog mest med tv, data, godis och te.

Söndag: Jag vaknade sent eller egentligen tidigt eftersom att man har ställt om klockan nu. Lite senare gav jag mig av till bussen för jag skulle till Centrum med Josse, Agnes och Emmi. Väl där var det väldigt roligt och vi kollade runt lite i aslla möjliga affärer. Haha alla köpte underkläder, jag köpte ett par vita snygga trosor och en vit sexig brhå till, haha.. Och en kajal. Sen åt vi lunch på Mcdonalds. Lite senare så klippte jag också. Klippte upp luggen rätt så kort, jämfört med vad jag hade innan iallafall. Så det blev jätte fint. Men.. jag som hade sparat till lite längre hår iallafall. också blir det kortare igen. Men det växer väl ut så småning om. Det är det som är nackdelen med att klippa sig. Fördelen var luggen. Okej nu ska jag sluta babbla så mycket. På kvällen var det mest tv och slappande.

Måndag: Inte vanlig dag i skolan. Först jätte rolig idrott, jag och Josse ägde som sagt alla på bedminton haha. Sen på rasten gick jag, Josse, Agnes och Ingrid hem till Ingrid, vi hade även köpt med pizzor från La Fleur, så gott. Sen slappade vi ovh kollade på filmen Bombay dreams framför tven. Josse och jag fick springa tillbaka till skolan sen, fem minuter innan vi började. Men som tur var kom vi bara två minuter försent typ så. Sen hade vi ju valdagen, vi valde ansiktslermasker, så jag och Josse var med några och gjorde sånna. Man skulle ligga på ett bord och få ansiktet ingipsat, rätt skönt faktiskt men lite läskigt. Sen slutade vi tidigare så det var skönt. När jag kom hem slappade jag mest och pluggade.

Imorgon är det dimning, fett skoj. Eller jag tror det iallafall, men man måste visa sin vinterbleka kropp haha.

Okej nästa gång jag skriver ska jag försöka skriva mera kortfattat jag lovar, men nu måste jag sluta, puss <3

Typ hela veckan med Josse.


Haha älskar den här bilden

Hejhej. Hela den här veckan har jag typ varit med Josse. Vi har verkligen haft det roligt. Jag berättar lite vad vi gjort alla dagar. Idag tillexempel, det var en vanlig dag i skolan. Vi lagade något konstigt geggimojs på hemkunskapen, men det smakade rätt okej iallafall. Vi hade lång rast idag, som vanligt på torsdagar, så jag och Josse gick till Centrum och köpte glass. Sen satt vi typ och solade lite haha och spanade lite *host* och satt och snackade, det var mysigt! Lite senare åkte vi hem till henne och gjorde te och åt chokladrutor. Mums. I skolan sen var det väl sådär.. jaja. Efter skolan åkte vi hem till mig och åt massa mellis, vi bara måste sluta med det. Haha, men sen slappade vi bara och kollade på teve. Lite senare åkte vi till Josse och gick på värsta promenaden! Det var jätte kul, för vi tog massa kort och var lika flummiga som vanligt. Men när vi efter typ en timma var nästan hemma igen, vad händer, jo vi har glömt kameran nere i skolan på ett pingisbort, gu värsta paniken vi fick, Josse bara "RUUUUN" också sprang hon allt vad hon kunde, och jag och Hugo kom flåsande efter, haha Hugo typ pallade inte springa så han försökte stå stilla så jag typ drog honom enda till skolan. Det såg säkert helt sjukt ut haha. Men som tur är var kameran kvar iallafall. Lite senare åkte jag hem från Josse, hemma blev det korv och potatismos, vilket inte var gott idag, så jag tog kvällsmacka och te lte senare. Men alla mackor är typ slut haha..

Tisdag: Jag och Josse åkte hem till mig och åt mellis, sen var vi sugna på något gott så vi drog till Centrum och sen åkte vi massa bussar, efter att vi hade köpt massa godis. Haha äkta oss, men vi ska sluta med det. På ena bussen fick jg värsta skrattattacken, kunde verkligen inte sluta. Så det blev väl lite jobbigt för omgivningen kanske, men jaja. Grejen var också att vi skulle "dölja" att vi hade köpt godis, speciellt för en gammal killkompis som satt där inne, haha men jag säjer elr skriker såklart "Men gu, att vi åkte hit, bara för att köpa godis, dom har ju karamellkungen märket i vanliga centrum också, ellerhur?" Haha så onödigt. Efter det var vi väldigt flummiga. Resten av kvällen var vi hemma hos mig och var inne på datan och åt middag. Haha det var typ kaos inne på min msn för lite grejer.. Josse åkte väl hem vid nio, eller jag kommer inte ihåg haha.

Onsdag: Väldigt tråkig skoldag, fast det var kul att vi får skriva en egen deckare, älskar sånna uppgifter. Josse skulle till tandläkaren efter typ halva dagen, men sen mötte jag upp eller hon upp mig och vi gick direkt och köpte Ben & Jerrys, så gott. Vi åkte hem till mig och åt det och typ flummade lite, sen åkte vi till Josse och åt jätte god middag. På kvällen sen var det dans på friskis och svettis, som vi går på varje onsdag nu för tiden. Det är riktigt kul, speciellt nu när vi börjar lära oss rörelserna. Haha en väldigt komisk sak som hände var att båsa sa hej till en man, och han är min granne och Josses förra lärare och vi ser honom verkligen över allt, idag har jag sett honom typ fyra gånger jag skojar inte. Haha sen hände lite andra roliga saker också, som vanligt. Justeja Josse och jag äger på bedminton, det är sant Juseja på kvällen innan dansen gick vi en lång promenad med Hugo, och då givk vi förbi en gamma killkompis hus, och vi haha är lite knäppa, så vi ställer oss och spanar in i hans köksfönster, och vad ser vi, jo killen står och dansar. Haha gu vad vi garva, sen fick jag typ ögonkontakt med honom så vi sprang och garvade som galningar därifrån. Så där ska man inte spana något mer haha, visserligen gjorde vi det lite idag också men iallafall.

Okej det var lite som har hänt under veckan. Imorgon ska jag självklart också va med Josse haha. Nemen ska det och Emmi ska nog va med ett tag också. Men det blir nog kul. Helgen skriver jag om sen, har planer fullt ut haha. Men här kommer lite bilder, för nu måste jag bara sova och tänka över lite grejer tills imorn.
Puss <3


Jag hoppar, vetefan vad kag kollar på men haha.. =)


Josse typ också hoppar =)


Jätte fluffig bild =)


Den också =)


Haha det var snöstorm så det var jätte härligt, det var typ i onsdags =)


Väldigt fint =)


Haha godiset vi köpte =)


Josse åt direkt ur burken =)


Och jag på tallriken =)


Lite vad vi ska göra i sommar, eller våran sommarlista =)


Vi =)


Fett härlig bild idag på rasten, värsta sommar känslan =)


Josse som äter glass på rasten, där satt vi ovh solade, spanade och snackade i typ en halvtimma =)


Ja jag var ju också där =)


Josse väntar på bussen ikväll =)


Jag med, vi åkte typ alltid buss någon stans =)


Fattar inte det roliga med det där, men vi garvade åt det iallafall =)


Haha =)


Jag dansar igår på dansen =)


Josse också =)


Ikväll, haha gu vad vi garvade åt den bilden =)


Jag i buskarna ikväll =)



Lite ego bild, men tyckte den blev fin, eller gillade håret iallafall =)


Vi =)

Måndag.


På väg till skolan imorse, åh, det har kommit snö igen är så ledsen

Hejhej. Idag har jag ingenting att skriva om ja. Men allmänt så har det väl varit en rolig dag i skolan. Fast det har kommit snö igen och det uppskattar jag verkligen inte! På NO:n hade vi sexualkunskap, haha, det var flera där än vanligtvis.. Men jag trodde faktiskt att det typ skulle bli " Men jag duchade för ett tag sen och sen blev det lasange till middag, och det älskar jag, inte för att den här blev så god men ja. Resten av kvällen blir det väl att kolla på tv och dricka te typ.

Igår, söndag, var det konfirmation. Det var kul, det är ju alltid kul och träffa alla kompisar som man inte precis träffar vajre dag heller där. Haha men det var en skum kille som typ började fråga mig lite grejer jag bara okej.. Jaja, vi började med gudkänst, jag var så klart jätte fnittrig under hela den, men det var seriöst den längsta gudkänst jag någonsin varit på det kändes som man satt där i typ fyra timmar kanske, men det var väl typ en och en halv nästan, tror jag iallafall, och det är långt! När vi äntligen kommit ut där ifrån var det lunch dags. Det blev någon äcklig/god kyckling sak och sen diskuterade vi rumsfördelningen i Italien i sommar. Jag ska bo med Emmi. Så det blir kul. SEn lekte vi lekar och sen snackade vi lite. Emmi och jag hade tänkt att ta bussen hem sen, men såklart, vi missar den precis. Så jag ringde pappa och han kom och hämtade oss istället. Men haha i bilen var jag typ på fnitter humör igen, och då skojade jag med Emmi bara "Tänk om man skulle stoppa in hela mobilen i munnen haha.." Vad gör Emmi, jo stoppar in den i munnen jag höll på att dö av garv, ni skulle bara ha sett. Strax efter att jag kommit hem kom Amanda till mig, vi hade kul som vanligt, vi var inne lite på datan och sen körde vi det skit roliga spelet "vem där", vi satt typ och garva åt varje kort. Vi har lite speciell humor haha.. Som synd var kunde hon bara stanna i typ två timmar. När hon gått åt jag jätte god ost och skinkpaj. Ingrid kom efter jag hade ätit, hon skulle egentligen varit med mig och Amanda men det blev lite krongel. Vi var iallafall inne på datan och flummade lite. Ingrid fluffade och fixade mitt hår lite också, sen fikade vi vi med te och äppel citron muffins. Mums. Resten av kvällen bestod av det bästa programmet BECK! Är galen i det, men sist var det som synd inte så jätte bra men iallafall. Så jag kom i säck vid tolv och somna någon timma där efter så var rätt trött idag.

Imogon ska jag vara med Josse efter kolan, vet inte vad vi ska göra, men troligtvis åka till Cikla. Hoppas det, och då ska jag köpa ett efter längtat linne.

På onsdag ska jag också vara med Josse, på kvällen ska vi träna dans på friskis och svettis, det ska bli jätte kul. Känner mig så sportlig när jag gör det haha.

Men det var allt för mig just nu, här kommer lite bilder, puss <3


Mitt goda fika i lördags haha =)


Japp igen =)


Emmi i bilen, hon har klippt jätte fin lugg =)


Vi, okej jag ser lite.. =)


Haha flumm =) 


Ingrid fixade mitt hår fluffigt =) 


Okej lite ego bild, men älskade håret hon fixat =) 


 Det där åt jag på kvällen, apelsiner är typ den godaste frukten, enligt mig =)



Helg.


Ser mysigt ut haha

Hejhej. Idag vaknade jag vis nio och gick upp då och på köksbordet står det en karibisk drink, enligt mamma, elr det skulle vara karibiska frukter i iallafall haha. Så hon var stolt över den och den var god! Som ni kanske vet så gör hon alltid dom där juicerna haha. Jaja, sen slappade jag mest och lite senare följde jag med amma till Ica Maxi och handlade lite och bestämde middag, tacos mums. Sen åt vi även lunch på Mcdonalds. Någon timma ennu senare mötta jag upp Amanda vid bussen och vi åkte till våran innabandy. Vi hade roligt och innebandyn var verkligen jätte rolig den här gången. Längtar verkligen tills nästa lördag då det är igen haha. Men det var någon ny kulle där, visserligen var han jätte snäll, men han "tacklades" som om han trodde jag var en kille, fick seriöst ont i ena armen efter! Men iallafall så fick vi skjuts hem av Amandas mamma, så det var ju bra. Var faktiskt helt slut eftreåt, så jag duchade direkt och sen var det tacos dags. Sen åkte jag och hyrde film, Patrik 1,5, visserligen har jag sett den ganska så nyligen men den är ju så himla bra. På bussen dit satte jag mig brevid en kille, som hade min mobil och båda satt och smsade, också såg båda på varandras mobilder och tyckte det typ var lite pinsamt så vi typ kollade på varandra och började skratta, och jag såklart, kan absolut inte sluta haha.. Men det var kul.

Justeja, i fredags, åkte jag och Amanda till Nacka Forum. Amanda kom väl hit vid tolv kanske. Hon plattade mitt hår och jag lockade hennes också sminkade vi oss och flummade lite. Haha vi missade typ fyra bussar så vi var väl inte där fören vid halv tre tre kanske. Haha jag var så jävla kissnödig jag höll verkligen på att kissa på mig det var skitnära, också står vi och bankar och håller på på en toalett dörr som var låst. Typ länge. Så onödigt för det var det att toaletten inte funkae det var därför den visade upptaget så länge haha. Ödslad tid. Lite senare efter att  vi hade hittat en annan toalett så åt vi på Burger King. Så gott, men vi blev lite äcklade för det var en tjej som rapade as hög, så menar jag högt också. Gu så skabbigt! Men vi klämde i oss maten iallafall haha. Sen kollade vi typ många affärer och hade roligt. Kan någon gissa vad vi avslutade dagen med? Haha jag kan, is te. Så gott! På bussen hem hade vi så otroligt roligt alltså. Vet inte hur länge sen det var man skrattade så man fick ont i hela kroppen? Vad vi skrattade åt vet jag inte riktigt, men sluta kunde vi inte iallafall. Fast till slut lungnade vi ner oss från allt flummande iallafall, och i Centum brukar det traska runt en man/gubbe som är lite skumm, jg bara till Amanda "Tänk om den där mannen skulle vara här nu också haha" Också kollar vi ut i fönstret och vem ser vi, han. Gu så patetiskt. Sen åkte var och en hem till sig och åt middag. Sen gick jag till Amanda på kvällen, men pappa fick följa med mig för om jag ska vara ärlig vågade jag inte gå dit själv för ja haha. När jag kommit till henne gick vi till bussen och åkte till Centrum och handlade godis. Det blev rätt så sent för det var så lång tid mellan bussarna gick, så det blev så himla kallt när vi stod där och väntade. Också kom det en lång hårig man och jag bara "Amanda en långhårig man" och blev typ skiträdd, haha det kanske inte låter så kul nu men det var det då. Resten av kvällen spenderades med vårat älskade bilspel och godis haha. Pappa och jag promenerade hem där i från sen, och det var så kallt så jag skakade. Jo när vi var i centrum och köte godis gick jag och sjöng på en låt "life" hela tiden, Amanda höll på att bli galen haha.

Imorgon är det konfirmatin redan klockan halv elva så Emmi kommer och hämtar mig vid typ tio redan, så det får nte blir försent ikväll. Men eftersom den börjar så tidigt slutar den ju tidigt också, så det är ju bra. Efteråt ska jag nog träffa Amanda om hennes gäster inte ska komma. Hoppas dom inte ska komma haha. Nä jag är så taskig.

Men nu ska jag se på Patrik 1,5, men först kommer lite bilder från det senaste, puss <3


Amanda hade fixat mitt hår =)


Dom fina lockarna som jag hade lockat =)


Jag väntar på bussern, hade gjort det i en halvtimma, för det var massa polistrubbel eller var det var där =)


Amanda gör också det i sina söta lockar =)


Haha =)


Igen =)


Amanda på bussen på kvällen =)


Mammas karibiska drink imorse =)




Torsdag.


Okej tråkig bild egentligen, men vi hade kul iallafall haha

Hejhej, idag torsdag, har det varit precis en helt vanlig dag, men har typ ont i magmusklerna för att jag har garvat så mycket haha. På hemkunskapen idag lagade vi falukorv och potatismos, det blev jätte gott! Jag och Amanda satt som vanligt allra sist och åt klart haha team.. Justeja våran hemkumskapslärare vill verkligen att allt ska låta farligt, jag lovar, blir typ lite skraj..! På rasten garvade jag och Amanda ihjäl oss åt ingenting egentligen, men vi skulle gå till Centrum och köpa tuggummi också blåser det ute och vi är jätte flummiga och typ hoppar/dansar runt lite, och då kommer två killar i vår klass eller paralellklass och ser det.. så himla pinsamt. Jaja det här har endå inte varit min vecka ramlade i trappen här om dan också. Typ alla såg nemen.. Efter skolan idag åkte jag och Josse hem till henne och åt varma mackor. Så gott. Sen skulle vi i stort sett bara stressa eftresom att vi skulle till Sikla och kolla lite eller snarare sagt shoppa lite. Så vi åkte bussen dit och hit men tillslut var vi där iallafall. Vi hade jätte roligt och var lite flummiga av oss. Jag köpte ett par jeans leggins och fick en sjal på köpet till gratis, men jag behövde skriva på något papper om leggitimationen och då skulle jag skriva mitt namn, men då skrev jag namn och efternamn och klass, vi höll på att dö också frågar hon i kassan på skoj vilken skola jag går i och då tar jag det på typ allvar och säjer det, så pinsamt. När vi hade gått runt där ett tag kom pappa och hämtade oss. Vi hade ganska så mycket problem med att hitta honom för han ska alltid krongla till det, men han var ju snäll och kom och hämtade oss iallafall så ska inte klaga.


Det var idag skriver lite vad jag annars gjort i veckan:


Tisdag: Jag, Josse och Agnes gick hem till Agnes efter skolan, det var roligt. Vi kollade på Beck och snackade lite. När jag och Josse skulle hem lite senare på typ kvällen, så gick vi upp till Centrum och köpte glass, Magnum, mhmhm. Sen väntade vi på bussen i kylan med glassen. Haha med det var kul.

Onsdag: Helt vanlig dag, pallar inte skriva om den haha, men efter skolan gick jag hem och pluggde lite och kollade på Top modell. Åt jätte goda färska mackor också. Okej men på kvällen skulle jag och Josse på friskis och svettis dans. Så först skyndade jag mig till bussen, men när jag ska kliva på den ringer Josse och säjer att vi ska få skjuts dit. Så det var ju bra. Så jag åkte till Centrum också kom Josse och hennes pappa och hämtade upp mig. När vi var framme gick vi till kassan, eller vad man säjer, också sa hon att det kostade hundra spenn, vi bara lite väl dyrt för en provomgång på en timma, men haha det löste sig sen när vi gick fram och sa att vi bara var fjorton år så då kostade det som tur var bara femtio spenn. Det var jätte kul på dansen, bra musik och rätt så lätta rörelser, jag menar lite svårt ska det ju vara liksom. Men eftersom att vi tänker fortsätta att gå? Så kommer vi ju lära oss dom haha. Det som inte var så kul var att en tant klev på min fot (jag var utan skor hon med skor) jag bara aj. Efter usade hon fram och frågade hur det ick och typ bara skrek stackare jag bara okej haha. När jag kom hem från det tog jag en varm duch och te. Pluggade väl inte direkt till no provet, så få väl se hur det gick.

Japp det blev bara två dagar haha och idag har jag ju redan skrivit om. Så det var väl det senaste då.

Imorgon fredag, är vi lediga från skolan, så skönt. Men såklart blir det pizza till lunch då, när vi inte är där. Men det är ju bara att gå och köpa hemma egentligen haha. Men iallafall, då kommer Amanda hit vid typ elva halv tolv tror jag, lite senare åker vi till Nacka Forum och har roligt och shoppar lite. Vi vet vad vi vill ha haha. Men skriver mer om det sen nästa gång som jag skriver och det blir väl typ på söndag eller något.Ikväll blir det typ uppesittarkväll sent iallafall, ska se film och dricka te och vara inne på msn, kanske så chatta med mig.  Här kommer lite bilder från det senaste, puss <3


Vårat lilla gäng i skolan haha =)


Haha lite onödig bild kanske, men mina ben och Amandas ben, vi typ garvade åt som haha? =)


Haha Jackie bjuder på sig själv, så söt =)


Känner mig taskig så lägger in en lie knäppis på mig med haha =)


Smilla =)


Josses och min stressiga middag idag, vi åt kalla köttbullar till också haha =)


Ketchup =)



Vi inne på Gina, testade lite kläder bara =)


Jag ute le
tande efter pappa, bakom är det typ vattenfall eller något =)


Josse samma =)


Haha fin bild ritad av Josse =) <3


Helg.


Fin eller flummig bild haha

Hejhej, idag söndag, gick jag verkligen upp i tid! Eller iallafall för att vara jag haha, det var exakt klockan nio. Jag gick upp och åt jätte god frukost, oboy och baugette mums haha. Sen vid elva ungefär, då skulle jag möta Josse eftersom att vi skulle in till stan. Vi kliver ju alltid på bussen på olika stationer, efterseomm att jag bor längre bort, och då skulle jag åka själv nån station och bussen var helt smockfull, och då var det en hund som höll på att naffsa mig i rumpan och slicka och jag vet inte vad den gjorde.. Men iallafall sen hoppade jag av och mötte Josse o vi hoppade på en annan buss och åkte in till stan. Vi hade en rolig och trevlig dag! Men det värsta var ju, vi skulle äta kebab på stället "I love kebab", det är jätte goda kebaber där,  men det var några skit skabbiga gubbar/män som höll på att typ "flörta" med oss eller vad dom nu gjorde, dom snackade typ spanska också..  så vi fattade inte riktigt vad dom sa, men det läskiga va att vi typ rusade ut där i från sen, sen när vi var inne på damavdelningen på HM, (haha damavdelningen?), men iallafall då var dom där? Fatta hur rädd man blir, dom hade alltså följt efter oss hela vägen dit.. psykon. Men bortsett från det hade vi en skit rolig dag, men blev väldigt trötta i benen efter allt spring plus att jag var tvungen att typ springa och leta efter ett par jeans jag ville ha. Men dom fanns typ inte i hela stan, men det får jag väl lösa någon annan dag haha. För jag ska ha dom och det var en annan tjej som tog dom sista av jeansen framför näsan på mig. Jaja. Eftersom vi blev så trötta så köpte vi gia på Waynes Coffe och tog mes oss, eller fika och fika, Josse köpte chailatte och jag is te som vanligt.

Justeja i fredags till lördags sovde Amanda hos mig. Vi hade det roligt och åt på kebaben. Det är verkligen en läskig man/gubbe som trippar runt hela tiden runt centrum, så störigt. Eller haha han har gjort lite läskiga saker iallafall.. å vi blev lite små rädda när han var där igen så vi började springa. Kvällen hade vi laddat upp med massa godis, chokladdoppade munkar och den godaste saften. Vi hade ju även bakat rulltårta i choklad och vaniljsmak precis när vi kom hem. Haha det nyttiga teamet vi är. Resten av kvällen bestod mest av filmer och garv haha. Men blev jävligt ireterad på en snubbe som tror att han är någon, ockej ska inte gå in på det nu. På lördagen kommer jag inte ihåg när vi vsknade men dom såg vi en till film iallafall haha. Till lunch åt vi nudlar och begav oss till innebandyn. Vi brukar ju åka buss nu för tiden. På innebandyn var det jätte kul! Men det var en bil som skvätte ner oss med vatten på vägen dit! Ska man inte typ betala för det.. Jaja sånt som händer.

På lördag kvällen åkte jag hem till Josse. Vi slappde mest och kollade på melodifestivalen. Najs kväll, men fel låt vann!  Eller nu har jag faktiskt börjat tycka att den är rätt så bra haha. Sen typ fixade vi varandras hår. Det blev jätte fina resultat. Vill alltid ha sånt hår! Vi höll på att garva ihjäl oss fötr lite konstiga saker haha. B.l.a. att jag slog pannan handfatet och lite sånt haha. Men det var en rolig kväll.

Imorgon tisdag, ska jag nog va med Josse och Agnes efter skolan. Det blir kul.

Måste ju bara säja att jag har bytt från träslöjd till syslöjd nu så är jätte glad. Jag har börjat på ett förkläde redan, som ska bli skitflumigt och färgglatt haha.

Men det var allt för mig just nu, här kommer lite bilder, puss <3


Love the picture =)


Josse och jag uppe i skrapan nästan högst upp =)


Josse på en bänk =)


Utsikten i skrapan =)



haha sweet =)


Jätte fluffig bild =)

Puss <3

Fredag imorgon.


Haha jag och Amanda idag eller på rasten, hemma hos Felicia

Hejhej, torsdag idag, ockej det vet nog alla men iallafall. Idaggelskamkunskapen hade ett litet prov, det gick väl som det gick.. Men förhoppningsvis bra, eftersom att jag skrev rätt så mycket haha men hittade på typ lite. Sen lagade vi piroger, dom blev jätte goda! Haha jag, Felicia och Amanda i vårat lilla minikök, haha vi är ju värsta mästerkockarna, ibland alltså.. men vi har lyckats typ varje gång iallafall! På rasten åkte vi hem till Felicia och flummade, som vanligt, och köpte munkar och drack blåbärste. Det var supergott. Vi behövde inte heller stressa, som vi alltid behöver göra typ annars. Sen var det bara två stugor kvar av dagen, så det var lungt. Men inte på den sista stugan kan jag väl säja, för det var två killar som började bråka, verkligen slåss, blev faktiskt lite rädd. Min engelskalärare bara stod och kollade på, haha jag tänkte typ "gör någonting då?" Sen sprang dom som bråkade ner i en annan korridor och gjorde det, men alla sprang typ efter för att kolla palla liksom, okej jag gjorde också det men iallafall. Sen satt den ena killen som hade bråkat på stugan, och varje gång han rörde sig eller skulle kolla i sin ficka, kollade alla eller det var väldigt några men alla i klassrummet kollade verkligen på han då haha. Efter skolan gick jag och Amanda hem till henne och hade kul. De känns som det var jätte länge sen vi va, så det var jätte mysigt. Vi drack även te igen haha i blåbärssmak också.

När jag kom hem åt jag köttfärssås och spagetti, favvoriten. Mums. Mamma var typ jätte glad, för hon hade fått datorerna här i huset att inte vara sega längre, så det var ju bra. Haha hon var även på så bra humör att hon hade bett pappa köpa hem massa morotskakor, så jag drack te ennu en gång och åt det. Så nu har jag druckit fyra koppar idag eftersom jag drack det imorse också. Okej intressant. Jag kollade även på Stockholm Arlanda, det är ju riktigt bra, men dom suktar en verkligen att åka utomlands. Hm. Resten av kvällen består av plugg, data och planering.

Justeja igår var jag och Josse efter skolan, haha vi hade typ värsta filmdagen eller något, för först såg vi Norrbit och sen Kärlek på menyn och drack te förstås. Sen åt jag där, det blev kantarellsoppa och pannkakor så gott.

Imorgon ska jag försöka gå upp så tidigt som möjligt, som dag, för jag mår mycket bättre då. Har likspm mera tid och kan ta bussenn till skolan. Det betyder att jag måste gå och lägga mig i tid också haha.

Efter skolan, imorgon alltså, ska jag va med Amanda. Vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra, men sen ska vi iallafall äta på pizzerian och kanske hyra film. Sen sover hon här, det ska blir jätte kul. VI har även innebandå på lördagen, längtar, men det var allt för mig just nu, här kommer lite bilder, puss.


Justeja, funderar på att göra min kycklingsallad någongång i gelgen, älskar den =)


Kom på att jag har fett mycket pärlor, kanske ska satsa på armband eller något =)


Tegalen =)


Väldigt fin bild jag tog, förut =)



Jag och Amanda =)


Haha igen, båda ser lite ja haha =)


Det var den skridskordagen haha =)

Josse och jag =)


Haha sötnos =)

Okej, jag har ju inte min vanliga mobil, så det blir bara lite "gott och blandat" haha, nemen lite gamla bilder för kan inte ta "dagliga" bilder med den här mobilen jag har nu. Puss <3


Lite blandat.


Haha flumm

Hej! Idag är det ju tisdag, i skolan var det en helt vanlig dag, verkligen. Haha på ratsen hade jag, Josse Jackie typ "snöbollskrig", men det var skoj.  På so:n gick redovisningen också jätte bra, eller inte för att jag riktigt redovisade kanske, men iallafall. Efter skolan var det värsta tjejmyset, eller jag vet inte hur det ble så mång egentligen haha, men jag, Josse, Emmi, Ingrid och Agnes åkte buss hem till mig, för vi pallade inte gå i all snö haha. När vi kom hem åt vi och typ snackade först, det var som vanligt jätte gott med te men emmi åt typ upp hela våran pepparkaks burk haha. Sen åkte vi pulka eller ja snowraser ett tag, det var kul, men ennu roligare blev det när vi åkte linbana, för alla skulle typ på den ojojojoj. Men det var jätte kul, men sen skulle vi ha snöbollskrig i skogen och då typ hoppade Ingrid och Emmi på mig, så jag blev så himla snöig. Typ en stor snöboll. När jag och Josse skulle gå till hennes föräldrar som kom med ett par skor, så halkade vi jätte många gåner och det lustiga var att jag bara åh hur gick det, också ramlar jag själv då haha. Sen gick dom andra hem men Emmi och Josse var kvar och vi flummade lite. Sen gick Emmi, och då åt Josse här och sen skrattade, pluggade och fikade vi. Haha och jag gjorde illa mig och bara, aj petsson, vi höll på att dö åt det haha. Josses pappa kom väl vid nio och sen dess har jag bara suttit vid datorn och typ snackat med mamma. Nu funderar jag på att ta en apelsn, jaja skriver lite om dom andra dagarna kotfattat.

Lördag: Innebandy med Amanda, Felica följde med och kollade. Det var skitroligt för det var en gunga med typ en vattenpöl under, en väldigt stor vattenpöl, och jag skulle såklart upp på gungan och kom inte bort från den sen. Men tillslut löste det sig. På kvällen var jag med Josse, vi kollade på melodifestivalen som vanligt och typ "dansade" till Caroline af ugglas låten, haha knäppt men kul. Sen gjorde vi lite andra roliga saker.

Söndag: Jag och Ingrid åkte in till stan. Det var kul. i delade först på en pizza och sen gick vi in på Waynes Coffe och köpte is te och hade med oss godis, tips: ta fläder smak på is te, så gott. Men det var verkligen en jätte rolig dag iallfall. Vi sprang typ runt hela stan för att hitta en vanlig pizzeria haha.

Måndag: Gjorde absolut inget speciellt.

Japp och tisdagen har jag ju redan berättat om.

Justeja jag och Ingrid har börjat på våran nyttighetsperiod nu. Inte för att det märkted idag kanske, men vi har det. Det var därför vi var så glupska i söndags. Men vi har typ gjort regler och så haha. 

Jag är så glad, jag måste till stan snart, för min mobil är klar den har ju varit på lagning yeey. 

Imorgon ska jag och Josse vara, vi ska hem till henne och plugga hemkunskap och leka skola haha, man lär sig mera då. 

Kolla jag skrev mera kortfattat än vanligtvis idag, här kommer lite bilder, puss. 


Josses och mitt fika på min flummiga muffinsbricka som jag älskar =) 

 
Jag var typ desperat eller något av gungan i lördags haha =)


Haha =)


Först Ingrid, sen Emmi väldigt mosad under henne, sen jag på Agnes som är ennu mera mosad, Josse fotade =)


Vi är redo! =)



Söta Ingrid och Josse =)


Agnes hade typ ramlat eller något haha =)


Jackie och jag i skolan =)


Testade Josses band =)


Vi pluggade =)

Puss <3

Återigen helg.


Så söt

Hej allesammans! Nu för ungefär en timma sen kom jag hem från en helkväll hemma hos Emmi, det var kul. Eller vi var inte bara hemma hos Emmi, eller jag Emmi och Ingrid gick hem till henne efter skolan och åt mellis och snackade lite. Sen loggade vi in på datan och Emmi behövde städa lite så då kom lollo och vi andra flummade runt lite. Typ en timma där efter kom Nicole och då kollade vi på kort haha. Klockan sex gick vi till kebaben och åt, det gjorde vi varje fredag förut.. Haha det kändes nästan som att dom som jobbade där bara "Åh nej, inte dom igen.." Men jaja. För vi garvade så mycket så vi fick typ tio varningar så vi nästan blev utslängda förut, men idag var det rätt lungt, om man gämför alltså. Efter kebaben så gick vi till shell och hyrde film, inte för att jag kommer ihåg vad den hette, men det var inte bra. Men som tur var köpte vi massa godis och sånt till så. Efter filmen vi hyrde såg vi en till film, den var bättre, men den var Paris Hilton som var huvudpersonen i båda filmerna haha. Sen flummade vi också, vi hade kul iallafall. Som tur är ska det göras om! Okej det var den kvällen. Skriver lite om vad jag har gort i veckan också.

Tisdag: Vanlig skola, efter den åkte jag och Amanda in till stan. Det var mest för att jag skulle köpa en väska som jag spanat in i typ fyra månader, nemen jag köpte den iallafall. Synd att det inte var rea på den som det var i helgen då. Jaja, vi fikade på Waynes Coffie två gånger eller ja.. och köpte lite andra grejer. Kul dag.

Onsdag: Först skola, tror inget speciellt hände där, eller jo alla är sams igen, tror det var dagen innan den här alla blev det iallafall haha. Efter skolan gick jag och Josse hem till henne och hade jätte kul. Vi pluggade även lite med labbraporterna, fick G plus på ena och VG på den andra. Sen åt jag hos Josse och åkte hem rätt så sent. Det var jätte kul iallafall.

Torsdag: På hemkunskapen i skolan lagade vi varma mackor med te. Det var English breakfast tee, så gott. På den långa torsdags rasten där efter åkte jag, Josse, Jackie, Felicia och Amanda hem till Josse och fikade, det var supergott och trevligt. På stugan i skolan var vi jätte flummiga då höll på att dö för jag skulle dra ut papper om SO arbetet om mobiler, och då kom det upp typ tjugo papper eller var det var också stod det att kor snackar i mobiler..? Man bara japp okej haha kul var det iallafall. Efter skolan åkte jag och Josse hem till Josse igen och var typ flummiga..? Haha nemen vi var lite skrattiga av oss, speciellt under middagen, åt där igen då. Tycker det är så pinsamt att äta hos folk ofta haha. Åkte hem från henne vid åtta kanske, och det var så läskigt för på centrum var det en skit läskig kille som Josse hade snackat lite om när vi sett han innan på dagen, och det var bara han och jag och två till där så jag bara RUN verkligen mot en buss, tur att jag han, nästa gång vill jag inte åka buss, kanske låter lite löjligt typ, men det var faktiskt lite obehagligt.

Japp och idag fredag, har jag ju redan snackat om haha.

Imorgon blir det innebandy träning, pallar inte det just nu, okej kanske för att jag är jätte trött och förhoppningsvis piggare imnorgon. Efter den ska kanske jag och Josse vara. Hoppas det.

På söndag blir det nog rätt så mycket pluggande, man måste ju göra det nu för tiden.. Hm.. Mdn på söndagskvällen kanske jag och Ingrid ska träffas lite och då ska vi även planera våran period, alltså Ingrids och carros hålla igen period, det betyder att man ja typ promenerar och sånt för man vill ju inte behöva gömma sig i vassen på stranden i sommar. Okej inte för att vi behöver det, men ändå. Haha vi ska iallafall bestämma reglerna, eller vad man ska kalla det då.

Just nu sitter jag här och dricker te, fett gott. Är galen i det, typ någon period just nu. Okej nu ska jag sluta babbla och gå och sova snart, lägger väl in några bilder nu också, men det var allt för mig just nu, puss och godnatt.


Alltid



Japp vi haha så söta


Måste börja plugga mera

Justeja snart när jag har fått hjälp blir det ändrad cool design här i bloggen, puss och godnatt.


Måndag.


Väldigt fin bild på mig och Ingrid i höstas =) <3

Hejhej, idag var det då måndag och skolan börgade igen efter ett underbart sportlov! Visst var det kul att träffa kompisarna, men endå.. Jag, Felicia och Amanda flummade som vanligt, även om det har varit lite "krassligt" mellan oss, eller snarare sagt mellan mig och dom, men trir det har löst sig är så glad. Men iallafall, i skolan var det en helt vanlig dag, vi labbade med dagens äckliga mat, eller vi skulle mosa den eeuu..! Efter skolan gick jag hem själv, eller snarare sagt tog bussen haha. Det var den här dagen, skriver lite vad som hände i helgen också.

Lördag: Jag och Josse träffades ganska så tidigt, eller vid halv elva kanske. Jag var så slö att jag missade två bussar och Josse stackarn fick stå och frysaoch vänta, och på tal om frysa ska ni få höra snart.. Men iallafall haha, vi börgade med att åka till stan, där vi i stort sett gick runt och kollade hela dagen och gjorde lite fynd.. Vi åt på Mcdonalds som vanligt, haha äkta oss. Vi var väldigt flummiga den dagen kan jag säga. I Farsta sdtänger dom ju klockan fem på helgerna, men vi åkte dit typ tjugo i fem från mitt i stan, så det blev väldigt stressigt kan jag bara säga. För Josse skulle hinna köpa två saker och prova en sak,  och vi skulle fika på Waynes Coffe, allt det skulle vi hinna på tio minuter för klockan var tio i fem när vi kom dit. Så jag stressade till Waynes Coffe och köpte Josses chai latte och mitt is te, testade persiko smak men äppel är mycket godare. Justeja på tunnelbanan till Farsta tog jag massa ego bilder med josses mobil på mig själv, och då sitter två män och glor som tusan och skrattar, vi höll på och dö, och dom vinkade när dom gick av vi bara hjälp. Efter Farsta åkte vi då hem till josse, eller vi stannade på centrum och skulle ta bussen hem till Josse men den kom aldrig så vi fick gå. Det var typ tio minus, enligt mig iallafall då, så efter halva vägen var jag seriöst en isbit. Jag bara run Josse, men hon hade inte lika stor panik som jag hade haha, så hon gick rätt lung och bara, men spring i förväg om du vill, så satte jag jackan runt benen, det såg helt sjukt ut, och efter kommer Josse springande med sina och mina kassar haha. Sen åt vi jätte god middag och laddade upp för att Erik skulle komma. När han kom kollade vi först på Melodifestivalen och sen Rocksystrar. Gu vad vi var skrattiga den dagen, ni skulle bara veta, haha. Vid tolv kom pappa och hämtade oss. Det var en helkväll iallafall som jag inte glömmer.

Söndag: Jag och mamma åker till stan. Justeja har glömt att säga att Josse ska praoa på cafeet där jag ska praoa. Fett kul. Där fikade jag och mamma, vi tog det vi alltid tar, te, lingon saft, ost och skinkmacka och morotskaka. Mums. Sen shoppade vi lite också. Det var en väldigt trevlig och mysig dag. 

Imorgon åker jag och Amanda in till stan efter skolan. Ska köpa en väska som jag har spanat in länge nu, den är brun och det är typ hundra spenn rea på den nu så klart man passar på. Sen ska vi nog gå runt och kolla lite i affärer och självklart fika på Waynes Coffe. Men skriver mer om det sen. 

Justeja på fredag blir det tjejkväll med det gamla gänget. Vi följer traditionerna, först käka på kebaben, sen hyra film och sen se filmen i Emmis källare. Alltid lika kul och Gott. Men skriver mer om det sen.

Det var allt för mig just nu, nu ska jag dricka färsk pressad juice som mamma har gjort, fast först kommer lite bilder, puss.


Haha jag =)


Okej en riktigt gammal bild först Jackie, sen jag ocg sen Josse =)


Haha Ingrod och Jag =)


Kan det inte bli vår snart nu =)


Sötnos =)


Haha sötnosar =)


Äter glass =)

Puss.

RSS 2.0