Ny kamera nya bilder.

Tjau! Ny kamera som betyder nya bilder helt enkelt! Fast de kommer sen.. Det var roligt att paddla som vi gjorde i onsdags, torsdag och fredags, Agnes var en bra paddlingskompis! Jag tältade ju med Ingrid, Emmi och Agnes det var riktigt roligt, sista kvällen badade vi skit mycket, eller iallafall jag och Jackie haha! Josse och Jackie hade ju tält bredvid oss så vi var ju en hel del med dem också!

I helgen har jag inte gjort så mycket, har varit jätte trött efter paddlingen också så! Fast igår var jag och mamma en sväng i Farsta centrum köpte väldigt mycket saker eller kläder snarare sagt, gjorde av med nästan tusen spenn! Resten av lördagen, eller igår, så kollade jag på film och hade det mys!

Idag skulle jag träffa Amanda och åka till Haninge centrum och kolla på lite kläder och fika. Så ja vi åkte dit och hade det riktigt trevligt! Emmi kom efter ett litet tag, då gick vi och fikade hade sjukt roligt! Haha jah hade ju inte varit med någon på hela hegen så var väldigt fnittrig och skrattig om man säger så! Sen kollade vi i affärer och jag fick med mig en plattång hem, men kanske ska byta den imorgon efter skolan för det var typ något konstigt med just den.. fett synd. Någon som hänger med? Fast justeja, det beror ju alldeles på skolarbetet. Fast Idag har varit en toppen dag. Nej nu ska jag till Emmi snart tror jag, Amanda kunde inte vara med tråkigt. Skola imorgon ennu tråkigare.. Fast jag slänger upp några roliga bilder från idag!

Puss!

Bästa Smilla, bilderna blir fina med den här kameran tycker jag =)

 


Vårat goda fika idag, haha vi delade upp allt, kalas säger jag bara =)


Sötnosarna Emmi och Amanda =)


Jag som asgarvar, hade ingen annan bild på mig så ni får nöja er med den =)


Haha vi valde ut roliga kläder åt varandra =)


Haha kolla vad lustigt, jag har en brun prick i ögat =)


Vädret ser lovat och bra ut till imorgon =)







Minnen.

Tja! Då var man konfirmerad då.. Konfirmarades i söndags, det var najs! Fick hundra kramar av alla säkert, men vi ska ju ha återträff om en månad eller något sånt där så tur det. Sen hade vi släkt middag och fika i en stuga i området som vi hyrde, det var jätte trevligt, lite stel stämning till en början bara. Fick jätte fina presenter, en kamera, lite pengar, en klocka och massa smycken, tack! Justeja, min släkt blir bara större och större för alla blir "på smällen" hela tiden känns det som! Eller kanske inte, men nu var Johanna min kusin det igen så. Nu har skolan börjat komma igång igen också, inte lika roligt, men det är ett måste så ska göra så gott jag kan.

Imorgon blir det paddling med skolan, eller för dem som valt det. Jag ska ju paddla med Agnes, men vi delar tält och hela kittet med Ingrid och Emmi, vi storhandlade ju till det igår haha det var kul. Jackie och Josse är ju med också, så det är väl vi sex som mest kommer hålla ihop där antar jag. Det ska bli skit kul, vi kommer alltså hem på fredag, kväll kanske, så skriver då!

Bara för att framhäva sommaren lite lägger jag in några få av sommarens härligaste bilder, som jag har, Julia ska skicka flera från Italien snart så då kommer det ett nytt lass med mycket flera!

Puss!


Utö =)


Utö igen =)


Okej jag lite skum ut men som ni kanske ser var det i London =)


Varmaste dagen där =)


Hide park =)


Den stora bra marknaden =)


Hellasgården sommarens absoluta hängställe =)


Jag och Emmi valde att gå lite längre en dag där och då kom vi till en massa berg =)


Bästa kompisarna haha, det där var den bästa impulsiva dagen i stan =)


Vi var så pass impulsiva att vi åkte och badade i underkläderna i Tantoparken =)


Sen drog ju jag, Emmi och pappa till Åland =)


Båt =)


Det blev många biosar inne i stan på kvällarna, här i Stockholm alltså =)


Smilla på tomten, hon brukar sola där när det är sol =)


Nu lite Italien bilder, här är Emmi som sitter utanför vårat rum eller i fönstret, spana in utsikten vi hade =)


Utsikten på kvällen från vårat fönster =)


Här är några utanför någon kyrka, vi behövde alltid byta om då =)


Cool grejsimojs som alla fotade så lägger in den =)


När vi stannade och hade picknick vid bergsklättringen =)


När vi badade, fast jag och Emmi är lite offside i det andra hörnet så vi syns tyvär inte =)





Det roliga är över.

Hej ni som läser! Om ni nu gör det.. Jag har ju inte skrivit på ett tag, och det är inte för att jag inte har haft tid, utan för att jag inte har haft lust. Fast nu hade jag det så. Sommaren är över, eller sommarlovet iallafall, åh det som var så underbart! Bästa kompisarna, Utö, London, Åland, Hellasgården, det glada humöret och sovmornarna.. Allt var perfekt! Också kommer skolan, jag blir så less på den ibland, just nu i det perfekta! Ja som ni kanske fattar, så har min sommar varit hur bra som helst, har eran det?

För en vecka sen var jag ju i Italien, i en vecka, det var hur bra som helst där! Fan vad jag vill tillbaka! Tyvär kan jag inte skriva här, ni vet ju hur det blir när jag skriver så mycket, fast nu skulle det bli tusen miljoner mera text så jag skippar det haha. Men ni kan ju tänka er själva, ni åker dit med en bästa vän och mera bra vänner, bor på ett urmysigt ställe, skrattar åt precis allt för att du är så glad, äter fyra glassar om dagen, gör bort sig i princip hela tiden, sena kvällar på den Italienska stan med de bästa, vandringar i solskenet och det stökigaste rummet.. Okej jag kan hålla på hur länge som helst, men det där är vad jag verkligen älskar, kommer aldrig glömma det!

Igår spenderades hela kvällen med Julia och Ellinor, några av de närmaste kompisarna från Italien, v var ute och åt och sen såg vi på bio. Haha pizza såklart! Fast filmen var ju.. speciell garvade som fan! Fast nu måste jag fortsätta att fixa och dona tills imorgon, konfirmeras ju då och tjugo pers kommer hit!

Puss!



Ni får nöja er med den bilden så länge, från den där bryggkansten, har jag säkert hoppat fyra hundra gånger i sommar =) 

 

Italien.

Tja! Den här veckan har varit så jävla härlig, bad, pinsamheter, glass, Emmi, shopping, värme så man nästan svimmar, badat  varje dag och så mycket tills man blir genom frusen nästan och på det absoluta bästa stället! En kanon sommar vecka har det varit. Haha det var ett räcke vid en ny brygga, alltså där jag och Emmi brukar bada, och då stod jag där uppe och skulle hoppa i, då står det två killar och planerar att putta i mig så den ena fick femtio kronor av den andra för att göra det, haha det tycker jag var veckans lustigaste!

Ska egentligen gå upp om två timmar och åka till Arlanda! Jag och Emmi inklusiv hela konfirmationsgruppen åker ju till Italien! Najs va? Är lite nervös om jag ska vara ärlig, jag menar, jag har säkert glömt något jätte viktigt det är klart att jag har gjort det, så tänker jag hela tiden. Väl i Italien ska vi ju bo i kloster (fast vi har pool) också ska vi kolla på massa kyrkor och andra platser, bergsklättra, sola, bada och mycket mer berättar sen det lovar jag! Fast det bästa är umgänget! Redan imorgon, eller det blir ju idag, ska vi hinna med att mellanlanda i Tyskland, byta plan och hålla på, sen åka till Rom, åka buss till vårat pensionat vi ska bo på en natt innan vi åker vidare till Asissi, när vi checkat in på pensionatet ska vi in till staden Rom igen och göra massa saker, sen äta middag och sen sova! Låter rätt så jobbigt enligt mig, så bäst att jag försöker sova snart tror jag haha. Kan smsa lite till några, men det blir inget bloggande eller dator och det tror jag är bra för min del!

Ha det bäst kommer sakna er alla, vissa mer!

Puss!


Härlig bild på Emmi och mig =)






Sova över.

Tjena! Idag har det varit en toppen dag! Vaknade väl vid elva, gick upp, åt frukost och såg på favvis serierna. Sen mötte jag upp Mia vid bussen, länge sen jag träffade henne, så åkte vi till Hellasgården och hade det myspys. Eller dagen bestod väl mest av sol och bad. Eller bad för min del.. badar som tusan! Sen köpte vi ju korv och glass och sånt där. Fick mera färg också, så den här dagen har varit väldigt bra. Kom hem till middagen  och sen vid åtta drog jag till Emmi och vi har köpt godis och kollar på film nu. Haha är inne på msn också, roligt, ja alltså jag ska ju sova här också!

Imorgon ska jag till tandläkaren, låter inte så kul va? Fast det är på morgonen så sen ska jag och Emmi åka och bada. Så härligt att göra det nu för tiden tycker jag, måste ju passa på medans solen varar. Fast vi åker ju till Italien på söndag och får super mycket sol så då får man verkligen passa på att unna sig medans den varar!

Jag kanske inte kommer skriva så mycket innan vi reser för det är så fint väder och sådär.  

Puss!


Så himla fin bild =)


Emmi vid gungan =)



Haha yra =)


Jag som gungar för fullt =)



Sommar.

Hej! De sista dagarna har det varit ett riktigt sommar väder ute. Inte för att jag har haft så mycket att göra.. Har ju inte skrivit här heller p.g.a. det fina vädret! I söndags kväll var jag med Emmi och Josse och hade sjukt kul. Först cyklade vi runt lite och hyrde film. Sen åt vi mammas morotskaka här! Efter det har jag inte gjort så mycket faktiskt. Eller igår åkte jag själv och shoppade bikini i akutfall! Haha jag är ju allt ifrån badkruka så behöver en snygg bikini liksom, fast jag hittade tyvär ingen. På bussen påväg hem träffade jag Marcus en gammal kompis, eller jag har inte träffat han på minst ett år "på riktigt" eller hur man ska säga. Va med han i någon timma eller något kanske sen drog jag hem och gjorde ingenting! Idag har jag solat, bakat chokladmuffins, chillat och köpt ett par skit snygga horts som jag även ska ha med till Italien. Ikväll blir det förhoppningsvis Emmi, ska kanske, men bara kanske, sova hos henne. Imorgon blir det absoluta favvis badstället, Mia hänger på dit också!

En fråga, har ni fått så någongång att ni känner verkligen igen en person, men ni vet inte vart ifrån hon eller han kommer, alltså ni vet inte vart ni sett personen eller vart ni träffat varandra? Så fick jag idag på en kille, han gick efter mig på tunnelbanestationen, gick av på gullmarsplan, satte sig bakom mig på bussen hem, gick av på samma busshållsplats här hemma, var runt 16-20 år gammal, sen vek han av åt något annat håll. Shit vad jag kände igen han, funderar fortfarande vart ifrån!

Ja och här kommer en rolig sak bara för att jag inte har något att göra!

Ta fram din mobil och var ärlig!
Har du pussat nr 2? 
Agnes, nej :P
Vad har du för relation med nr 20?  Ellinor från konfirmationen, rätt så bra bättre snart efter Italien om en vecka! :D
När ska du träffa nr 30? Honke, vet inte om det blir av något mera haha ;)  Vad var ditt första intryck på nr 32? Ida, jätte snäll! :D <3    
Hur träffade du nr 9? 
Min barndoms bästis Annika, vi träffades i typ sexårs i skolan ;)
Har du träffat nr 3 den senaste månaden? Aktiekurser.. Nej! När ska du träffa nr 32 nästa gång? Aldrig!
Är du nära vän med nr 13? Byggan, inte bra alls ;)  Har du gått på bio med nr 28? Hanna, nope :O
Skulle du kunna bli tillsammans med nr 50? Min kusin Linnea, shysst, men skulle inte tro det haha :D
Vad pratar du och nr 45 oftast om?  Julia, har inte träffat henne på ett år men anligt tjejsnack antar jag ;)
Känner du nr 1? Agnes, det är väl klart :P
Vad har du och nr 7 för relation? Haha ja Andreas är ju min mentor, så mentor till elev relation antar jag ;) Skulle du kunna pussa den sista på listan? Viktor, om jag var desperat så kanske ja ;) <3
Skulle du kunna åka till en öde ö med nr 10 i ett år? Faster barbro, ja, fast det kanske skulle bli lite långtråkigt till slut haha!
Har du kramat nr 54? Haha marcus, ja igår fatiskt <3
Gillar du nr 58? Michael, nej! ;) <3
När träffade du senast nr 16? Ingrids mamma Cecilia, typ någon vecka sen kanske!  

Puss! 


Haha fotad av Emmi på Åland =) 




 


Chill dag.

Hej! Ja ni hör ju på rubriken, en väldigt lugn dag helt enkelt! Jag och Emmi gick upp vid två eller jag vetefan men sent var det iallafall. Sen kollade vi på film och slappade och åt. Klockan tickade på så helt plötsligt var det eftermiddag, haha då cyklade vi hem till Emmi istället (börjar bli proffs på att skjutsa folk på cykel) och hos henne studsade vi lite och kollade på de nya hönsen och tuppen. Justeja, jag döpte tuppen, till Harald! Najs namn va? Sen lite senare behövde jag gå för familjen skulle äta på restaurang. Jesses krog, helt klart bästa stället! Tog lövbiff, gissa om det var gott. Sen åkte vi och blev medlemmar på ett filmställe som vi brukar hyra på ibland, eller de som jobbade där föreslog att vi skulle bli det haha. Så vi hyrde filmer och köpte godis. Sen kom Emmi hit igen, vid tio kanske. Så vi såg på film och åt morotskaka!

Sådär, det var dagen i ord. Imorgon ska vi till ett badställe, Emmi ska även med. På kvällen blir det förhoppnngsvis Emmi, Josse och Agnes!

Justeja, GRATTIS Joooosse femton idag!

Puss!


Jag och Emmi igårkväll, lyxade till det för andsiktet lite =)


Skitfin bild på Emmi =)


Hennes kissemiss =)


Min mat =)







Sommaren med Göran.

Tja! Idag kom Emmi till mig vid tolv ungefär, då hade jag fixat "lyxfrukost" til oss, haha pannkakor, och dukat fint och sådär! Det smakade lika gott som det såg ut haha. Sen kom ju Emmi då med vaniljglass och allt, mums. Vid två tiden åke vi till Farsta och shoppade lite, enskilt. Haha det var ju roligt. Fast det var bara för att vi ville göra det, men vi träffades ju till fikat sen. För min del blev det bara några spännen köpta, fast var ju ganska så sparsam där det är bra! Måste säga att jag har varit på ett väldigt skoj humör idag, stackars Emmi haha! Sen åkte vi hem. Fick stressa till Emmi för skulle äta tacos med dem för vi hade varit lite väl länge i Farsta, så vi fick stressa som fan till bion sen som började klockan halv nio. Prick i tid där. Vi såg ju Sommaren med Göran skit rolig film faktiskt. Garvade som tusan!

Ja och nu nyss kom vi hem. Sitter här och chattar lite sen ska vi se på filmen Good luck chuck som Emmi tagit med sig!

Imorgon har jag ingen aning vad vi eller jag ska göra!

Puss!


Haha frukosten imorse =)


Emmi =)


Innan bion =)


Ja jag ser lite uttråkad ut men det var jag inte =)


Här om dagen nere vid fiske bryggan =)


Grattis Josse på femton års dagen, jag hade brillorna för jag tål typ inte blixt på kamera haha =)


Jag på cykel =)


Jag och Josse förut =)




RSS 2.0