Åh vad jag ryser.

Tjej: Sakta ner, jag är rädd!
Kille: Nej det här är kul.
Tjej: Det är inte alls kul. Sakta ner.
Kille: Säg att du älskar mig då.
Tjej: Jag älskar dig, sakta ner nu.
Kille: Ge mig en kram.
Tjejen kramar honom.
Kille: Ta av min hjälm och sätt den på dig.
I tidningen nästa dag: En motorcykel har krockat in i en byggnad. Två satt på motorcykeln bara en överlevde.

Sanningen: Killen hade insett att hans bromsar inte fungerade men han ville inte tala om det för tjejen. Istället fick han henne att säga jag älskar dig och känna hennes kram en sista gång. Han fick henne att ta på sig hans hjälm så att hon skulle klara sig även om han skulle dö.


Idag är jag glad.

Hejhej! Ja som rubriken säger, idag är jag glad. Varför?
Jo, skolan har varit helt okej, nej fresten, bra, har den varit. Vi körde bedminton, vilket jag bara älskar att göra. Solen har varit framme precis hela dagen, vilket är så jävla underbart! När solen är framme och lyser såhär på våren, kan nästan ingenting bli fel, inte i min värld iallafall. Nu kan man även cykla, till och från skolan och ja, överallt! Jag kan bara cykla, cykla, cykla och cykla hur mycket jag vill. Efter skolan idag cyklade jag och Emmi hem till mig och gjorde milkshake, sedan satte vi oss i solen och njöt. Senare åkte jag inte till stan, där min engelska kurs håller till och träffade alla underbart snälla personer där. Skratta så att jag grät. Sedan lite promenad i stan när kvällssolen var framme.  
Därför.




Suck.

Hej! Rolig och frestande rubrik, I know. Imorgon är det jag och skolan. Skolan och jag. Springa fram och tillbaka till skåpet mitt, höra allas olika röster timme in och timme ut och få ny information av alla dessa stressiga lärare. Jag kan inte fatta det, att jag faller in i mitt gamla vanliga mönster. Påsklovet har gått något fruktnsvärt fort. Tyckte det var igår som jag såg upp mot den klarblå himlen, hur den på något sätt visade hur våren var här. Den visade ledighet. Nu känns allt så mörkt och grått igen. Det kvittar om himlen är blå eller grå skolan dominerar ändå. Ja, jo, jag vet att jag låter väldigt melankolisk. Men känner inte för skolan just nu. Ja dessa dagar av ledighet har iallafall gjort mig gott och dem har varit alldeles alldeles underbara! Som idag tillexempel, vårsolen var inte blyg utan lyste fram under den mörka rullgardinen mot mina ögonlock. Kände att det skulle bli en bra dag. Trots den lilla sömnen vi sovit hos Emmi, funkade jag. Mötte upp tre vänner för fika. Men det blev glass vid det glittrande, gråa vattnet på ett anonymt ställe. Vet inte vart. Sedan lyckades vi pruta på en cykelsightseeing som tog oss en liten bit genom stan längst med vattnet. Två unga killar trampade och vi satt bakom dem och skrattade, pekade och det var äkta. Så äkta. Det lite av min dag, idag. En mycket härlig och stillsam dag! Det finns en sak som jag har märkt med mig själv. Det är att jag har ofta födomar om nya människor, det vill säga folk som jag för första gången träffar. Det är oftast inte så att jag brukar gå på en massa skit som folk har sagt om en personen, om dem har det, nej nej. Men jag utgår ofta från vad jag ser innan personen gör. Var med om det idag, då sa jag till mig själv att tänka en extra gång om det händer igen. Nej nu måste jag verkligen sluta skriva, kan inte sova, men måste försöka. Jävla träningsvärk också. Puss!






Sista.

Godkväll! Eller njae, godnatt måste jag väl säga. Jag är hos Emmi nu och jag tror verkligen att det är dags för oss att sova. Men nej, vi satte precis på en film och åt nyss lite glass i stora lass. Idag på dagen var jag på zumba dans med Emmi och Josse. Det var första gången jag testade på det och det var riktigt roligt, en väldigt het dans! Svettades som en gris gjorde man. Efter det var det hem och duscha och äta middag. Sedan skulle jag och Emmi dra till haninge och hyra film och köpa lite godis och sånt. Det gick väl sådär.. Haha, vi bestämde oss för att åka till Coop och handla godiset istället för i filmbutiken. Vilket ledde till att vi lallade runt lite mellan olika busstationer och i Haninge områdena och sedan, efter väldigt lång tid, kom vi äntligen på en buss som tog oss hem till Emmi. Livet enligt Rosa hyrde vi, bra film det där. Sen har vi chillat ikväll. Tar liksom tillvara på den sista lovdagen (med sovmorgon nästa dag) ordentligt! Fast kag kan ju säga hejdå till snoozing i sängen imorgon bitti, eller okej, om exakt sju timmar ska jag möta upp några polare i stan för fika. SJU TIMMAR! Så ja, skriver troligen imorgon kväll, tack för ett bra lov allihopa!

Min söndag: Stressa - åka in till stan - fika - åka hem - städa rummet - laga mat - PLUGGA - läsa - förbereda till skolan - deppa för att det är skola - skriva i bloggen - njuta av ALLRA sista lov kvällen! Rolig söndag va. / Carolina




Lovet är snart slut.

Hej! Ja som rubriken säger er, lovet är snart slut.. Jävlar vad det har gått undan, riktigt snabbt har det gått! Hhmm. Hur som helst, jag bestämde mig här om dan för att börja blogga och skriva regelbundet igen, trots det hoppade jag över EN dag, illa! Men jag har haft fullt upp. Eller det beror på hur man definerar fullt upp, men för mig har det mest varit chill och umgåtts med mina vänner. Najs! Igår va jag och Josse på bio, vi såg Avatar och den var riktigt bra faktiskt. dagen rullade på det blev kväll, då drog jag hem till henne och sovde där. Josse var dock inte så pigg som jag var mitt i natten, så hon bestämde sig för att sova, vilket jag också borde gjort eftersom att resultaten visade sig idag "gääääsp". Bortsett från min trötthet idag har jag, Jackie och Agnes åkt runt lite och letat frisörer. Tillslut bestämde vi oss, eler okej, i hade tur, hehe ett place hade tid och det blev riktigt bra tycker jag! Alla blev nöjda och glada över sitt nyklippta hår! Fast min nya sne lugg stör mig något fruktansvärt tyvär.. Nu sitter jag här, är trött, förbannad och känner att jag saknar någonting. vet inte vad, men någonting och det gör mig riktigt förbannad! Eftersom att jag verkligen inte är på humör just nu säger jag förlåt till dem som jag tagit ut min ilska på och slutar skriva här och slår istället på Titanic och kryper ner i min sköna säng! / Arga Carolina!

Helgens måsten:

* Prova på den nya dansen på fs.
* Plugga galet.
* Läsa som en tok.
* Planera väldigt viktiga grejer.
* Hyra Livet enligt Rosa serien med en vän.
* Träna.
* Förbereda till skolan.
* Fika med några polare.
* Se en efterlängtad film.
* Sluta sitta vid datorn så mycket.


Your words are like a gun in hand
This can´t last forever
Time won´t make things better
And no one knows
If this is worthless
Tell me, tell me
Tell me, tell me


Fram med cykeln nu.

Dagens hiss: Mina goda scones jag gjorde imorse, en riktigt bra start på dagen.
Dagens diss: Att solen hade bäddat ner sig.. Visst, det är okej att ta sovmorgon, men inte hela dagen fan!
Dagens låt: Coola brudar - lilla melodifestivalen år 2002? Ahhahha
Dagens buss: 807
Dagens humör: Glad och GALET seg.
Dagens person: Amanda
Dagens saknad: Pengar..
Dagens inköp: Glass
Tjatja, inatt sovde jag ingenting faktiskt, så är grymt seg och trött just nu. Men Emmi sovde här inatt, eller ja vi sovde inte så mycket kanske, vi gjorde lite olika saker som filmer och spelade ett otroligt komiskt spel. Tog sovmorgon till kanske elva imorse. Då bakde jag mina berömda scones som bara jag kan göra, hehe. Kände mig trött redan imorse och kände att det bara finns en sak att göra - DANSA! Så vi satte på en as cool skiva på högsta volym och bara dansade av oss, tummen upp för det. Fast grannarna hör ju allt men jaja. Lite senare drog jag till stan och där träffade jag Amanda, Agnes och Ingrid. Roligt! Synd att man är så galet trött bara. Imorgon har jag lite planer på g, bland annat bio, men vet inte om det blir av alltså.. Nej nu är klockan mycket och jag måste krypa ner i sängen annars kanske jag inte orkar blogga imorgon och så kan vi ju inte ha det. Eller först ska jag se på en riktigt mysig kärlekskomedi och sedan drömma mig bort i mina djupaste tankar haha. Nej jag får tacka för mig, puss.


Tagen av mig i Fuerteventura, den är så jävla rätt =)




RSS 2.0