Glad.

Tjena! Justeja nu är jag jätte glad jag vet inte varför men jag kanske vet eller jaja men jag är det iallafall. Igår skulle jag till stranden med Josse, och sömntutan jag vaknade aldrig av väckarklockan klockan åtta, så Josse cyklade hit klockan tio när vi skulle åka och knackade på alla fönster och dörrar, vaknade inte då heller, fast tillslut gjorde jag det haha. Sen åkte vi til stranden och inatt sovde jag hos henne..

Ikväll ska jag träffa Emmi, vi ska se på filmen Juno som jag har hyrt! Länge sen man såg den filmen, skit bra är den iallafall. Imorgon blir det shopping eller stranden med henne också, det är vädret som avgör det valet. Det bästa som händer imorgon.. dudududu, vi ska på bio och se filmen Sommaren med Göran senare på kvällen. Åh vad jag vill se den, och det är ju premiären då också! Sen efter den ska hon sova över hos mig, eller tror hos mig iallafall. Ja en heldag låter det som det kommer bli.

Allt känns så bra ikväll också åker jag och Emmi med konfirmationsgruppen till Italien nästa söndag! Lite bilder från Åland här som Emmi skickade!

Puss!



Jag som ska upp i trädet, klurar =)



Lite senare när jag ska ner istället haha =)


Emmi och jag i leksaksaffären där för skojs skull, provade masker =)


Shit vad dåligt haha, Emmi ska ta en en bild och som vanligt kommer jag med och förstör bilden =)




Stan igen.

Tjena! Najs dag. Steg upp vid tolv, körde styrka sen vanliga joggingrundan jag och Emmi brukar köra. Sen en iskall dusch och frukost eller ja brunch kanske man ska kalla det för. Vid två tiden mötte jag upp Emmi vid busshållsplatsen och då åkte vi in till stan! Igen för min del, åt på Mcdonalds sen på ett jätte gott glasställe. Fick bara med mig ett läppsyl med fanta i jordgubbssmak hem.. Fast vi hade väldigt kul! Vet inte hur mycket jag skrattade på tunnelbanan en gång, wierd.

Ikväll kom Josse hit, eller jag mötte upp henne med cykeln.. Då åkte vi runt lite och snackade sen köpte vi sandwich! När vi kommit hem hit hade det blivit ganska så mörkt, men vi gick endå ner till bryggan vid mig och fiskade lite, det gick väl sådär måste jag påstå. fast vi tröttnade på den bryggan (alla mygg) så vi var så impulsiva att vi åkte bort till andra sidan ån och fiskade där på en större brygga istället! Det enda vi fick upp var ett musselskal, men whatever. När vi skulle cykla tillbaka hem igen var det verkligen SKITMÖRKT! Faaaast vi klarade oss galant haha.

Imorgon ska det bli fint väder så alla passa på att vara ute då! Själv ska jag med Josse och hennes familj till stranden. Sen på kvällen ska hon troligen sova här. Hoppas det går!

Puss!


Haha lite lustig bild tagen av mig när jag, Emmi och pappa skulle till Ålandsfärjan =)









Shopping.

Hej! Idag vaknade morgontrötta jag ganska så sent som vanligt.. Sen vid ett tiden drog Josse och jag in tills stan. Det var jätte kul! Vi körde nog våran vanliga affärer runda haha, och båda gjorde många fynd och jag fick mycket köpt. Bl.a. underkläder.., ett jätte gulligt linne, en tshirt, en väska, guldiga örhängen också köpte båda "kompisörhängen" eller vad man ska kalla det för, jätte söta rosor, Josses var svarta och mina röda. Najs. Också åt vi självklart på Mcdonalds.. Justeja vi såg Ullis från I taket lyser stjärnorna fyra meter ifrån oss på BikBok, coolt! Vi kom hem rätt sent tror jag, då köpte hennes föräldrar pizza till oss som vi satt ute och åt, Josses familj har köpt jätte fina nya utemöbler och gjort om hela rabatten, jätte fint har det blivit iallafall!

Efter middagen gick vi ner till sjön och fiskade lite, hade självklart musik i hennes högtalare, haha alltid musik nu för tiden! När vi flummade lite skulle jag hoppa från någon sten till en annan vid vattnet, då håller jag på att ramla i och fötterna bara skakar så var tvungen att ta i vassen för att få lite balans.. Också hör eller känner jag "cchhhh" och då hade jag skärt upp två sår i fingret och JAG tyckte att det såg jätte äckligt ut också rann det ner massa blod på handen, usch, fast sen sköljde jag av i sjön. Så nu har jag två skärsår där, bravo!

Imorgon ville Emmi att jag skulle följa med henne när hon ska shoppa.. Klart jag gör det så då blir det shopping igen! Inte bra för min plånbok men för mig för jag blir typ glad av att shoppa, tror jag? Japp så fyndar säkert något imorgon också då, eller det hoppas jag iallafall!

Puss!


Ja så såg örhängerna lite lika ut =)






Jojojojooossssssseeeeeeeeee.

Tja! När skrev jag senast? Typ iförrgår.. Jaja, Igår gjorde jag inget speciellt åkte till söder med Emmi en snabbis i akutfall (vi var försenade med inlämning av en film) och sen tog vi våran favvis glass nämligen Pigelin! Stort gillande till den. Idag har jag egentligen inte heller gjort något speciellt till en början, eller sovde till tolv och slappade i några timmar, okej det kan nog vara bra att vila upp sig från det senaste.. Sen blev vi bjudna på middag hos Barbro på Söder det också, så familjen åkte dit vid tre kanske, fast jag var jätte surig och tråkig där haha stackarna.. Eftersom att jag var så arg och ledsen tyckte jag för min egen skull att det vart bäst att gå ut ett tag så gick och kollade i affärerna nedanför! Fast de bjöd på väldigt god mat och efterätt måste jag påstå haha! När vi kommit hem från dem cyklade jag till Josse, alltså nu ikväll, roligt att träffa henne har inte sett henne på.. två veckor! Länge! Fick även två jätte fina ljuslyktor av henne, tack Josse. Sen blev det nog mest skratt och prat antar jag.

Imorgon ska jag träffa Josse igen, då blir det shoppning förhoppningsvis! När jag gick och kollade lite i affärer idag, spanade jag in lite på bl.a. rean som kan vara bra att passa på att köpa imorgon!

Justeja, dagens glada: På Åland köpte jag massa små läppstift och ett läppglans för tio spenn styck, jätte billigt, och till dem fick jag en jätte fin blommig väska gratis till! Det jag också upptäckte idag var att det låg två modetidningar, en jätte fin sjal och en ring i en lila tygpåse som verkligen var i min stil, ringen alltså, helt gratis liksom i väskan, lite lustigt.. Fast bra. Här kommer två bilder från en av sommarens bästa dagar!

Puss!


Ingrid, jag och Emmi =)


Agnes, Emmi och jag några minuter senare när vi valde att bada istället =)






Åland.

Hej! Nu är jag hemma från fyra riktigt roliga dagar på Åland med pappa och bästavän Emmi. Åh vill tillbaka.. Haha jag gör som vanligt, sätter dagarna i ordning och försöker berätta kortfattat om allt som hänt!

Tisdag: Ja då kanske inte så jätte mycket hände men vi åkte ju och hämtade Emmi till båtresan, båten gick klockan tre och vi var skit försenade så pappa var inte på det bästa humöret.. Fast det gick bra och på båten åt vi och satt och lyssnade på dansband ute på deck, mysigt! När vi kommit fram till lägenheten slängde vi bara alla grejer på sängen och gick ut på stan. Haha, vi köpte glass vid "innestället" eller vad man ska säga, vi satte oss på bänkarna, jag och Emmi alltså, ja på bänkarna och fölrsökte fjäska in oss lite men det blev mest ett enda stort asgarv av alltihop! Fast nu efteråt kan man bara skratta åt det.. Ja sen handlade vi bara resten av dagen och gick promenad typ sen åg vi och snackade hela natten och lyssnade på musik och spanade på några.. stackars grannar säger jag bara haha.

Onsdag: Jag och Emmi var jätte sega på morgonen, som vanligt då, sen skulle vi fara (som de säger på Åland, heh) till min farbror Folke och Marlene hans fru, ute i skärgården. Så vi fick ta en liten färja dit ut, tog väl någon timma? jag och Emmi flummade lite där. Hos Folke var det väl.. väldigt lungt kan jag säga. Som tur var hade de en dator, så jag och Emmi blev lite glada där och det var så himla roligt på msn! Jag tänker inte berätta mer för det hade tagit 10000 år men det är något jag fortfarande skrattar hysteriskt åt haha! Vi fick bara mackor där och Emmi gillade inte ens dem, och vi åkte hem vid klockan tio på kvällen och det tar ju en timma hem till lägenheten så vi var skithungriga! Haha vid väntan på båten sen köpte vi kanelbullar och satte oss vid en mysig brygga, och väl i fasta Åland åkte vi runt för att få tag i en, en enda öppen restaurang, tillslut så blev det ett vägkök med hamburgare.. fast det var sjukt gott! Åland är ju rätt så litet, eller Mariehamn är ju det, så vi fick gå och nattbada vid en strand rätt så i närheten, det var galet kul och jag har aldrig badat vid en långgrund strand på mitt på natten! Vattnet var skit varmt. När vi kom hem kollade vi på film på min mini dvd haha och det blev inte så mycket sovande.

Torsdag: Lika sega upp på morgonen allihopa, tror jag. Sen åkte vi till vikingamarknaden i Saltvik, först var jag lite deppig för tyckte den verkade jätte tråkig, men den var faktiskt kul! Haha det var någta "vikingamänniskor" som skulle slogs och döda varandra, på skoj som ni nog förstår, shit vad kul det var att se på, filmade gjorde vi också BÄST var ju när de sa "Vad säger ni, ska vi döda Olof?" Emmi bara skrek "JAAAA!" Alla kollade helt förstörda haha.. Sen åt vi vikingapannkakor och gick runt och skrattade.. På väg hem fikade vi uppe på Uffe på berget. Sent på kvällen åkte vi till en restaurang vid hamnen och åt pizza, fast han som jobbade där var fett skum! Efter en tiger glass på stan gick jag och Emmi ner till hamnen igen och körde minigolf, så kul vi kom exakt lika jag lovar! Det var nog de mysigaste minigolfbanorna jag någonsin spelat på iallafall, tänk er, det var jätte mörk och varmt ute, massa växter och vattenfall runt om och jätte lugn relax musik typ och havet nedanför! Ah sånt gillar jag. Fast kändes som vi förstörde hela stället, Emmi ställde sig på en lampa som nästan, men bara nästan började brinna eller ryka som tusan! Jag själv ramlade ner i en blomrabatt som skulle vara prydlig och fin.. Vi träffade några jätte hyggliga killar där som vi snackade med och de hjälpte oss också så det var bra! Sen träffade vi återligen igen några fler snälla. Ennu senare var det promenad och film. Justejaaaa, dagen bästa, vi satt vid ett stort skejt ställe i två timmar och skämde ut oss.. lyckat!

Fredag eller idag då: Åkte vi till simhallen. Härligt bad det där. Fast i bubbelpoolen.. det var en kille på ca två-fyra år, som taffsade på mig! Överallt, han gav sig aldrig heller, andra såg ju så himla pinsamt och det var jävligt tätt i den lilla poolen så han typ satt på mig också.. Jag kunde ju inte bara "JÄVLA UNGE sluuuuta!" Så jag tog tag i hans hand varje gång han försökte och ville bara knäcka hans fingrar, fast kunde inte för han var ju så liten! Sen motionsimmade vi och sen kom pappa och då hade vi bråttom till båten som vanligt! På båten åt vi och sen satt jag och Emmi vid baren och dansfgolvet på golvet bland alla barn som hoppade och skrek.. Ja och så var jag hemma nu då.

Oj, vad mycket det blev skrivet tänkte inte på det. Här kommert bilderna fråm min kamera, de andra från Emmis kamera kommer sen jag lovar! Imorgon ha jag verkligen ingen aning om vad jag ska hitta på. Så vi får se vad vädret har att bjuda på också.
Puss!


Så grå var himlen när vi skulle åka till båten, lite båträdd då haha =)


Emmi och jag på båten =)



Emmi ute på däck, bakom spelar coola dansbandet =)



Japp =)


Haha vi gjorde det på skoj, gissa om folk kollade =)


Ballt =)


Den där gungan är så rolig =)


Okej på oromenaden, försökte klättra ner över stenar till vettnet vid hamnen =)


HAHA i mataffären, den hette Kantarellern och var väldigt flummig =)


Gjorde oss i ordning för utgång på kvällen =)



Haha filmade på natten , ja justeja där bakon er ni väldigt lite av mitt och Emmis rum brevis lägenheten =)


Haha samma =)


Ja jag vet faktiskt inte vad vi gjorde där =)


Oj, men vi åt glass innan skärgården hos Folke =)



Ut mot skärgården =)


Haha jag på Folkes fyrhjuling =)


Kannelbullarna där vid vattnet =)


Haha efter en skrattattack förlåt Emmi, men tyckte bilden var härlig på något vis =)


Påväg hem från Folke =)


Lägenhetens balkong, I like it =)


Nattbadet, fler bilder sen från Emmis kamera som sagt =)


Haha Uffe på berget =)


Emmi vid den mysiga minigolfen =)


Jag =)


En riktigt galen dag.

Hola! Haha jag har haft riktigt, och då menar jag riktigt kul den senaste tiden. Haha inatt, alltså igår natt, var det värsta kaoset på msn! Mer tänker jag inte säga men det var skoj.. Ja och idag vid två kanske (blev så sent för att jag och Emmi är så sega på morgonen) åkte jag, Emmi, Ingrid och Agnes in till stan. Vi skulle ju kolla på lite grejer och sådär men tröttnade ganska snabbt och åt på Mcdonalds istället haha. Sen berättade jag att vid slussen där alla typ sitter runt vattnet, där har jag alltid velat sitta, så då åkte vi det och flummade med musik och tog massa kort! Alla var så glada och flummiga så det blev en hel rolig/sprallig dag verkligen! Sen berättade jag om ett bra badställe jag och mamma brukar åka till som ligger ungefär vid söder, först tvekade alla lite för vi hade inga badkläder eller någonting, fast vi bestämde oss för att åka dit och bada endå i trosor och behå åh vad kul det var! Det finns ett stort klätterträd där som man kan hoppa ner i vattnet ifrån, där tog vi väldigt mycket fina kort och även när vi badade.. Som synd är har Emmi och Ingrid bilderna på sina kameror så lägger in dem när jag kommer hem från Åland. Fast har några bilder från stan haha. Ja när vi skulle upp ur vattner kom ju det BIG problem.. vi måste ju torka liksom och precis då gick solen i moln.. haha så vi stod och försökte torka oss med stackars ingrids sjalar och regnjacka HAHA. Fast det löste sig för vi köpte glass istället och min Sandwich var konstig så fick en ny och det var tur att vi gick tillbaks dit för Ingrid glömde sina jeans i kassan heh. Ja sen åkte vi hem och det syntes ju lite att man badat på tröjorna. Där var vi riktigt impulsiva!

Ikväll efter middag träffades alla hos Ingrid igen, vi kollade på filmen Love actully (stavning)? och åt glass i stora lass!Ja och den var ju lite rolig. Haha när vi skulle hem nyss, jag, Emmi och Agnes, så hade ju jag min cykel, då skulle vi göra så att vi filmade när Agnes satt på pakethållaren, Emmi på sadeln och trampade och jag på styret.. Det gick väl sådär måste jag säga fick hoppa upp och ner typ hela tiden så nu har mina horts gått sönder ennu mer! också var det så mörkt ute så man såg inte dikena så bra direkt.  En sjukt rolig dag och kväll iallafall!

IMORGON.. ÅLAND! Eller båten går om 14 timmar. Som sagt tisdag till fredag så varken jag eller Emmi kommer kunna blogga då, tror jag.. Inte smsa så mycket heller, för min del iallafall, för det blir så himla dyrt tyvär! Fast lite kan.. haha.

Japp så detta var sista inlägget innan jag åker. Saknar och kommer sakna många!
Puss på mun!


Jag och Ingrid på bussen mot Agnes och Emmi idag =)


Ja sen kom Emmi och Agnes då =)


Haha inne på Indiska, var typ stolt över något jag inte kommer ihåg =)


Guys =)


Ja du sjunger bra Ingrid =)


Haha lite rolig bild =)


Sötnosarna, i luckan satt jag men tar kortet =) 


Jag =) 


 


Tjejkväll.

Tjatja! Idag har jag och Emmi tränat och efter det har jag bara slappat. Hela dagen, tills jag cyklade och köpte massa frimärken till alla mina konfirmation inbjudningar jag har skrivit! Efter middag träffade jag Emmi, Ingrid och Agnes, hemma hos Emmi. Shit vad kul det var att träffa dem  efter så lång tid som gått, okej visserligen har jag träffat Emmi rätt så mycket men kul att träffa henne också haha. Ja först satt vi och snacka läääänge på Emmis balkong, tycker det är SJUKT coolt att jag och Ingrid var i London nästan samtidigt och på samma ställen! Sen flummade vi mycket måste jag säga haha Emmis grannar måste tro att någon blivit våldtagen or something för när Ingrid kittlade mig skrek jag verkligen! Sen såg vi på filmen Dum och dummare och åt mycket popcorn till heh.. När dem gått satt jag och Emmi och snackade och skrattade en massa tills pappa kom och hämtade mig.

Imorgon blir det sötnosarna igen, vi ska fika! Fast tror vi åker till.. stan eller något för jag och Emmi ska hyra filmer på favvis stället och köpa lite saker.

Fast tror inte jag skriver här i bloggen förens på tisdag innan vi åker till Åland, Emmi, pappa och jag. Våran lägenhet står tom så.. Jag och Emmi har ett rum lite brevid, så vi tänkte ta med min mini dvd där vi kan se alla filmer på. Ja vi är ju där tills på frdag så vi kommer hem sent på kvällen då. Längtar. Det känns jätte lustigt att jag inte träffat Josse på typ en vecka alltså, i stort sett ses vi ju varje dag hela dagen och om inte det en liten stund iallafall. Saknar dig!
 
Kyssar!


Förlåt Emmi haha men det der så kul ut, du skojar till det och jag ser mer seriös ut än nånsin framför kameran =)


Veckans saknade Josse såklart =)








Baksmällan.

Tja! Kom hem från Emmi för.. en halvtimma sen kanske? Ja iallafall, inatt sovde jag inte sådär super bra direkt eftersom jag var JÄTTE glad och alla myggor var på mig så sprang upp och ner ur sängen hela tiden haha så somnade vid halv sex. Härligt med sommarlov alltså, fast tummen ner för myggor. Jaja, imorse satt jag försegad framför msn åh det var perfekt..! Haha, sen kände jag att jag varit inne lite för mycket så jag tog en riktigt låååång cykeltur runt lite äverallt bla kollade saldot på kontot, eftersom att jag och Emmi bestämt oss för att gå på bio ikväll, Baksmällan vi se. Så efter en lång dusch åkte jag hem till Emmi och åt tacoköttfärssås med spagetti där, gott, och sen gjorde vi i ordning oss. Haha när vi skulle på bussen in till stan råkade jag taffsa en kille på rumpan.. kände motstånd haha så kollade jag upp och ni skulle sätt hans min höll på att skratta ihjäl mig haha! Sen köpte vi godis och sånt där och filmen var asbra! Många var mer neutrala än andra visserligen haha skrattade redan när vi satte oss på våra platser. Riktigt bra och rolig film det där! Så nu vet ni vad ni ska sätta er på för bio nästa gång haha. Sen gick vi till videobutiken (där vi köpt godis) igen, hyede Bröllopsduellen, blev jätte fnittrig då för tyckte det var lite småpinsamt att vara där igen och speiellt när vi kom till kassan han typ frågade ut oss! Sen åkte vi till Emmi och såg på filmen och snackade lite. Nu sitter jag här och chattar igen känner att det kommer bli en lång natt.

Justeja Emmi är på G igen, har skaffat sig en ny blogg Medemmisord.blogg.se checka! Haha hennes senaste inlägg är så jävla klockrent!

Dagens bästa:

Emmi sitter och kollar på mina bilder på mobilen, så ser hon en bild på min katt Smilla i en bur, hon skrattar lite och..
Emmi: Haha men varför sitter hon i en bur för?
Jag: Äh du vet man lämnar in dem på kattpensionat.
Emmi: Jaha okej, är hon så gammal hmmh..
Jag: (Asgarvar) Haha åh alltså när man åker på semesterlämnar man in dem ju!
Så kul det var säger jag bara fick ont magen!

Btw Josse, ta och kom hem saknar dig! Kyss!


Jag, fast Emmi gjorde om bilden lite =)


Tummen upp för biofilmen Balksmällan =)







Bad.

Hej! Idag har varit en riktigt rolig dag! Ja först åkte jag, mamma och pappa till Hellasgården.. haha de var badkrukor til tusen. Fast jag själv har bvadat väldigt mycket måste jag säga, säkert fyra timmar i vattnet allt som allt. Hur som helst, lite senare kom Emmi och då blev det ennu roligare (eller för min del) haha., Vi åt korv, glass och sånt där och badade. Fast vi tröttnade på platsen vi suttit ett tag på, så vi bestämde oss för att gå till andra sidan, det är rätt så långt eftersom att man går runt en sjö och måste bla klättra på en massa klippor med pissmyror på! (Båda blev bitna igår så.) Haha vad är det första vi ser när vi börjat närma oss där vi ville sitta? En heeeelt NAKEN man som ligger och solar! Två meter ifån oss, haha, vi blev först lite chockade men när Emmi började asgarva gick det inte att hålla in längre haha. Som sagt vi slog oss ner lite längre bort såklart! Så mysigt det var där, inte folktomt men heller inte kryllande av folk. Ni skulle varit där! Det var klippbad där alltså. Så vi hoppade lite från dem. Skitkul verkligen dit måste vi igen! Vi åkte väl hem vid sex eller kom hem åtta jaja någnstans där.

När jag kom hem efter maten skulle jag köpa Phiadelphia ost till mammas morotskaka, då smsade Emmi att hon kunde komma dit så möttes vi där och hyrde film och köpte godis m.m. Sen åt vi jordgubbar och glass hos Emmi, haha skjuttsade hene på min cykel det gick väl sådär.. Sen åkte vi till mig ocg jag städade och duchade, sen såg vi på filmen The eye som vi hyrt, kan bara säga fyra ord, se inte den filmen, så otroligt otäck och äcklig! Bara för den inbillar jag mig massa konstiga saker som hon i filmen, det är sant Emmi! Måste fan se Håkan bråkan och Josef snart typ haha! Imorgon blir det kanske bad med Emmi fast bara kanske, annars något annat. Här kommer de super fina bilderna från idag! Puss!


Söta Emmi =)


Haha precis här satt vi, ni skulle bara veta hur nära jag var på att simma över till klippan ute i vattnet där borta =)


Haha action, nej jag skoja bara men det ser ut som om jag flyger typ =)



Japp det är jag som simmar där =)


Emmi som typ springer i vattnet haha =)




Emmi =)


Ah vad fint =)


Jag på väg hemmåt igen =)


Hejhej.

Tjena! Soooolig dag.. det betyder bad! Så jag, mamma och pappa ska åka till favvis stället, älskar att vara där. Sist blev det aldrig något bad men idag.. haha. Bästa Emmi kanske kommer sen också, hoppas det, för hon ska fixa bankkort först och lite andra saker och skulle verkligen behöva prata med henne om lite grejer! Hur som helst, ikväll kanske Emmi jag och Agnes ska träffas, eller Emmi vet inget om det haha och Agnes kanske bara kan men annars blir det väl bara Emmi. Jag vill så gärna gå på bio och se filmen Baksmällan eller My bloody valentine. Fast helst baksmällan just nu tror jag.. för har sett så mycket skräck så det är den enda i mitt huvud nu för tiden nästan! Ja så jag hoppas på bio iallafall.

Nej nu ska jag packa min strandväska, får absolut inte glömma MUSIK! Ingen mening att sola utan det enligt mig.
Puss på mun!


Tagen för ett tag sen, först Agnes, jag och Emmi =)






Emmislemmi.

Shao! Idag vaknade jag vid.. tio kanske. Åt frukost och allt sånt där, sen åkte jag, mamma och pappa till Hellasgården. Det är verkligen super mysigt där! Har ni varit där? Iallafall, tog massa kort med de är hemma på kameran så lägger in dem sen. Jag badade aldrig men solade jätte mycket och åt glass och korv haha. Sen åkte vi till Kebab kungen inne på söder (alltså badet är ju rätt så nära) och åt kebab där.. det var gott! Så hyrde vi filmer på favvis stället mitt i mot, jag hyrde Run fatboy run till mig och Emmi. Fick hjälp av en skit snyyyyg kille där haha han rekomenderade typ 10000 filmer!

Sen mötte Emmi mig och vi gick hem till henne och satt och snackade typ as länge och åt godis. Ikväll har vi kollat på en så HIMLA läskig film The hitch hiker hjärtat hoppade verkligen till! Sen har vi till bringat kvällen eller natten och ta massa kort och flummat lite.

Sådär kolla nu skrev jag kortfattat! Imorgon eller idag, så ska jag och Emmi till stan tror jag och bla köpa glass och lite andra saker.

Puss!










Allsång på skansen.

Hej! Igår var jag med Josse, hon fick ett par fina armbandav mig från London.. eller jag tyckte de var det iallafall haha.Sen åt vi hennes choklad cupcakes som hon bakade.. förut och satt och snackade och skrattade bla om min resa i London. Det var jätte roligt att träffas, även fast jag bara var borta i en vecka kändes det som en evighet.. Nu kommer vi inte träffas på två veckor om inte mera, hur ska det bli? Jaja, det får lösa sig själv. Sen sovde jag hos henne, på kvällen var det väldigt mycket krongel med massa saker.. men vi köpte godis och jag visade allt jag köpt i London. Vi såg på filmen Ps. I love you och jag vet inte om Josse märkte det, men jag grät som tusan! Så sorglig film alltså. Haha vi somnade rätt sent, eller det var sent för att behöva gå upp tidigt nästa dag..

.. för idag skulle vi ju på Allsång på skansen! Yeah, det var skitkul! Vi var där redan vid halv elva typ, fick en bra plats på en bänk vid alla bänkar. Så ja på den där bänken har vi suttut flera timmar i treck och slappat, snackat och spanat in folk typ.. Det började spö regna och åska och blixtra ett tag också, men det försvann som tur var! Vi har köpt massa onyttiga saker men jaja. Det var så kul när själva sendningen började klockan halv åtta ikväll, det var helt FULLT med folk, 21000, och det var fint sommrigt väder och snyggingen Alexander Ryback uppträdde och jag var där med min bästa vän, kan det bli bättre? Nej. Haha. För någon timma sen hämtade Josses pappa oss där och vi köpte Mcdonalds mat och åt i bilen, najs.. Fast tyvär så fick Josse migrän och kunde knappt gå för huvudvärken och illamåendet, stackarn, hon svarar inte på sms nu heller! Det var denna lyckade kväll iallafall!

Justeja, nästa tisdag åker jag, pappa och Emmi till Åland. Tisdag till Fredag. Det ska bli jävligt kul! Farmors lägenhet är ledig och den ligger typ mitt i Mariehamn (staden) och är rätt så stor, och det finns ett rum bredvid lägenheten med egen toa och så, det ska jag och Emmi få ha. Ja annars ska vi väl åka och bada, åka ut till släktingar, minigolf och självklart äta tigerglassen på kvällen!

Fan, nu blev det sådär jätte mycket skrivet igen.. Fast jag gillar att skriva så det är bara att acceptera, hoppas ni orkar läsa haha. Imorgon ska jag vara med Emmi eller åka till stranden med mamma och pappa.. Som inte funkar så bra just imorn, så får se. KOMMER SAAAAKNA JOSSE SOM ÅKER BORT I TVÅ VECKOR!
Puss!


Allsong på skansen =)





En stad dit alla borde åka.

Hej! Det var ett tag sen va? Haha, jag har ju som sagt varit i London och det har varit mer än underbart! Alla måste dit, någon gång i livet iallafall.. Åh lyckos Ingrid, har hela resan kvar hon åker ju imorgon, Ingrid det är världens bäääästa stad! Hur som helst, det har ju hänt VÄLDIGT mycket.. orkar inte skriva allt. Planet var ju väldigt försenat på ditvägen, så vi var framme vid hotellet vid fyra på natten kanske. Fast jag memorerar dagarna så blir det lättare att både skriva och läsa det!

Tisdag: Vi var trötta eftersom vi kom fram så sent på natten. Åt frukostbufeen för första gången vilket var jätte gott för det var engelsk frukost (snodde med mig några marmeladburkar hem haha). Sen åkte vi till camben market, en jätte stor marknad och handlade lite. Hittade en jätte cool tavla som jag ska sätta upp på min vägg. Sen fikade vi där och en kille som jobbade där var enormt snygg.. jaja, det var den dagen.

Onsdag: Vi var uppe i tid, åkte till vaxkabinettet Madame Tussauds, det var verkligen skit kul! Gjorde coola foton på mig som några fotade också. Vi var väl där i två timmar sen åkte vi in till City eller "riktiga London" som jag kallar det för.. kollade på Big Ben, ni vet det stora uret typ och sen åkte vi London eye jätte högt upp i luften och såg ut över hela London! Skit häftigt. Ennu lite senare åkte vi till Oxford street, den kända shoppinggatan och kollade lite det var kul.

Torsdag: Åkte vi direkt till Oxforrd street och shoppade loss lite haha, om ni undrar hur vi åker hela tiden, åkte vi tunnelbanan, men iallafall, fick med mig saker hem där ifrån, sen fikade vi på mitt favvis ställe där i Soho, cafe costa hette det, morotskakan där alltså.. och en lemonad till.. jaja haha, sen åkte vi till hotellet och slappade lite. Man blir jävligt trött i fötterna och i benen av att vara i Londom säger jag bara! Sent på kvällen gick vi till en restaurang i närheten i Nothing Hill där vi bodde, jätte mysigt tog världens godaste lasagne. Sen var det kvällspromenad längst gatustånden.

Fredag: Ja då var det pappas dag, vi stannade och åt londisk glass i närheten av hotellet, eller våran lilla by runt där. Sen gick vi in i Hide park, en jätte stor park! Fotade skit mycket där för det var jätte coolt. Sen fick vi in i ett av destörsta och billigaste varuhusen där det var kul. Åt där också. Sen var det Hide park igen hela dagen man måste ju komma ut ur den. På kvällen köpte vi hem sallad i centrumet och satt i hotellets trädgård och åt det med några och jag var jätte arg haha. Sena kvällar blev det!

Lördag: Vi åkte till någon marknad mamma ville till.. Den var väl sädär, var jätte tjurig i början haha så det var lite komiskt, jag var jätte sur över en grej så jag ställde mig mitt i värst folkmassan och började gråta.. ofta man gör det där liksom, alltså det var något jag kunde gråta åt hemma haha. Fast det löste sig sen. Jobbig dag för min del, hade världens skoskav, nackspärr, ont i huvudet och magvärk! Därför fick jag pannkaks cpeps med banan och choklad, lyxxigt! När vi gått ennu mer och köpt saker så började det bli oväder och regna så vi gick in på en jätte flummig juice bar, tog melon och banan drink med coconut saker. Sen shoppade jag och mamma i centrummet vid hotellet, senare åt vi på thairestaurang i byn, jätte mysigt, sen en sista promenad haha.

Söndag eller idag så: Upp tidigt och göra sig iordning. Försenade. Pga av mig. Snabbt till flygplatsen. Väl där var det lungnare. Shoppade lite och åkte tåg till flighten. Haha justeja vid passkontrollen fastnade mitt stora halsband i mitt örhänge, fick inte loss det! Alla skrattade och jag blev röd som ett körsbär haha och mamma garvade! Vi fick de goda mackorna på planet igen och det var frid och fröjd tills vi kom över Sverige, världens mörkaste moln visar sig utanför fönstret och det blåste så hela planet skakade! Jag började sjävklart att gråta.. nej men lite iallafall.. Stackars Emmi säger jag bara, vi ska ju flyga sen till Italien haha. ja sen var man äntligen hemma!

Det där var så lite av hela resan, skrev bara lite snabbt om alla dagarna! Längar tillbaka så himla mycket. Här kommer bilder också, lägger in dem i ordning!

Imorgon ska jag träffa en av mina allra bästa vänner Josse, har saknat henne! Vet inte vad vi hittar på, PUSS!


Okej vet att jag ser lite konstig ut, men det var första dagen när vi fikade på Camden market något cafe där =)


Liten blick från hur det såg ut, det var massa gångar med saker sådär =)


Där satt vi och åt med några, han i hatten bakom mig var as cool, jaja vet att mina lår pressas ner men jaja =)


Där satt vi och kollade ut över när vi åt =)


Samma dag, fast det var inte ovanligt att himlen såg ut sådär inte =)


Jag såg blek ut den dagen men jag var lite sjuk det var därför =)


Haha vad pinsamt kolla min min =)


Big Ben =)


Jag och London eye i bakrunden som vi åkte några minuter senare =)


Sånna där åkte man i då =)


Man såg ut över hela London, fotade säkert 10000 kort där =)



haha vid en telefon automat =)


London måste vara ekorrarnas stad det kryllar av dem =)


Bara väldigt lite av Oxford street, shoppingen där är bäst =)


Allt det där har vi gott igenom, ha bra skor säger jag bara =)


På det mysiga cafeet innan Hide park i fredags, jag och pappa äter glass mamma fotar =)


Japp =)


Lite av Hide park =)


Fin bild jag og tycker jag, det kryllade av svanar de var inte ett dugg rädda =)


Haha alla de där fåglarna kom som en attack mot mig så jag behövde kasta mig ner på marken =)


Lite senare längre bort i parken =)


Jag som skiver vy kort till massa =)



jag och en av mina nya väskor och den söta statyn =)


Marknaden igår, det  var som i Afrika typ =)


Flummigaste cafeet ever =)


Pappa ser helt fötvivlad ut och det var han också, och jag och min drink =)


London, jag kommer saka så mycket, hade miljoner bilder till men dom kanske kommer sen =)



Arlanda.

Tjo! Som ni ser passerar klockan snart tio.. Vårat plan är väldigt försenat det kanske kommer gå runt elva, så då är vi inte framme i London före ca två, då ska vi till hotellet också! Har suttit här på flygplatsen sen fyra och bara softat, fikat, ätit godis antar jag, nu letade jag upp en dator och är inne och chattar lite med Josse och några till och skriver i min älskade blogg också förstås! Nej nu har mamma och pappa börjat prata med någon engelsk familj och snor lite tips om landet av dom så ska gå dit och pappa på att lära mig lite engelska snart tänkte jag haha! Jaja bubblor i magen för flygresan önska mig lycka till puss!


Haha igen denna bild =)



London.

Hej! :D Idag åker jag till London! Yeah, kommer ha en riktigt rolig vecka där, vet inte hur det blir med bloggandet men skulle nog gissa på att det inte blir något? Fast om jag har tillgång till dator så.. Hur som helst, imorse åkte jag och mamma till Smillas kattpansionat, hon skrek HELA vägen i bilden, nästan! Stackarn, men träffar henne om en vecka igen haha. Nu är allt färdigpackat och så också, rummet är även fint tills jag kommer hem!

Kommer självklart sakna alla vänner, men jag kan skicka några sms till några där! Fick precis hem ett jätte gulligt kort från Emmi, hon är ju i Italien, henne har jag inte träffat på evigheter känns det som.. Hm. När jag kommer hem blir det nog utö med familjen, sen Åland med Emmi och pappa, eller förhppningsvis Emmi och till sist Italien med Emmi och Konfirmationen. Haha ja lite infomartion där men jag kommer ju som sagt hem om en vecka så då hörs vi då! 

Ha det bäst, det typ regna den här veckan i Sverige har jag hört.. Jaja. Nu har jag också lite badfeelings inför flygresan men det löser sig nog, flyger om.. sex timmar typ!

PUSS! 





 

Nattchattar.

Hej igen haha! Ja som rubriken då, nu sitter jag  och nattchattar lite.. najs. Snackar även musik för jag testar massa gamla skivor till resan (ska nämligen ha den gamla mackapäären freelstyle) men det tänkte jag inte på för några veckor sen när jag lånade ut skivor till Emmi.. Jaja, några bra ska jag väl hitta iallafall! Njahaa vet ni vilken låt som kom nu? Lena Philipssons det gör ont haha! Nu är allt färdigpackat iallafall, bra. Jag hade lite tråkigt därför jag snackar in mig här igen haha.. Justeja, jag är typ lite flygrädd för det var ett tag sen jag flög, så vem som helst som kan komma med något tips, skriv ner det bara! Får lite hjälp på msn.. men det funkar INTE så bra haha!

Btw, Åh imorgon den här tiden har jag kommit till hotellet i London, eller är iallafall på väg dit då.. Okej men snart ska ag lägga mig och läsa och försöka sova sen! Fast kommer inte kunna slita mig från msn jag lovar haha. Jaja uppdaterar imorgon en sista gång, kanske har tillgång till dator där också, vem vet..

ÅH ÄR SÅ GLAD! Pga massor av saker haha! BUTTERFLIES IN MY STOMACH,  jaja mu ska jag sluta skriva, ha en fortsatt trevlig kväll eller natt..

Kisses ans huggs



Stolt.

Hej! Idag gick jag upp.. sent, åt frukost och allt det där, sen var det ett jätte bra program på tv som höll på flera timmar som jag satt helt klistrad framför haha! Fast.. när jag skulle in i mitt rum och klä på mig stod jag inte ut längte, så tog fram dammsugaren, dammtrasan och radion med The voice på, och har hållt ända sen klockan två tills nu (med lite småpauser då haha)! Så mitt rum är såååå fint nu och är väldigt stolt över mig själv! Hur som helst, min nya garderob kommer hem till mitt rum efter London resan, då invigs den med ALLA mina kläder och smink och så ska va i den också. För det är en smink och smyckes låda insatt i garderoben vid spegen redan. Ja mer om det sen när jag har fått den haha.

Nej nu ska jag läsa min bok, vänta på maten och PACKA FÄRDIGT INFÖR IMORGON! Happy happy happy happy.. Sen ikväll vet jag inte vad som händer men hittar på något, ska se filmen Alla hans ex som jag hyrde iallafall! Jag skriver självklart imorgon innan jag åker!
PUSS!


Haha, typ jag.. ibland =)




The proposal.

Tja! Har inte skrivit sen igår.. va? Jaja iallafall, igår blev jag väldigt chockad när det regnade så mycket men det har jag ju skrivit om och kagt in en bild redan haha, alltså när jag typ badade i regn. Men efter det åkte jag och min barndomskompis Nicole (som jag inte träffat på jätte länge och som hade förändras väldigt mycket kan jag säga) till Flaten och badade! Förr förra sommaren var jag och det gamla gänget där typ varje dag, såååå mysigt! Hur som helst, vi gick till några klippor och badade och hoppade från dom, det var jätte roligt och vattnet var typ 28 grader varmt. Sen snackade vi vi och åt glass.. På kvällen åkte jag till Josse, vbi gjorde typ inte så mycket men åt väldigt uppskattad jordgubbs och fläderpaj, eller enligt mig var den det iallafall haha!

Idag var jag, mamma och pappa på Ikea och kollade en ny garderob åt mig! Jag hittade en urläcker kommer inte kunna slita mig från den haha.. Sen åt och fikade vi och jag fick lite nya kläder yeah! Tack hurni! Ikväll var det bio, det var så MYSIGT, The proposal, verkligen värld att se skrattade så det ekade.. typ haha! Nu kollar jag på en skräckis så ska inte prata om min sömn  inatt heh..

Imorgon vet jag inte vad som händer, men något hittas på iallafall. JUSTEJA LONDON HERE I COME, snart!

Puss på kinden!


Filmen =)


Regn.

Hej och godmorgon allihopa! När jag vaknade imorse eller för kanske två timmar sen då.. då regnade det som tusan ute! Det åskade och blixtrade också haha så jag gick ut på verandan och ställde mig i regnet och "duchade" lite, det var väl kul men kallt efter ett tag! Ja och efter det tog jag ett vaaaarmt bad.. Hoppas vi får finare väder framot dagen, skulle nämligen kanske åkt till flaten idag så det var ju lite synd!

Igår var det himelskt varmt ute! Jag och Josse bestämde oss endå för att åka in till stan och shoppa lite (köpte även med oss jordgubbar) som endå blev HELT mosade efter en dag på stan.. Hur som helst, på bussen dit höll vi båda eller snarare sagt alla på bussen höll på att svimma! Så varmt var det, sen gick vi och kollade våran vanliga runda i butiker haha. Jag fick med mig ett vitt fint linne och en jeansjacka hem! Sen åt vi på Mcdonalds och efter det var vi nog int kvar där så länge till, ja det var ju så varmt. Vi åkte till Josse och badade i hennes pool istället, fast Josse kanske inte var på det bästa humöret precis.. Jaja, det var gårdagen!

Här kommer lite bilder på det senaste, och idag har jag inga planer så får se vad som hittas på.

Jo justeja, jag ska ju till London väldigt snart så om någon skule läsa det här som har varit där, kan ju gärna ge lite tips? Tack! Nej nu ska jag se på sjunde himlen puss 


Nya inköpen, jackan och linnet, fast jackan sett rätt så bred ut här men =) 


Jag som ser lite.. Jaja kul var det iallafall =) 


Haha försökte fota regnet =) 


Det kanske inte syns så bra men det var värsta sjön typ för att det läkte in så sen var det åtta handukar där =) 



 

Utö.

Hej! Denna vecka har jag badat riktigt mycket! Fått färg också haha.. Nej men i måndags var jag och mamma på en strand vid sidan av söder, så mysigt där, jag hoppade självklart upp i värsta klätterträdet som var över vattnet så man kunde typ dyka i där ifrån haha! På kvällen kom Josse hit, vi gick promenad och snackade mest typ. När hon skulle bli hämtad stod våra mammor och pratde om sjuksköterskagejer heh..

I tisdags eller ja går, gick jag upp rätt så tidigt eftersom att jag och mamma skulle till Utö! Åh shit vad jag älskar den ön! De som bodde där var så trevliga också. Första dagen tillbringades vis några jäääätte mysiga klippor, eller det var typ ett klippbad.. Då hade jag glömt bikinin i väskan inne i rummet (och vi låg lite avskilt från alla andra där) så jag tänkte äh jag kan väl ligga och sola i bh och trosor det är ju endå som bikini..egentligen.. hur som helst,  när jag ska i och bada halkar jag i vattnet snabbare än jag trodde! Det var ISKALLT och jag simmade till en annan klippa och behövde gå upp där för det gick inte och göra det dät jag halkat i, och då såg ju alla mina trodor som blivit lite genomskinliga och bh:n haha.. Jaja, självklart brände jag mig också på låren så det svider som som sjutton! På kvällen åt vi ute på världens mysigaste restaurang, och på tal om maten.. så himla gott! Okej världens matvrak låter jag som nu.. Sen gick vi en promenad till några andra klippor, jag hade jätte tunna och lite kläder så frös som fan och fick säkert 10000000 myggbett! fast där var det underbart mysigt vid solnedgången och jag satt och läste. Sen fikade vi i hemma, alltså "hemma" där, sen vid tio skulle mamma sova tydligen, så då satt jag på balkongen mot havet i nästan två timmar, så härligt! Haha och på tal om sömnen.. har aldrig sovit så gott på länge och världens härligaste dröm! Bara possitiva saker här märker jag.. men det var toppen där! Justeja! Imorse trodde jag dom flesta hade checkat ut.. men tydligen inte.. jag går in på toan i korridoren, alla delar ju på vandrarhem, jag gick di i trosor och linne, glad för ingen såg mig, men när jag är klart står en..söt.. kille utanför såklart och ska gå in, så pinsamt! Jag bara "oj".. ah! Resten av dagen har vi ätit lunch på någon bra restaurang, varit på en sandstrand, sen mina favvis klippor igen, ätit glass och badat lite, eller jag då, inte mamma. Sen skulle vi åka färjan hem igen.. åh.

Det var mina två fantastiska dagar på Utö! Vi ska tillbaka dit senare i sommar och då ska pappa med också, längtar! Imorgon vet jag inte vad som händer alls, får se. Här kommer lite härliga bilder rån dagarna!

Ha en bra kväll puss!


Ja självklart köpte vi jordgubbar i fastlandet med oss dit =)


Haha jag som står i vattnet på en sten och vinglar.. åh älskade den platsen =)


Började med att doppa fötterna som ni ser =)


Den chokladglassen var suveränt god =)


Jag som äter glassen och var riktigt trött efter allt gående =)


Jag som står på en sten i vattnet, det var jätte djupt runt om och där halkade jag, gick inte att gå upp på det stora berget där för det var för halt så fick simma åt andra hållet i det iskalla vattnet haha =)


Restaurang på kvällen =)


Väntar på maten, det lår vid havet nästan och de spelade live musik där så mysigt =)


Kvällspromenaden till några andra klippor =)


Perfekt =)



Jag som skulle känna på vattnet på sandstranden idag, haha man kunde gå till den lilla ön rakt fram =)


Dom syns typ inte men det var massor av små fiskar och fiskar där =)


Haha ja til Josse då, ritade hela strandkanten med massa saker =)




....

RSS 2.0